På väg till lekparken förut idag .

img_7799 (MMS)

På väg till lekparken förut idag .


Påbörjar flytt

Jag har känt mig så duktig som har lyckats att inte äta godis eller chips på typ en månad . Men i söndags råkade det bli lite ostbågar , gå aldrig och handla hungrig , speciellt inte när man har en dagen efter känsla . ;) nya tag igen bara ! Lördagskvällen var också väldigt trevlig . Tyvärr blev grillningen inställd eftersom vädret var så tråkigt , så vi åt pizza istället . Pizza och vin är ju fint som snus ;) sen hem till tjackie för fortsatt alkoholintag . Kvällen slutade på tellis även denna gång . Kändes dock som att det var väldigt lite folk för att vara löningslördag , men men . Sovplats fick bli therese och Johans soffa , det tackar jag för :) På söndagen tog jag en snabbis på stan med mamma, och snäll som hon är köpte hon ett par snygga blå shorts till Billy . Hoppas på fint väder i veckan så han får användning för dom . Vädret var ju bättre än på lördagen så jag hade tur och lyckades övertala mamma att grilla . Yummie . En till bra sak va ju självklart att Billy kom hem . Även om han bara varit borta i två dagar såg han väldigt mycket större ut och kändes tyngre . Konstigt att man kan märka sån skillnad på så kort tid . Eller så kanske de bara va inbillning ;) På torsdag börjar vi med flytten. Vi ska försöka flytta ut alla mina saker från stenkulla och in i den nya . ska bli skönt att känna att vi kommer någonstans även om vi inte flyttar in på riktigt föräns nästa helg . Och jag gissar att det blir rätt skönt för Emanuel och sebbe också att bli av med alla mina saker :)

Dag 2

Det blev riktigt trevligt igår, men vinet byttes ut mot cider och lite byttes ut mot mycket. Jag som bara hade tänkt ta någon cider och mysa i hamnen och sen åka bussen hem vid ett. Istället satt jag och Carro hemma hos Alex och fördrinkade lite innan vi tog en promenad ner till lotsen. Väl där betällde vi varsin cider och satte oss. Vi blev inte kvar speciellt länge eftersom det va heelt dött där, med undantag från alla miss universum brudar. (för övrigt tyckte fotografen att carro skulle ställa upp men hon va inte så på på den idén;)) Medans Carro försökte göra upp lite planer i telefonen gick vi upp mot stan. Vi kollade på den låånga kön till tellus och bestämde oss för att inte gå dit, att det va traffic light party hjälpte till lite också. Vi gick förbi c&d men tyckte inte att det verkade speciellt roligt heller så vi gick till rockbaren för att invänta vidare planer. Vi tog en cider där också men nästan direkt när vi hade satt oss ner där kom det fram en kille som tydligen va från Stockholm och började fråga om uteställen här i stan. Det slutade med att han och hans kompisar fick med oss till c&d ändå . Där bjöd dom på lite dricka. Tyvärr började det ganska snabbt visa sig att killen som började prata med oss va tillsammans med tjejen som va med och antagligen hade "raggat" upp oss till dom andra två killarna. Vi va inte såå sugna på den idén så när vi hade druckit upp gick vi därifrån. Och till sist hamnade vi på tellus iaf. Det kändes ju inte så kul att gå tillbaka till rockbaren och kön va borta från tellus (kanske berodde på att klockan redan hunnit bli nästan ett) så vi ignorerade det faktum att det nästan bara var 18åringar ute och att traffic light party inte alls va våran grej.
När tellus stängde gick vi+ivar hem till Carros päron och försökte soova.

Jag tog bussen hem vid elva idag, sov lite, duschade och började göra mig iordning på nytt. Ikväll är det tydligen dags igen. Det skulle bli grillning hemma hos Tjackie men vädret är ju tyvärr inte det bästa så vi skippar grillning och kör på bara fest. Vid sex ungefär ska jag möta upp Tess och kanske Johan också, så äter vi lite, dricker en liten fördrink och sen tar vi oss ner mot Järnvägsgatan ! Hoppas på en minst lika rolig kväll igen :)

Hoppas bara att jag mår bra imorgon för då kommer Billy hem igen . Myys !


Vad gör vi ? Nu kör vi ? :)

img_0140 (MMS)

Vad gör vi ? Nu kör vi ? :)


Lite vin ?

