Skolan

Det känns himla bra det här än så länge, (om man kan säga så efter tre dagar?). Det här med hemstudier är ju ett helt underbart påhitt. Idag var en sån dag.

Först blev det lite sovmorgon. När Billy till slut var lämnad på dagis promenerade jag bort till försäkringskassan. Tyvärr hade de inte öppnat ännu så jag fortsatte hem och satte igång med arbetet med att hitta olika ställen där jag kan ha min praktik. Än så länge har jag inte haft någon tur men det är bara fortsätta leta. (Helt lugn och säker kommer jag inte känna mig föräns allt är klart så jag vill snabba på så mycket som möjligt).
Efter lunch fixade jag med CSN, usch vad jag inte gillar sånt där. Tycker det är så krångligt.
Jag hann dessutom med en snabbdate med Emma, Carro, Therese, Jessica och Colin. Tyvärr är jag alldeles för förkyld för att kunna bebisgosa. Efter det testade jag försäkringskassan igen och nu hade de öppet.
När jag var klar där hann jag hem en snabbis för att ringa lite fler samtal, sen skynda ner på stan igen för att möta upp mamma och hämta Billy. Hon fick pssa honom en stund medans jag va på synundersökning och sen fikade vi med glass tillsammans.

Vi hann också med att handla, jag har städat och diskat en del och lagat mat.  Sjukt va mycket saker man kan hinna med på en dag. Imorgon ska jag till skolan igen, men fredag är ytterligare en hemstudiedag. Underbart!


Billy har hunnit med både att måla på dagis och att "dita" hemma. Idag blev det en traktor och en moppe!

Billy är lämnad på dagis och jag promenera...

img_7734 (MMS)

Billy är lämnad på dagis och jag promenerar bort till försäkringskassan innan jag går hem för lite hemstudier. Härliga väder !!


Okej

Det känns fortfarande helt sjukt. Jag hade ju i stort sett gett upp hoppet helt men så kom jag in på utbildningen en timme innan den började. Galet.
För att ta det från början då, för ett tag sen sökte jag till en plattsättarutbildning som skulle dra igång i Nyköping. 27:e januari var sista ansökningsdag och idag, den 27:e februari, började den. För ungefär en och en halv vecka sen fick jag ett brev där det stod att jag stod som reserv. Jag fortsatte hålla tummarna men tappade hoppet om att komma in mer och mer.
Imorse, strax innan nio, ringde telefonen. När jag svarade fick jag väärldens glädjechock när Moa, studievägledaren jag har pratat med, sa att det fanns en plats och ville jag ha den var den min. Självklart sa jag och fick veta att jag skulle vara på Campus klockan tio.

Jag hann inte med att vara med hela dagen idag eftersom jag var tvungen att jobba. Tur att jag började ganska sent så jag hann vara med ett tag iaf.
Nu har jag lyckats byta bort alla mina tider på jobbet, utom helgerna för då ska jag fortsätta jobba, ialla fall till en början. Nu återstår bara allt annat. Jag måste fixa CSN och jag måste lämna schema till dagis, alltså måste jag få ett schema av skolan. Jag måste hitta en praktikplats och framför allt, jag måste smälta att jag faktiskt kom in!!


Glad tjej!!

JAG KOM IN!!!! klockan tio idag börjar jag...

JAG KOM IN!!!! klockan tio idag börjar jag min utbildning med upprop. Nu måste jag bara lösa alla mina tider på jobbet...


Kul kväll och härlig dag

Igår kväll samlades några snygga brudar hemma hos Madde. Hon fyllde nämligen 23 år och det skulle firas. Billy fick ha en sleepover hemma hos mormor&morfar.
Efter skratt, prat och en del alkoholförtäring tog vi vårt pick och pack och gick till C&D. Galet mycket folk men kul ändå. Jag fick sällskap hem av Emma och Rasmus och Emma sov dessutom kvar så jag slapp vara själv när jag vaknade imorse. Det (vaknade alltså) gjorde vi relativt tidigt med tanke på när vi somnade. Jag mådde faktiskt inte speciellt dåligt alls, väldigt skönt.
Världens lyx hade vi imorse också. Dennis och Annalie kommer med donkenfrukost strax efter att vi gick upp. Hur snällt är inte det?!

