Hemma hos Emma

Sitter hemma hos Emma och Fia. Tycker att det är väldigt tråkigt väder ute. Planer för kvällen finns knappt och jag ärn trött som satan eftersom Bily tyckte att det va roligt att vara vaken från 12-03 ungefär inatt. Det tyckte inte jag. Speciellt inte när han ville gå upp innan åtta imorse.

Hoppas fortfarande på en rolig kväll dock, men det blir det nog hur eller hur. Med lite alkohol och goda vänner kan det nästan inte bli annat än trevligt och roligt !

Valborg

Har funderat lite på vad som händer på valborg, och när jag kollade i tidningen imorse (för att kolla nyfödda-annonserna) såg jag en liten notis om att Lotsen (eller skeppsbron som det heter nu , mne det kommer jag nog aldrig vänja mig vid att säga) har öppet och ett ät två- betala för en erbjudande. Det lät mysigt så det är något att tänka på , men det kanske redan är fullbokat ..

Någon som vet hur man kan få bort bananfläckar från kläder förresten ?

Usch

Trött , helt slut i kroppen och luktar äckligt plus att jag har haft en envis huvudvärk sen flera timmar tillbaka . Hoppas på en bättre dag imorgon , en runda på stan , kanske en trevlig lunch men det blir ju kanske inget av med det om inte den där Linnea Be kan svara på mitt meddelande ;)

Nya skor

Jag och Mia tog med oss Dante och Billy och åkte ut till Oxelösund och hem till Linn och Patrik idag. Vi hade ju fortfarande inte varit där och sett hur dom bor. Väldigt mysigt, och så fin inredning måste jag säga. Perfekt nere vid vattnet nu på sommaren. Om jag va dom skulle jag grilla där varenda kväll i sommar , yummie ;)

Alldeles nyss klickade jag hem ett par nya skor åt Billy, det behöver han verkligen.

Det blev dom här, från Heppo.se bara hoppas dom passar !

Lyx

Hade en väldigt trevlig dag igår, först åkte jag, Billy och Erika till hamnen för lite glass med Malin, Josefin och Michelle. Strålande sol och varmt och härligt. Efter det kom Elin och hämtade mig och Billy och styrde sedan bilen mot Gnesta och Sandra. Där väntade hon, Marre&Leo, Lina&Elvin och Tes redan. Det bjöds på lyxig söndags(måndags(brunch bestående av "nybakade" mackor med massa pålägg, yoghurt och müsli, kokta ägg, juice och kaffe av olika slag. Dessutom fanns det massa färsk frukt framdukat. När alla hade ätit och va sådär lagom mätta annonserade Sandra att vi absolut inte hade ätit klart. Det fanns pannkakor och glass,sylt och hallon, så alla blev helt proppmätta. Men mysigt va det. När det bara var jag, Billy, Elin och Sandra kvar gick vi ner och satte oss på gräset (för att Billy skulle slippa ramla ner från altanen eftersom han inte kunde vara stilla som vanligt ;)) och solade och myste. Fler såna dagar tack ! ;)

Hemma

Hemma igen efter en morgonpromenad i härligt väder . Nu blir det frukost och när vi gjort oss i ordning går vi antagligen ut i lekparken :-)

Mätt

Är fortfarande sååå mätt efter all påskmat och godis och sånt, känns som om jag aldrig kommer behöva äta igen. Det vore ju bra om det kunde hålla i sig ett tag, några dagar iaf, så man kanske kunde tappa ett kilo eller två (åtminstonde det man går upp under helgen!) Det blir nog till att ta till andra åtgärder.
Hoppas på lika fint väder imorgon för då blir det grillning och fruktsallad, och kanske lite TP på det ;)
God natt!

Glad Påsk!