Här ekar ddet tomt, igen ! Usch va dålig jag börjar bli på de här.

Det har iaf hänt massa saker, känns det som . Billy har fått dagisplats, på klockbergets förskola från den 16 augusti, såå skönt :) Vi va och hälsade på igår för att kolla lite hur det ser ut och verkar innan vi tackade ja. Jättemysig bakgård, lite liten kanske men annars verkade de kanon. Billy trivdes osm handen i handsken, sträkte ut armrna mot fröken och så fort jag satte ner honom på marken sprang han iväg och lekte med alla andra barn. Känns bra att veta att han trivs, även om det kanske blir lite annorlunda när jag inte är med. Men de är ju bara en vanesak. Det skulle bli en nästan helt ny grupp, alla börjar ungefär samtidigt, så de blir gruppinskolning. Allt kändes bra tycker jag, tre heltidsanställda på 14 barn, dom lagar egen mat och det jag hann se av läroplanen verkar kanon. Sen kan man ju ändra sig när han har börjat och man ser lite mer hur det är. Men för tillfället är jag nöjd,nöjd :)

Efter det blev det en sväng på stan, och jag råkade handla massa saker, till mig själv dessutom. Två klänningar och ett glasögonfodral från indiska, svarta cykelbyxor från cubus och ett linne från Gina. Så nu känner jag mig fattig igen ;) Jag har betalat första hyran också, så nu äntligen är det snart dags !

Massa andra små men nödvändiga saker har jag fixat också, adressändrat, betalat räkningar, sagt upp hemförsäkringen, tackat ja till dagisplatsen och bokat möte med min chef angående jobbtider i höst. Tror att jag har fått med allt.

Nu har Billy precis åkt iväg med sin pappa, känns tomt. Men förhoppningsvis ska jag hålla mig sysselsatt, ska som sagt på möte lite senare idag, hoppas på lite vin eller cider i hamnen ikväll med en snygg kanin kanske, och lite grillmys imorgon. Vi får se var det slutar :)

Hmm

Fick en släng av tråkig vardagsdepp nu på kvällen . Många tankar som virvlar och jag vet varken upp eller ner. Tänker på hur allt kunde bli , skulle bli , kommer att bli , hur det är och hur jag vill att det ska bli . Allt känns tungt och jobbigt , ska sova nu och hoppas att allt är som vanligt imorgon igen ! God natt !

Tandis

Jääätteseg morgon. Inte roligt att behöva gå upp halv sju när man ska vara hos tandläkaren klockan tio bara för att det inte går några bussar. Bajs på det säger jag !
Som sagt, vi va hos tandis idag, eller rättare sagt, Billy va hos tandis. Han älskade de, hoppas det sitter i men förmodligen försvinner det . Han fick åka upp och ner i stolen och så stilla, så länge va de väldigt länge sen jag såg honom :)
Tandisen sa inte mycket roligt, bara berättade hur man skulle borsta och vad man skulle tänka på med mat och dryck, i stort sett samma saker tandläkare säger till alla. Jag frågade om gluggen men hon trodde att den skulle växa igen med tiden. Gör den inte de kunda men "lyfta" den där grejen mellan läppen och tandköttet men ett enkelt ingrepp, bara 15 min, usch sa jag. Låter ju jätteäckligt. Tur att det ör långt fram i tiden. Tycker Billy är ganska charmig nu med sin glugg :)

Sen blev de en stund på stan, köpte inget roligt, bara sånt som behövs, en foundation till mig och en marinblå solhatt från po.p till Billy. Sen lite lunch med Therese och bebis , och till sist en stund i lekparken med Tes. Sen hem och äta, bada och sova.

Eller mellan bada och sova skulle jag försöka klippa Billys naglar. Då blev vi väldigt osams. Han hatar det. Men jag tror att jag lyckades klippa alla naglarna efter många om och men, så nu dröjer det ett litet tag iaf innan det är dags att göra om det !