Vädret idag har ju varit hur fint som helst så vi bestämde oss för att grilla. När vi hade gjort oss iordning så pass att det var okej att visa sig utanför dörren åkte vi och handlade det vi behövde och åkte hem till Dennis. Där satt vi i solen och åt grillade hamburgare. Hur mysigt som helst. Tyvärr var det ju inte riktigt lika varmt som det såg ut men det blev mysiga bilder iaf ;)

Vid halv sex kom mamma och lämnade Billy så efter det har vi kramats lite i soffan, bråkat lite, och nu sover han i sin säng och jag ska nog strax gå och lägga mig i min. Imorgon är det back to work.

Puss på en rolig kväll, tack Madde och grattis igen !


Jag hade ju tänkt att det skulle vara många fler bilder men det går alldeles för segt att ladda upp så det får räcka med två. Nu, sova. God natt!
Mysig grillning

Härligt

Just nu sitter jag vid min alldeles egan dator vid mitt alldeles egna skrivbord. Äntligen!! Och bara jag får lite vit färg på skrivbordet, ett nytt tangetbord (och kanske mus också) och möjligtvis lite snabbare internet så blir det perfekt! Färgen på skrivbordet prioriteras först!

Vi sminkar oss tillsammans på morgonen. "m...

img_2839 (MMS)

Vi sminkar oss tillsammans på morgonen. "minka" som Billy säger :)


Retas

När jag skulle ta fram en sked till Billy när han skulle äta lunch idag såg jag en silverfisk i lådan. SNUUUUSK!! Jag hatar alla sorters småkryp. Nyckelpigor är okej, men bara på bild, inga levande. Jag hoppar och skriker självklart till när jag ser krypet röra sig och smäller igen lådan. Sen måste jag börja skratta och förklara för Billy att "det är ingen fara, det gör inget". Han i sin tur börjar gapskratta (jag antar att jag såg lite rolig ut) och ska genast börja härma mig. Han går fram til lådan, drar ut den, skriker lite och skrattar sen åt mig.
Han fortsatte reta mig när vi kom hem från stan också, dumma unge. Dessutom var äcklet kvar i lådan så inte nog med att jag blir retad av den 1,5 åring, jag är livrädd att äcklet ska försvinna därifrån.
Tur för mig att Annalie kom förbi och hämtade en sak på kvällen och modig som hon är, kunde ta bort krypet. Tyvärr har Billy fortsatt att reta mig men jag hoppas han har glömt det till imorgon ;)

Våååår!!

Idag var febern äntligen borta. Efter att bara ha varit hemma i nästan en vecka klättrade både jag och Billy på väggarna så idag tog vi ett snabbt varv på stan och uträttade lite ärenden. Vi fick med oss Erika som sällskap.

Självklart fick vi med oss lite saker hem också. Bland annat tre tröjor till Billy med bilar på. Han älskar dem och gick runt och bar på dem när vi kom hem. Jag fik inte vika ihop dem och stoppa ner dem i lådan.
Till mig blev det lite smink och ett par byxor plus att jag bokade tid för synundersökning. Dags att köpa nya linser igen. Det måste ju vara bland det tråkigaste som finns, men av någon konstig anledning känner jag mig så vuxen när jag är duktig och gör sånt tråkigt. Samma sak med att gå till tandläkaren. Det kanske faktiskt är så att jag är på väg att växa upp :)

Schyssta maränger

Jag har fått dille på att baka. Det brukar inte vara något jag tycker är speciellt kul men nu för tiden vill jag baka hela tiden. Jag måste återigen tipsa om bloggen fiffigasystrar. Där finns så mycket fint och så mycket olika bakverk som ser såå goda ut att jag helst skulle vilja testa allt. Dock är jag fortfarande mer sugen på att baka än att äta så snart kommer jag ha kakor överallt om det här fortsätter.
Idag blev det alltså maränger, något jag aldrig gjort förut men jag tycker att jag lyckades riktigt bra!