Som vanligt dåligt med uppdatering här ;-)

Igår följde jag och Billy med mamma till jobbet (dagis) för att han skulle få göra av med lite energi, det kan verkligen behövas. Han trivdes som fisken i vattnet och jag tyckte att det var otroligt skönt att inte behöva passa varenda steg han tog för att han inte skulle riva ner/ha sönder något. Han kunde göra i stort sett vad som helst utom att äta sand och sten ;) Men det där med att sova ville han som vanligt inte.

Idag fyller Rickard (min lillebror) 18 år! Jösses , inte bara att han blir stor . Jag kom på att det är ju fyra år sen (!) jag fyllde 18. Nu börjar jag känna mig gammal på riktigt. När mamma pratade om en "syskonbild" och jag sa något om att Billy va med sa Rickard "ja men det är bra om han är med så det syns att du är gammal" Hur kul är det att höra !? Min åldersnoja började ju ungefär vid 18 . .

Idag (förutom att fira Rickard) hann vi med en fika på stan med några snygga tjejer + Elvin. Blev inte så lång stund men kul att ses ändå, känns som om det var länge sen.

Billy va helt slut så han somnade nästan själv och har faktiskt inte vaknat en enda gång än så länge, jag hoppas att det fortsätter så , inte bara inatt utan flera kvällar också. Till slut kanske han också kan sova för sig själv (känns som önsketänkande än så länge men man vet akdrig ;))


Snygg kille som man till och med kan skymta tänderna på nu !

Sovdags!

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig, har väntat hela dagen på att få göra det tror jag.

Igår va jag på inflyttningsfest hemma hos Martin och Emma, väldigt roligt måste jag säga :) Vi kom till och med iväg till krogen efter så nu har jag varit där i år också ;) Jag träffade Therese och vi pratade och dansade ända tills Tellus stängde och lamporna tändes. Då gick vi hem till henne och Johan på en minst sagt "vild" efterfest ;) Får passa på att tacka för sovplatsen också, Emma hade somnat så hon svarade inte när jag ringde och ville in . Vaknade runt sju och då knallade jag ner till Emma för att hämta alla mina saker som jag lämnade där igår . Hon, Pontus och Annalie verkade väääldigt glada över att bli väckta strax innan åtta ;-) Vid nio var jag hemma och hade Billy med mig så då blev det ingen mer sömn.

Han har inte velat sova alls på hela dagen knappt. Förutom en stunds lekande ute i solen på gräset känns det som att dagen hr gått åt till att försöka få honom att sova (och att hålla mig vaken) . Inte ens nu på kvällen ville han sova, det brukar vara ett evig kämpande för att få honom att hålla sig vaken och pigg fram till klockan åtta i vanliga fall, men ikväll somnade han inte förräns efter tio ! Så jag hoppas på sovmorgon imorgon , men jag tvivlar tyvärr på det .

Så, God Natt!

Undersökning

Jag var (som vanligt) valts ut för att delta i en undersökning från scb om hur barn i sverige mår i förhållande till den miljö de vistas i, i mitt fall åldern 6-10 månader. Några av frågorna blir blir jag riktigt förvånad över. Till exempel:
Har ditt barn tagit hål i öronen eller gjort hål för smycken någon annanstans på kroppen?
Jag vet att i vissa kulturer tar man hål i öronen eller näsan tidigt , men innan ett år !? är det så? Usch tycker jag !

Funderar

Funderar på vad som händer i helgen . Vore ju trevligt med några planer , men just nu lyser dom med sin frånvaro ! Jag funderar dessutom på (oteknisk som jag är) på hur jag lägger ut bilder från mobilen till bloggen , någon som kan/vill upplysa mig ? :)

God Natt

Billy är lite småsjuk, feber och dålig i magen, så jag undrar om det är fler tänder på gång ?! Han har knappt ätit eller druckit på hela dagen och inte så mycket igår heller, så jag tänkte ringa bvc imorgon och kolla. Han måste ju få i sig vätska åtminstonde. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för att ta hand om en gnällspik hela dagen.

Här blir inga barn gjorda ...