Skumtomte .v

Klippning

Lyckades få trasslet klippt lite idag. Har inte lyckats ta några superbra kort men dom får duga. Billy klipptes också lite, med betoning på lite! Han gillade de inte, så lite vid ena örat och den långa tofsen på huvudet lyckades vi med gemensamma krafter få bort till slut. Sen gav vi upp ;)

Före

Efter

Ute på promenad

img_7773 (MMS)

Ute på promenad


1år

Nu är det nästan exakt ett år sedan jag blev den lyckligaste människan på jorden . Billy föddes 22.32 så vid det här laget var hela förlossningen färdig och jag kunde bara njuta av att äntligen ha min lilla ; läs stora , bebis hos mig. Samtidigt ville jag så fort som möjligt ringa mina föräldrar och Erika som bara väntade på att få höra när de va klart , hur de hade gått och såklart om de blev en Molly eller en Billy . Ett år har gått sjukt fort och ändå så kommer jag knappt ihåg hur mitt liv såg ut innan . När jag tittar på honom när han ligger och sover nu slås jag ännu en gång av hur mycket jag älskar honom . Allt kan bara bli bättre och bättre framöver ! .v

Kalas nr 2, check!

Nu är det över för den här gången. Vi hade andra kalaset för Billy idag, det blev lite kortare och lugnare än igår, men det va nog tur för Billy va fortfarande helt slut efter gårdagen. Idag kom min moster med man och fyra barn (inte så små så dom passar sig själva ;)) och mormor och morfar. Mamma, pappa och Rickard va ju självklart med också. Tänkte att jag skulle låta bilderna berätta om dagarna istället för att skriva mer:

Dag 1:

Både Leo och Billy gillar snörena mest ;)

Favoritboken
 

Bobby-caren va mycket uppskattad. Tack alla som kom. Dagen avslutades med ett väbehövligt bad :)

Dag 2:


Gunga i hammocken.

Mycket paket blev det, och vi är glada för vartenda ett :)Tack och bock!

Riktigt trötta båda två, nu sover Billy sen ungefär två timmar tillbaka och det dröjer nog inte allt för länge innan jag också tänkte sussa. Imorgon blir det hårklippning för både mig och lillgrodan :)

Kalas nr 1 , check!

Stressig men härlig dag! Som vanligt när et gäller mig fanns det ju massa saker kvar att göra inför kalaset imorse. Städa, göra tårta, blåsa ballonger osv. Men jag hade hunnit färdigt i tid om det inte va för att vissa personer kom väldigt mycket för tidigt, hrrm, jag nämner inga namn ;)
Inga fara på taket för det, vi hade trevligt ändå. Billy fick massa nya kläder, en bok och två skottkärror + sandleksaker (funderar dock på att byta den ena ;)) Det tackar och bockar vi för. Han fick även en tidigt födelsedagspresent av mig, en bobby-car. Mycket uppskattad ! När alla hade åkt vid halv fem ungefär hade jag en supertrött Billy kvar hemma. Han hade bara sovit en halvtimme under dagen (han höll på att skrämma livet ur mig när han kom ut i köket , han vaknade helt tyst, kravlade sig ur sängen och gick själv för att leta upp mig) så han fick lägga sig lite tidigare än vanligt, vid halv åtta va de omöjligt för honom att hålla upp ögonen så då fick han sussa.

Nu, efter massa tårta, fika och grillat känner jag mig nästan höggravid igen. Känns nästan som om det kunde vara förra året när vi satt utanför Josefin och Ellinor, åt tacos och disskuterade det faktum att jag skulle få barn dagen efter, ja förutom att det faktiskt ligger ett barn i sängen och sover och jag är hemma och inte där ;)

Ska försöka fixa bilder från kalaset imorgon !

Skrutten i augusti förra året

Sådär dålig

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. Har haft fullt upp, det blir ju kalas hela helgen :) plus att jag försöker organisera och samarbeta med Erika och mina föräldrar angående flytten. Men det blir nog bra när det är klart :)

Uppdatering sker nog efter helgen skulle jag tro !

Jobbig natt

Känner på mig att det kommer bli en jobbig natt. Billy är så täppt i näsan att han inte kan andas och ha nappen i munnen samtidigt så han vaknar av det plus att han hostar stup i kvarten, så där så man hör hur ont det gör i halsen. Han har redan vaknat ett antal gånger, somnar iofs snabbt igen men troligtvis fortsätter det hela natten :( Näsdropparna hjälpte inte (får kanske köpa några andra och testa) och lägga huvudet högre funkar inte heller eftersom han rullar runt och vrider på sig så mycket.

Någon som har något annat tips ?

Värt att tänka på !