På tal om något helt annat sa Billy sin första riktiga mening för några dagar sen. "Kiss o bajs" blev det !

Bebis

Nu när Billy är sjuk så blir han lite extra ömklig ibland. Till och från kryper han upp i mitt knä, kurar ihop sig och säger "bebis". Lilla mysunge.


Som sagt..

Som jag skrev i förra inlägget är vi sjuka igen. Eller det är bara Billy som är sjuk men han är sjuk nog för oss båda. Snorig, feber som går upp och ner mellan 38,6-39,9 (än så länge) och han får hostattacker som gör att han nästan kräks. Jag är inte säker men jag tror att han har ont i halsen också. Inte roligt alls.
Otroligt nog är han relativt pigg och glad ändå. Efter fyra dagar med sån feber plus den tilltagande hostan hade jag känt mig som en levande död och antagligen inte rört mig ur sängen.

Idag har vi hunnit med att tvätta, gå till affären, baka och lite städning. Billy har varit duktig och hjälpt till med det mesta. Dessutom har han gått utan blöja hela dagen och det har bara blivit en "olycka". Bra jobbat tycker jag. Vi fortsätter med allt imorgon igen, det blir mer tvätt,städning och bakning och självklart hoppas vi att det går lika bra utan blöja imorgon. Håll tummarna!
Håll också tummarna för att febern är borta imorgon så det finns en möjlighet att vi kan gå till jobb och dagis på fredag. Så mycket som vi har varit sjuka på senaste tiden skulle vi nog verkligen behöva det.



Det är gott med deg!!


Min mysis <3

Vi tittade lite på tv innan Billy skulle sova. När de pussas på tv:n vänder Billy sig om, tar ut nappen, säger puss och ger mig en riktigt smackande puss mitt på munnen. Efter några pussar vänder han sig tillbaka, stoppar in nappen och fortsätter att försöka sova

Sjukdag igen, då passar vi på att rita lit...

img_1152 (MMS)

Sjukdag igen, då passar vi på att rita lite. "Kan du rita en katt" frågar jag. Han kladdar lite och pekar sen och säger "datt" (katt). Hjärtat svämmar över lite.


Gårdagen

Efter jobbet igår promenerade jag hem i spöregn. Det är inget jag rekomenderar. Man blir blöt, får ungefär samma look som en blöt hund och man blir kall ända in i märgen så det tar flera timmar innan man tinar upp. Inte hann jag sitta och värma mig speciellt länge heller. Eftersom jag väntade besök kände jag att lite städning var på sin plats.

När besöket, i form av Emma, Dennis, Annalie, Madde och Carro, väl kommit lagade vi mat (tacos, vad annars?) och åt framför melodifestivalen. Som för övrigt var världens skämt. Tacka vet jag Linda Bengtzing!!
Efter fiaskot åt vi lite chokladpudding och chokladmuffins och spelade TP, som jag för övright vann.

Strax efter tolv körde jag ut alla som var kvar (Madde och Carro gick lite tidigare) och gick och la mig. Klockan ringde ju vid fem imorse också. Då kändes det mindre kul att grannen ovanför, som jag aldrig ens har hört förut, hade fest ungefär från att jag gick och la mig tills det var dags att gå upp. Bäst för dem att de hade riktigt roligt för annars var det helt ovärt!


Jag som mitt snyggaste!!

Väder för gummistövlar idag känner jag!

img_4736 (MMS)

Väder för gummistövlar idag känner jag!


