Snickers

Idag blev det mera bakande här hemma. Jag är vanligtvis inte mycket för bakning men just nu inför julen skulle jag kunna baka hur mycket som helst, bara tiden fanns. Idag blev det snickers med lite hjälp av Emma. MVG på dem! Vi har dessutom hunnit med lite tvätt, promenad och handling också.
Imorgon ska jag förhoppningsvis hämta upp en bänk/skåp möbel i Brandkärr. Hittade den på en köp/sälj sida på FB. Den är ful som stryk, grön dessutom så den passar ju in bland mina andra renoveringsobjekt, men jag hoppas att med lite slipning och målning ska den kunna bli riktigt fin. Perfekt med lite mer förvaring.

Fullt upp

Från att inte ha haft något att göra alls i helgen eftersom jag var sjuk till att ha fullt upp hela dagarna måndag, tisdag. Lite för mycket nästan eftersom jag fortfarande är väldigt förkyld. Men nu har jag inte tid med det längre. Billy är hemma igen och det är full fart. Tyvärr har jag knappt hunnit träffa honom ändå.

Igår gick jag upp tidigt för att hinna med en sväng förbi jobbet för att hämta schema och till willys för att handla innan det var dags att hämra Billy från dagis. När jag väl hämtade honom är han svullen runt ögat och har skrapsår. Han har klättrat på en trähäst på gården och ramlat ner, för att mössan är lite stor och åker ner i ögonen. Vi fick helt enkelt ta en sväng på stan och försöka hitta en ny mössa. Det slutade med att vi kom hem med mössa, tröja och scarf (om man kan kalla det det?) plus att jag köpte färdigt julklapparna till honom. Nu är det bara Rickard och mamma kvar, kanske något mer till Erika. Dessutom tog Billy med sig en leksak från BR hem. Inget superroligt dock så jag lämnade tillbaka den till Emma när hon kom på kvällen. Hon, Carro och Annalie passade nämligen Billy på kvällen medans jag var på personalfest. Väldigt trevligt men väldigt påfrestande. Huvudet snurrade och jag var helt slut när jag kom hem strax innan elva.

Nya kläder

Snygga arbetskamrater uppträder

Idag var jag tillbaka till jobbet. Ända till klockan fem. Som tur var hämtade mamma upp Billy från dagis så han ine behövde vara där så sent. Jag hade dessutom ett möte efter jobbet så jag åkte direkt dit. Långt och tråkigt var det men nödvändigt. Det tråkiga är att Billy som när jag kom hem. Imorgon ska jag ta igen det hoppas jag. Då ska jag bara jobba en kortis och sen ska vi försöka hitta på något !!


Innan dagis/jobb imorse

Juste, vi va på bvc idag också. Usch vad jag inte gillar vaccinationer. Jag vet att det är bra egentligen men jag känner mig så hemsk när jag sitter och håller i honom medan någon annan sticker honom och gör honom illa. Annars gick allt bra!

Som jag har längtat (fast det har varit li...

img_7760 (MMS)

Som jag har längtat (fast det har varit lite skönt att få vara sjuk ifred och faktiskt kunna vila). Men nu är Billy hemma igen ! Dock med lite skrapsår och blåmärken, han har ramlat på dagis. Vi får se om det blir mer blått runt ögat. Hoppas inte för imorgon ska vi till BVC och det vore ju trevligt om han inte ser helt misshandlad ut !!


Nya lakan

Jag hämtade ut ett paket i veckan och i det låg bland annat det här:

Hur fint ?

Suuuk

Jag är så trött på den här förkylningen. Vet inte när jag va såhär förkyld senast. Väldigt skönt att jag nästan helt slipper hostan men näsan är så full med snor (äckelvarning!?) att.. att.. kommer inte på någon bra liknelse men ni förstår, hur mycekt som helst. Och det trycker på i bihålorna som i sin tur trycker på i huvudet. Såhär har det varit i över en vecka nu, ibland lite bättre och ibland lite sämre. Jag har fram tills igår jobbat ändå men igår och idag är jag hemma. Hade kanske klarat att jobba om jag skulle jobbat på dagen men nu skulle jag jobba på kvällen och jag mår alltid mycket sämre då. Vi får se hur det blir imorgon. Nu har jag iaf precis tagot ett långt, varmt skumbad. Inväntar fortfarande resultat. Jag måste bli frisk så jag kan njuta av allt julfixande, nu är jag ju inte ens sugen på pepparkaksdeg och skulle jag äta ändå känner jag knappt någon smak alls. Illa!!