Hittade den här bloggen. Helt sjuk att det får gå till så här! Hoppas verkligen att allt löser sig till slut, speciellt för barnets skull! Lycka till!

Suukis

Idag är vi bara hemma . Billy vaccinerades igår så nu har han feber plus att han är genomförkyld :( tur att det är dåligt väder . Allt gick bra på BVC igår , 11,4 kg och 79 cm , och han följer sin kurva jättebra även om han är dålig i magen var och varannan dag . Anki sa att jag skulle höra av mig om det fortsatte och att det kunde vara något han är överkänslig mot men jag tror inte de , snarare att det är tänderna som spökar. Självklart tycker jag synd om honom när han är sjuk men samtidigt är det lite skönt eftersom han är så lugn och mysig . Lite gnällig såklart men inte så farligt ännu iaf . Kvällen igår spenderades hemma hos Michelle med henne, Malin , Josefin , Ellinor och Ruth . Pizza och kort och äntligen presenterna. De här va första gången vi har lyckats tajma in en kväll när alla kunde ses på evigheter så vi har inte kunnat dela ut födelsedagspresenter till mig , Malin och Josefin som fyllde i slutet på mars och början av april . Bättre sent än aldrig brukar man väl säga ;) det blev inte så sent eftersom Ellinor va ledsen, Michelle började jobba klockan sex imorse och Billy började få feber men det var roligt så länge det varade :) Hoppas vi kan få till en liten tripp till smultronstället när Ellinor har fyllt , det skulle vara mysigt , och gott framför allt ;)

Söndag

Det gick ju ganska bra för Sverige igår, trea inte illa . Och jag lyckades hålla mig vaken :) De va en trevlig kväll och mycket skönt att komma hem sen och slippa sova borta. Så tack snälla Marre för skjutsen :-)

Idag har jag passat på att städa medan Billy har varit borta. Lite mer plats inne på rummet nu. Jag har till och med varit uppe på vinden och rensat alla mina gamla kartonger och saker. Mycket skit fanns det där så det mesta har jag faktiskt kastat (jag, som är jättedålig på att kasat saker och alltid vill spara på allt, i förebyggande syfte, "det kan ju behövas senare" eller "det kan vara roligt sen"). Lite stolt över mig själv faktiskt !

Billy kom hem vid halv sex ungefär , skönt att han är tillbaka tycker jag .V strax efter att han kom hem va de dags att bada. Han har börjat tycka att det är jätterolgt att dricka vattnet ur badkaret så han står upp och böjer sig fram, sätter händerna mot botten och doppar hela ansiktet, han försökte även dricka ur kranen, min knäppis :)
Nu sover han. Det börjar verka som att han har lättare för att somna nu för tiden. Dom senaste dagarna har det räckt att sitta med när han drciker vällingen och när den är slut, byta ut flaksan mot nappen och sen har jag kunnat gå därifrån. Plus att han inte vaknar alls lika ofta under kvällen och natten längre. Underbart om det kan fortsätta så , då finns de ju faktiskt hopp om att han klara hela nätter i egen säng när vi flyttar och den får plats igen :)

På tal om flytt kommer Erika hem den 11:e juni så vi borde flytta den 12:e. Sköönt , jag längtar, även om jag längtar ännu mer tills jag får en egen lägenhet. Det känns lite som om det är då livet börjar igen. Nästan som om det är på paus nu (för min del iaf, på Billy märks det att det inte är pausat ;))

Imorgon ska vi till bvc för vaccination, vägning och mätning. Intressant att se hur stor han har blivit nu :) Hoppas han slipper bli sjuk efter sprutorna bara. Tänkte även höra med Anki, våran sköterska, om hon vet hur jag ska bära mig åt för att få hjälp med en lägenhet. Ringa till socialen och gråta är inte min grej men jag tycker att jag borde kunna få någon hjälp ändå ! Håll tummarna.
Här är cupcakesen vi gjorde igår. Det här är bilden i boken och..