Långpromenad

Idag bestämde jag och Erika att vi skulle hitta på något. Sagt och gjort. Det blev en långpromenad till PålJungs Hage. Lirw shopping på Rusta, CityGross och EM.


Dessa finigar fyndade jag på EM för inga pengar alls nästan. Wrapp är ju en helt fantastisk app:)

Tiden sprang iväg och vi blev hungriga så det fick bli fin fredagsmiddag på Max. Innan vi gick hem tog vi en liten omväg förbi Ica Maxi och Kronhallen för att hämta ut paket. Nya gummistövlar och mössor till Billy.




Jag tycker att stövlarna är himla söta men storleken är jättekonstig. De är hur små som helst. Vi var innte på Po.p och testade vilken storlek vi skulle köpa och kom fram till att 26(!!) nog blir lagom. Nu när jag mätte sulan på de här mot hans gamls stövlar (från tretorn i storlek 21) skiljer det bara någon cm så jag hoppas de passar. Vi får helt enkelt se på måndag när mitt hjärta kommer hem igen.

Nu har jag lite fredagsmys för mig själv. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll för i helgen blir det jobb från kvart i sju. Mindre kul!


Promenad med syster och solbrillor. Älskar...

img_4757 (MMS)

Promenad med syster och solbrillor. Älskar't!!


Muffins

Idag har jag faktiskt mått bra så Emma kom förbi en stund på eftermiddagen och åt mat med oss. Efter maten bakade vi kladdiga chokladmuffins och planerade in en melodifestivalen middag på lördag. Det blir nog hur bra som helst. Hoppas bara att magen håller och att jag får fortsätta må bra!!

(det skulle in en bild här men det vill inte riktigt funka nu)

Sjukis...igen!!

Usch vad jag är trött på det här nu. Det har gått två veckor sedan jag var magsjuk sist och nu är det dags igen. Ska man se något positivt med det så är det väl att jag slipper kräkas den här gången ialla fall. Eftersom jag bara går runt hemma har jag inte mycket att skriva om, därav den dåliga uppdateringen. Jag hoppas på att må bra imorgon igen men eftersom jag skulle öppnat kändes det säkrast att sjukanmäla mig.

Förresten blev det inga bra nyheter. Igår kom ett brev där det stod att jag står som reserv men jag har ingen aning om hur många som måste hoppa av för att jag ska ha möjlighet att få börja. Vad gör jag nu då?


Bäst att jag blir bra snart för de här godingen väntar på mig i kylen. Tack Josefin !

Härligt att det kommer två sotare såhär på...

Härligt att det kommer två sotare såhär på morgonen. Jag hade varken kläder eller smink på mig, lite halväckligt hår och dessutom ligger det saker och tvätt lite överallt. Säkert himla trevligt för dem att jobba bland mina bh:ar :/


Bakning

På inflyttningsfesten fick jag ett superfint kakfat av Marre och Tes. Idag skruvade jag ihop det och tänkte att jag skulle ta en bild och lägga upp här på bloggen. Men vem vill se en bild på ett tomt kakfat? Jag kände att jag nog skulle baka något för att det skulle se ännu finare ut, så jag började fundera och bläddra lite i mina bakböcker. Kom fram till massa saker som jag ville baka. På något sätt hade mina kaktankar övergått till brödtankar. Efter lite om och men, handling och stress blev det till slut bröd. Ett ostbröd som är to die for och frallor. Kakorna hann jag inte med så kakfatet får jag helt enkelt visa en annan dag. Det var nog lika bra det för jag hade aldrig fått plats med dem i frysen.


Hur härligt är det inte att klockan är fyr...

img_1385 (MMS)

Hur härligt är det inte att klockan är fyra och det inte ens har börjat mörkna ?! Jag gillar't!


Smoothie till mellis idag !

img_2584 (MMS)

Smoothie till mellis idag !