.. Som man brukar säga . Det känns som om de inte händer så mycket för tillfället , därför är uppdateringen dålig . Dessutom är det svårt att hitta tid att skriva eftersom Billy sover som han gör , dvs väldigt lite på dagarna och med många uppvak på kvällarna . När man dessutom sprungit runt och jagat honom , så han inte river hela huset , hela dagen vill jag gärna sitta och ta de lugnt på kvällen . Då känner jag mig inte direkt inspirerad och därför händer inte mycket här ! Men som man också brukar säga ; jag ska bli bättre ;)

Tack

Vill tacka alla inblandade för i lördags . Jag tycker kvällen blev riktigt lyckad och vi lyckades överraska annalie riktigt ordentligt ;) Dagen idag har varit varm och solig , jag hoppas på många fler såna dagar den närmsta framtiden :)

ÖF

Idag följde vi med Mia och Dante till öppna förskolan i Bergshammar. Skönt med en morgonpromenad även om det småregnande. Det var riktigt lyckat faktiskt, träffade två mammor från föräldragruppen där. Båda var riktigt imponerade av hur duktig Billy är på att gå (även om han är ygnst, ingen av deras barn kunde gå ännu;)) Billy sprang runt, runt överallt, ibland till och med fram till andra mammor och skulle kramas och sitta i knä . Jag fick det även mer bekräftat att han är extremt aktiv, men hör och häpna, han sov nästan tre timmar i sträck efetråt, vaknade till två gånger men somnade om igen, Det har han nästan aldrig gjort, inte ens när han var riktigt liten. Även då sov han dåligt, 20 min hit, en halvtimme dit. Men nu 3 timmar!! Jag tror att vi ska fortsätta gå dit ;)

Imorgon blir det en date med Marre och Leo, de va ju snart 100 år sen, så det ska bli trevligt. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se vad vi hittar på !

På väg till badet i somras.

Promenad

Jag och Billy har precis kommit hem från en promenad till lekparken. Han tyckte att det var jättespännande att titta och känna på precis allting, vissna löv , grus, buskar osv. Jag kom på att det är ju första gången han gör det. Något som är så självklart för dom flesta, hur löv känns och låter när man kramar sönder dom , men småbarn har ju aldrig varit med om det förut. Lite häftigt att se tycker jag :)

Strax ska vi åka och handla och sen får vi se vad som händer !

Bilder

Hittade massa bilder som jag inte har sett förut/elelr på väldigt länge:







Min favorit, vad skulle jag göra utan dig ? Jag älskar dig <3

Saknar

Ååh vad jag saknar min plutt, har aldrig varit utan honom såhär länge förut. Ska bli så skönt att han kommer hem imrgon igen, även om jag efter int alls lång stund tycker att det är jobbigt att jaga honom. Har märkt nu att jag nästan saknar det, känns konstigt att faktiskt kunna sitta vid datorn utan att var 30:e sekund behöva gå och hämta honom för att han inte ska riva ner något elelr ramla och slå sig.

Imorgon blir nog en jättebra dag, för utöver att Billy kommer hem igen, kommer Säsi och hälsar på. Hon, jag och Tes har planerat in en frukostdate imorgon. Mysigt ! :)

Liten Billy, inte ens ett dygn gammal .v


Gammal och grå

Tack för alla gratulationer jag fick igår, hade en väldigt trevlig dag. Synd bara att det snöade på kvällen :( Jag fick träffa och kramas med lilla Elvin igår också, åh vad fin och så mycket hår ! Har svårt att tro att Billy också varit så liten, sjukt hur mycket man faktiskt glömmer.

Ikväll skulle det bli lite mer firande med middag på fika men Josefin och Ellinor kan inte längre så jag tror tyvärr inte det blir något :( och efter middagen hade jag tänkt att gå ut men den enda som har samma tankar som jag har är Elin (som btw fyller år idag, vilket skämt ;) så vi ska försöka få till en kväll som på den gamla goda tiden när vi bodde ihop. Ska försöka att inte hoppa sönder någon soffa bara ;)

RSS 2.0