...det här är våra. Inte så illa när vi väl hade fått in snitsen :)


Melodifestivalen

Dålig uppdatering igen men jag har verkligen inte haft ork . Igår va vi iaf med mamma på jobbet . Det var dåligt med personal så jag erbjöd mig att hjälpa till . Billy hade roligt , sprang runt som en tok och hade sig . Sov dåligt som vanligt . Han har svårt att slappna av när det händer saker runt omkring . Annars gick allt bra ända fram till vi skulle åka hem igen. Då ramlade han ner för några trappsteg och slog i pannan och fick ett litet skrapsår och blåmärke , stackarn . Han sov iaf gott natten till idag . Hela kvällen och natten utan att vakna och ända fram till 20 i 9 , underbart ! Idag har Billy åkt till sin pappa och jag har packat det sista i lägenheten . När det var klart mötte jag Tes och åt lite mat . Sen gick vi hem till henne och bakade cupcakes . Väldigt snygg blev dom måste jag säga . Ska försöka lägga in en bild på dom imorgon :-) Just nu sitter jag i Marres soffa och tittar på stora melodifestivalen . Har tröttnat lite redan och det är låång tid kvar . Ska försöka hålla mig vaken !

Inte så dåligt

Det verkar som att det lönade sig att hålla tummarna för de har inte alls varit dåligt väder idag . Inte lika fin som innan men varmt, bara lite molningare. Vi åkte in till satn vid ett och gick raka vägen till 3-butiken. Jag känner mig verkligen som en stamkund där, behöver knappt säga vad de gäller längre ;) Den här gången handlar det om min räkning som va väldigt konstig förra månaden, och kundtjänst kunde inte hjälpa till, men han lovade att kolla upp saken och fixa det till mig. Han skulle iofs ringa udner dagen och tala om hur de hade gått och det har han inte gjort så jag är lite orolig att ahn inte lyckades. Men det visar sig :)

Efter det mötte jag upp Emma och vi tog en glass på Birger's uteservering och sen gick vi upp mot badhuset för att hon skulle köpa träningskort där. På vägen mötte vi Marre som gärna ville följa med på promenad så vi gick alla tillsammans. På vägen ringer mamma och säger att mormor vill bjuda på middag, så när vi gått til badhuset fortsatte vi mot Oppeby, Marre svängde av mot stan efter en bit. Emma följde med till sjukhuset och sen skulle hon till sina föräldrar. Jag klarade inte heller av att gå längre för jag fick fruktansärt skoskav så mamma kom och hömta mig och Billly där. Väl hos mormor serverades potatisgratäng och fläskfilé, mums.

Kvällen har bestått av att prova kläder, paketet hade kommit. Till mig va de en jacka och en klänning och inget av det såg ut som det gjorde på bilden :( så de blev inget. Billy däremot fick ett par kavatskor (eftersom de förra jag beställde va för stora) och en skjorta . Alltid något :)

Nu blev bilden sne men jag orkar inte ändra. Runt solen (hela vägen men det fick inte plats på kortet) var det som en regnbågen, någon som vet varför ?

Sova

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag har inget val för snart orkar jag inte håll ögonen öppna längre . Idag har jag hunnit med en stund i lekparken på morgonen , jobbat 11-16 , ätit mat , leka ute på gräsmattan och umgås med massa folk hemma hos Max en stund . Så förutom de där med jobb har de varit en helt okej dag . Tydligen ska de bli dåligt väder imorgon , men de hörde jag om idag också och det va de ju inte . Hoppas verkligen på lika fint imorgon också . Då ska vi antagligen in till stan för att träffa och om det inte regnar ska vi ta en långpromenad tänkte vi :) jag håller tummarna. God natt !

Underbara dag

Har haft en megabra dag i solen, underbart väder. Va ute och solade redan vid halv tio, 25grader varmt. Det gillas :) Eftermiddagen spenderades i lekparken utanför med Mia och Dante . Ett tag fick vi även sällskap av Alvin, 1,5år, och pappa.  Såå skönt när Billy kan springa runt för sig själv och jag kan sitta och ta det lugnt, eller ja, ända tills han springer alldeles för långt bort eller ska upp i rutchkanan (kom på att jag har absolut ingen aning om hur det stavas!). Han har iaf lärt sig att ta trappen upp iställer för att gå upp för själva kanan , alltid något. Tyvärr fattar han inte att han måste sätta sig när han ska åka så är man inte där och hjälper till skulle han försöka gå ner=få mycket ont !

Har försökt bättra på brännan lite mer idag och jag tror jag lyckades utan att bli knallröd och bränna mig, hurra ! Har hört att det ska bli sämre väder igen men hoppas att det bara är kortvarigt. Imorgon gör det inte så mycket för då ska jag jobba men efter det måste det vara fint igen :)

Yes!