Städning

Sakta men säkert börjar kaoset här hemma kunna liknas vid något som kallas städat. För tillfället tar vi en liten paus och Billy "dricker faffe" (kaffe).


Slut

Både jag och Billy är helt slut efter några timmar på busiz och sen på stan. Nu är det dock dags att resa sig ur soffan och ta på ytterkläderna igen för att gå bort till Stenkulla och Marre med familj för lite mat och melodifestival.


En fin dag

Idag har vi inte hunnit med speciellt mycket men det gör ingenting, jag är glad ändå. Idag har vi nämligen knappt bråkat alls.
Vi började med en brakfrukost imorse med stekt ägg, bacon, yoghurt och flingor och varsin knäckemacka. Sen gjorde vi oss iordning utan att stressa. Jag tror att det är mycket det som har gjort att vi knappt har bråkat, att vi faktiskt har kunnat ta det lugnt. Vill inte Billy klä på sig när vi ska iväg till jobb och dagis så måste vi bli osams om vi inte ska komma för sent. Idag däremot kunde vi vänta och ta på kläderna senare istället. Helt underbart!
Det enda vettiga vi faktiskt har gjort idag är promenaden till Marre där vi fick kladdkaka och saft. Linnea kom förbi med Lewis och Lydia också så grabbarna fick leka, mammorna fick prata och jag och Marre fick bebismysa.

När vi kom hem igen lagade vi en jättegod kycklingpasta och efter det var det sovdags för barnet. Sen Billy somnade har jag fredagsmyst lite med ost och kex och strax ska jag titta på nästa avsnitt av Glee säsong 2. En fin fredag helt enkelt!



En glad Billy=en glad mamma

Trotsigt

Vi har ju inte haft så mycket tid tillsammans idag, jag och Billy. Men den tid vi faktiskt har haft har vi varit sams nästan hela tiden, bara några få småbråk har det blivit.

"2-3 år kan kallas frontalkrockarnas tid. Det "snälla" barnet blir som förbytt, man känner inte igen det. Studier har visat att det uppstår små konflikter mellan barn och föräldrar var tredje minut och större konflikter uppstår tre-fyra gånger i timmen."

Den här texten hittade jag på Spiderchicks blogg, taget härifrån. Det stämmer ganska bra in på Billy just nu, förutom åldern, men har ju varit tidig med många saker så varför inte trotsåldern också. Som sagt, eftersom vi har det lite kämpigt för tillfället kändes det helt underbart med en dag nästan helt utan bråk.
Jag hoppas att han sover bra inatt också. Jag är lite rädd för att han kommer vakna och vilja äta för han tackade nej till välling innan han skulle sova.


<3

Heeeeelg

Nu har jag tagit helg, jag har jobbat färdigt för den här veckan. Dock fortfarande inga goda nyheter (eller dåliga för den delen). Jag börjar bli otålig nu!! Jag hoppas på att få höra något imorgon.

Imorgon kväll var det tänkt att vi skulle följa med till OT's och fira Fia som fyller år imorgon men tydligen har de inga barnstolar där så vi kan inte följa med. Några nya planer har jag inte hunnit skaffa mig ännu.
På lördagen däremot har vi skaffat lite planer. På dagen blir det Busiz med Marre och Leo och kvällen kommer att spenderas hemma hos dem med lite mat och melodifestival. Det blir nice!


Grattis Världens bästa Fia-Lotta! (Ifall jag skulle glömma imorgon ;))

Trött

Efter tre mornar när klockan ringt kvart i fem är jag helt slut nu. Att vi dessutom har det lite jobbigt hemma hjälper inte till. Billy är också trött så vi båda är griniga och lättirriterade plus att han håller på att få två nya tänder.
Imorgon får vi ialla fall sova lite längre och sen är vi lediga fredag, lördag och söndag. Det ska bli helt underbart och jag hoppas att vi ska vara lite mer sams då. Än så länge har vi inte så mycket planer så om någon har någon idé är vi öppna för förslag!!