Duschade nyss och säg att jag hade svaga, men existerande streck på benen efter shortsen, YES!! :)

Vallarna

Har haft en supermysig dag på vallarna med Linnea och Lewis . Lina oc Sofie med barn kom för i en stund också . Billy och Lewis har fått springa runt och leka hur som helst och har haft jättekul . Väldigt skönt för oss också att slippa vakta varje steg . Vi hann få lite sol och jag har som vanligt bränt mig , jätteröd på bröstet och överarmarna . Alltså en riktigt snygg bondbränna ;-) imorgon blir det antagligen ungefär samma sak men vi hoppas på att Mia och Dante sällskapar . Älskar solen och det fina vädret !


Innan vi åkte till stan fick Billy leka själv några minuter så jag kudne packa väskan. När jag kom tillbaka såg han ut såhär !

Gott


Helgen

Det har varit en väldigt lugn och ganska tråkig helg men det kan ju vara skönt det också ibland . Bara att hoppas på lite ner action i veckan :-)

 I lördags åkte jag , Billy , mamma och pappa till Norrpan . Jag och Billy åkte för att kolla på en ny vagn och mamma och pappa för att få inspiration till det nya badrummet dom ska bygga . Tack vare barnvagnsexperten Linnea B och en bra sulkykampanj på babyland fick en brio spin följa med hem . Det blev en blåsvart , hade hellre velat ha en helsvart men det fanns inte hemma men den funkar nog lika bra ändå ;-)
På kvällen hade jag velat åka till buskhyttan och kolla på Josefin och musikalen hon va med i, men det passade inte med tider, bussar och barnvakt tyvärr . Istället va jag hemma och vi grillade och åt massa gott , mysigt det också .

Idag har jag försökt städa lite och varit ute och lekt med Billy . Tyvärr blåste det ju massa , attans att det alltid ska förstöra det fina vädret.
Dessutom känns det som om turen börjar vända lite . Har bestämt med Erika att jag flyttar in hos henne när hon flyttar hit så om inte allt för lång tid är jag äntligen stadsbo igen :) känns bättre att bo där och leta efter eget än att bo här , plus att det blir ju lite billigare och det är ju bra fram till att jag börjar jobba ordentligt igen ! Nu hoppas jag bara på ett trevligt samtal i veckan också och sen kan jag vara hur glad som helst !

Kläder

Äntligen har paketet från H&M kommit. Känns som jag har väntat i evigheter (även om det nog bara är typ två veckor). Men de va inte alls lika roligt som jag hade hoppats. Jag hade beställt en jumpsuit, en topp, ett par shorts, tre eller fyra klänningar, två sjalar, två armband, ett skärp och en ring. Alla associarer gillade jag, men av kläderna så va de bara toppen som passade (och jag är inte helt 100 på den heller men jag kände att något va jag tvungen att behålla) så det blev inte alls lika bra som jag hade hoppats på :( Det positiva med det är ju att jag kommer ha mer pengar kvar , man måste se det från den ljusa sidan ! Atar att jag kommer hitta annat för dom pengarna ändå, det brukar inte vara något problem ;)

BF

Idag för ett år sen var Billy beräknad. Så från och med idag och 16(!) dagar framåt, för ett år sen, va jag i stort sett okontaktbar. Eller ja, folk kontaktade mig hela tiden och överallt kändes det som, ringde,sms, facebook, you name it! Överallt där jag kunde bli kontaktad fick jag frågor som "har det kommit någon bebis?" och liknande. Jag va redan sur och grinig över att inte föda och gå runt med ryggont och alla andra plågor man har i slutet på graviditeten så jag stängde av nästan helt och svarade inte någonstans. Jag spenderade dom sista dryga två veckorna nästan helt isolerad hemma .

Efter att ha gått ungefär en vecka över tiden googlade jag på "få igång förlossningen" eller nått sånt och testade varenda ett av alla knep jag hittade, bland annat : äta stark mat, hallonblads te, ananas, åka bil på guppiga vägar, långa promenader, och det vidrigaste av allt, smör och lättöl följt av att springa upp och ner för alla trapporna i niovåningshuset vi bodde i ! Inte roligt !!