Bilden är inte från de senaste dagarna, men den känns roligare att visa

Helgen

Nu börjar jag bli människa på riktigt igen. Tycker att det blev en himla lyckad "inflyttningsfest" i lördags. Jag fick massa fina presenter, vilket gör att jag överväger att ha fler inflyttningsfester. Tyvärr upplyste Emma (tror jag det var) mig om att jag i så fall var tvugen att flytta igen så de planerna får ligga på is.
Helt otroligt att alla kom, hade barnvakt, var lediga eller som Annalie, tittade in efter jobbet, och inte hade andra planer.
Jag hade som sagt väldigt roligt, och hoppas att alla andra också hade. Tidsuppfattningen när man dricker är ju inte den bästa. Blanda det med alldeles för mycket vin och det är lika med väldigt dåligt minne. Tror att det bara var jag och Emma som till slut tog oss ut på krogen efter många om och men. Det verkar som att vi bara har varit inne och vänt också så det var säkert värt pengarna ;)

Söndagen blev en seg bakisdag. Jag försökte mig på lite städning, helt otroligt hur mycket flaskor några tjejer kan lämna efter sig. När Emma slutat jobba blev det en bakispizza och lite film med henne, Dennis och Carro. När vi nästan somnade tog vi bilen och åkte och åt lite mer plus att vi hälsade på Annalie på jobbet.

Idag ringde klockan 05.00 för lite jobb. Mindre roligt.

En riktig tjejfest

Hur kul jag än har haft i helgen känns det helt underbart att ha min skrutt hemma igen!


<3

Det kommer några och ska köpa min gamla va...

img_7121 (MMS)

Det kommer några och ska köpa min gamla vagn om ett tag, kanske är bäst att börja städa? Tack för en grym kväll alla inblandade :)


Kalas

Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan, hela 3,5 timme fick jag ihop. Jag har hunnit med att handla lite och är nu hemma och ska precis hoppa in i duschen. Ikväll vankas inflyttningsfest, om än fyra månader för sent. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga :)

Kanske lite vitt vin, kanske lite jordgubbsvin, kanske lite bacardi, helt klart en awsome kväll!!

Nöjd

Jag kom på en sak idag när jag gick runt och städade, för lite städning blev det faktiskt. Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt hem. Det är första gången jag har den känslan om något av alla ställen jag har bott på.

 När jag och Elin bodde ihop hade vi knappt några möbler, ingen av oss brydde oss speciellt mycket om hur det såg ut utan bara att vi faktiskt hade flyttat hemifrån. Att vi dessutom hade fest minst en gång i veckan och det var sällan någon av oss orkade ta städningen på allvar (det skulle ju ändå snart se likadant ut igen) hjälpte ju inte till.
På S:t Annegatan var lägenheten bra, stor och med balkong och så men himla äcklig och i stort behov av renovering. Det gjorde att jag inte heller där la ner någon större energi på att försöka göra den fin.
I Stenkulla trivdes jag aldrig. Jag tycker inte om att bo så avsides utan trivs mycket bättre mer centralt.
Men nu, här på Ringvägen, försöker jag lägga ner både energi och pengar på att göra det till ett hem och inte bara någonstans att bo. Och även om det är mycket kvar, tv-bänk, soffor, skrivbord, tv, säng och sängbord, lampor+ säkert en miljon andra saker, känns det bra, det känns att det är på väg och det känns som jag! Att jag dessutom slipper orangea tapeter i vardagsrummet (Som det har arit i alla de andra tre) är ett stort plus!!!


Inte riktigt som det var tänkt

Planen idag var tvätt och storstädning. Jag skulle ha tvättat redan igår men jag mådde ju inte så bra så det blev inget med det. Tänkte att det är nog ingen som vill tvätta en fredag, speciellt inte på kvällen så det är nemas problemas. Tyvärr var det någon som ville tvätta en fredagkväll så jag hann bara med att tvätta litegrann av tvättberget, och torka det hann jag verkligen inte så för tillfället hänger det kläder överallt. Storstädningen blev inte heller så omfattande som jag hade tänkt. Jag hittade något mycket roligare att gära nämligen detta:


Förvandla en sån här byrå...

...till det här!

Jag tvekade lite på att tapetsera lådorna också och är fortfarande osäker på om det är för mycket, kanske bara skulle ha målat dem, men är ändå jättenöjd. Så mycket bättre än innan. Dock har jag ju världens största och tyngsta tjock-tv så jag kan inte lyfta upp den själv (byrån agerar alltså tv-bänk tills jag hittat en som jag vill ha) så den får vara tom tills imorgon.

Bättre

Jag mår såå mycket bättre nu. Jag känner inte av något alls och jag fick behålla maten (ris och torsk) så jag känner mig väldigt positiv inför lördagen. Jag funderar till och med på om jag kanske inte var magsjuk utan bara har ätit något konstigt. Men det verkar lite konstigt eftersom varken Billy eller Fia har blivit sjuka och vi åt ju samma saker men, men. Bara jag mår bättre så struntar jag i vad det var. Jag ör hemma från jobbet imorgon ialla fall för säkerhets skull.

I tisdags kväll började jag måla köksstolarna och ikväll, när Billy somnat, målade jag färdigt. Jag hoppas att de torkar snabbt så vi kan använda dem på lördag, lite fler sittplatser skulle ju inte vara helt fel.


Innan

Efter

Det är inte riktigt såna stolar jag vill ha men de får duga tills vidare, bättre än inga stolar.


Inte igen!!!

Det känns som om världen har något emot mig just nu (jaaa, jag vet väldigt dramatiskt). Billy är väldigt pigg idag men jag har blivit magsjuk, igen!! Det är ju inte ens två månader sen sist. Nu har jag varit det tre gånger på mindre än ett år. Innan det var nog på det nog på lågstadiet senast. Och jag som har planer i helgen.
Mamma var snäll och tog med sig Billy, som har klarat sig än så länge (peppar, peppar), till jobbet för jag vet inte hur jag skulle klara av att ta hand om honom.
Jag mår mycket bättre nu, har inte varit på toa eller kräkts på flera timmar och jag har sovit. Jag fryser fortfarande jättemycket så nu sitter jag i soffan med en värmekudde på magen och med både täcke och filt över mig, och ändå önskar jag att jag hade ett tjockare täcke :/

Till alla som skulle komma på lördag, jag mår som sagt bättre nu och kräks jag inte igen hinner jag bli smittfri och det blir av ändå. Så om jag inte hör av mig är ni välkommna runt sex,sju tiden någon gång, håll tummarna !!!


Filmkväll

Ikväll har vi haft finbesök av Fia. Hon kom lagom till maten, fläskfilé, ris, bearnaisesås och lite tomat och gurka till det, och stannade fram till för en stund sen. Vi har länge pratat om att vi ska titta på film tillsammans och nu blev det äntligen av. Vi hann med både "En djävulsk romans" och "Skicka vidare", två helt underbara filmer om man frågar någon av oss. Skönt att titta på film med någon som är lika blödig som jag. Vi har gråtit ikapp här i soffan, bara liiite töntiga ;)

Så underbart sorglig film

MTV

Jag kollar just nu på MTV Charts best of 2005. Vilka minnen lite musik kan framkalla. The killers Mr. Brightside, helt underbar, fortfarande en favorit, rich girl med Gwen Stefanie och Eve, hur mycket brukade vi inte lyssna på den när vi festade? The black eyed peas, hittills har både my humps och don't phunk with my heart spelats. Nu sitter jag och väntar med spänning på nästa låt och vilka minnen den för med sig!


RSS 2.0