Tills slut, när dagen för at sättas igång äntligen kom, 16 dagar senare så den 22 maj, satte allt igång sig själv ändå och 22.32 kom han ut, den finaste ungen som finns , min Billy .v

Jag kände att jag va tvungen att dela med mig av min lilla nostalgitripp. Man gick och väntade på den här dagen såå länge och när inget hände va det som världens chock, även om jag redan innan jag var gravid kände på mig att jag skulle få gå över. Vet inte varför jag trodde det men jag va säker och har alltid varit det (så länge som tankarna har funnits) . Jag kommer nog alltid komma ihåg 6maj och tänka på det här varenda år ;)


Min skrutt (lägg gärna märke till tänderna där uppe och den snygga
gluggen han har;))

Bild


Bild


Dagen

Då va det dags igen . Billy är dålig i magen. Det började igår kväll med att han vaknar och gallskriker för att han har ont i magen och behöver en ny blöja . Idag har jag fått byta 5-6 gånger. Hoppas på att det är fler tänder på gång så han inte är sjuk igen . Men jag tror på det för jag ser hur de kliar i munnen på honom , han tuggar på allt ! Idag har vi varit inne i stan och uträttat lite ärenden och så åt vi en mysig lunch men några snygga brudar och söta småkillar . Det finns inte många ställen vi får plats på längre när vi ses alla samtidigt . Nu är det fyra vagnar som ska få plats :-) När Billy tröttnat på att sitta still gick han och jag till en lekpark . Där sprang han runt konstant i drygt en timme innan vi va tvugna att gå för att hinna med bussen. Då ville han fortfarande leka mer och absolut inte sitta i vagnen men till slut så fick jag fast honom ;) När vi kom hem åt vi middag och sen fick han bada och efter det va det sovdags. Ibland , typ som ikväll, tycker jag att det är jättemysigt när han vill sitta i knä och mysa för att somna men andra gånger skulle det vara såå skönt om man bara kunde lägga ner honom och han somnade av sig själv .

Toa

Glömde säga att eftersom vi va hemma större delen av dagen idag också tyckte jag att det va en bra ide att börja potträna Billy . Eller ja träna och träna , han fick provsitta en stund varje gång vi bytte blöja . Tyvärr är han ju aldrig stilla, men förutom det hade han inget emot det :) just nu har jag bara en sån där ring man sätter på toan men jag måste nog köpa en riktig potta också . Jag tror inte att det är någon brådska men det skadar ju inte att börja vänja honom :)

Snö!?

Humöret blev ju inte mycket bättre idag då det snöde ute ! Usch säger jag bara.

Lägenheten som jag tittade på åt Erika idag va inte lika fin som den förra men med det läget och det priset tycker jag inte hon kan tacka nej. Jag hoppas hon kommer fram till samma sak ;)
Imorgon måste jag verkligen komma ut och göra något, annar kommer både jag och Billy smälla av tror jag minsann !

Lugn dag

Billy har varit lika slö som jag idag nästan , så jag har njutit av att inte behöva springa efter och jaga honom hela dagen som vanligt eftersom jag också har varit slö idag. Just nu känns allt lite jobbigt och jag är trött på det mesta känns det som. Hoppas att allt vänder snart. Har hunnit med alla samtal jag skulle ringa idag iaf, men ingen tur någonstans. Hur länge ska man behöva vänta ?! Eller är det bara jag som har extrem otur eller inte vet hur man gör?

Jaja tids nog så löser det sig antar jag. Blev lite deppigt över allt nu. Imoron ska jag och mamma kolla på lägenhet till Erika iaf, hoppas den är fin. Det skulle ju faktiskt muntar upp en del !


Ljuset i min tillvaro .V

Seeeg

Valborg blev ganska lyckat till slut, inte roligaste kvällen ever men helt okej ändå . Jag är nöjd :)
Igår va jag lite sliten och lyckades inte riktigt få bort bakiskänslan i magen så då hade jag ingen ork till något ambitiöst, och Billy va lite seg han också så vi tog det lugnt. Känns tyvärr som om det kommer bli lite samma sak idag, känner mig fruktansvärt trött och inte på humör för att göra något annat än att ligga under täcket i soffan och kolla på film eller nått. Tyvärr tror jag int Billy har samma vision för dagen. Jag har dessutom massa att göra och många ställen att ringa runt till ! Önska mig lycka till för det kan behövas ! ;)

RSS 2.0