Jag ska försöka ta tag i städningen också. Lite jobbigt är det ju eftersom det känns ungefär som om huvudet kommer sprängas varje gång jag böjer mig fram. Wish me luck!


Tips!

Jag bara måste tipsa om en blogg, kanske världens mysigaste blogg. Fiffiga systrar bakar, inreder och pysslar och tar dessutom jättefina bilder på allt de gör. Läs, titta och njut !


Idag har jag uträttat lite ärenden på stan...

Idag har jag uträttat lite ärenden på stan så nu har jag ännu fler utgifter den här månaden. Just den här uppgiften kommer ju förhoppningsvis leda till något bra i slutändan så det kanske är värt det då. Jag har också äntligen hunnit sätta upp mina julstjärnor, hämta ut ett paket, leka lite i lekparken och haft Fia och emma över på lussebullsbakning. Nu sitter jag i soffan med Billy som vägrar somna. Tur att vi inte behöver gå upp tidigt imorgon heller !


Äntligen !

img_3186 (MMS)

Äntligen !


Imorgon ringer det minsann ingen klocka, u...

Imorgon ringer det minsann ingen klocka, underbart!! Jag hoppas Billy känner för sovmorgon för det gör jag!


Ljusparty

Ikväll bjöds det på ljusparty poå fruängsgatan. Jag är väl inte superintresserad av ljus men fika är alltid gott! Förutom att jag knappt hann göra annat än att jaga Billy va det väldigt trevligt.
Både på vägen dit och hem gick jag genom stan. Nu lyser julbelysningen överallt och jag älskar´t!! Bilder kan ju inte ens nära på hur fint och mysigt det är, speciellt inte en mobilkamera men jag vill visa några ändå.




Första advent på söndag, snart är det jul! <3

Nu när han tagit sönder sin egen spis laga...

img_8537 (MMS)

Nu när han tagit sönder sin egen spis lagar Billy mat i köket!


Konstigt

Av någon anledningen står det att inlägget jag publicerade förut idag om att Billy blir 1½ år idag publicerades igår. Mycket märkligt. Men jag är mycket väl medveten om att det är idag, bara så alla vet ! :)


Hemmafru

Jag har haft en riktig hemmafru helg+måndag. Massa städning, tvättning, diskning, bakning och lite strykning matlagning. (Jag har ju lyckats bli megaförkyld så jättemycket mat har det inte blivit.) Jag har dessutom tjuvstartat med adventspyntet och satt upp julgardiner och en julstjärna.

Idag har jag hunnit med att jobba en stund också. Efter jobbet hämtade jag Billy från dagis, vi cyklade hem och bytte ut overallen mot jacka och cyklen mot vagn och vandrade ner mot stan och hälsade på Emma på BR. Vi stannade och pratade en stund innan vi gick tillbaka till dagis. Idag hade de nämligen lite drop-in fika, lite öppet hus-aktigt för föräldrarna. Vi fick nybakad äppelpaj och fick chans att prata med fröknarna om allt möjligt. Allt från deras läroplan till hur det går för barnen. Jag passade på att spana lite i Billys portfolio. Det är härligt att se att han faktiskt kan vara lydig och lyssna, för det gör han tydligen där.

Imorgon blir det mera jobb. Jag hoppas dock att att jag ska få lite roliga nyheter för snart orkar jag inte vänta längre !


Mysungen imorse, när man börjar tidigt får man äta (dricka) frukosten på vägen!


Billy 1½

För precis ett och ett halvt år sedan föddes världens mest envisa, tjurskalliga, vilda, obstinata, söta, mysiga, underbara unge. Jag har fortfarande svårt att förstå att han kommer från mig, att jag har fått en så fin unge. Galet hur mycket man kan älska någon <3

För 1½år sedan

Idag

Han lär sig saker i rasande fart. För att jag ska ha någon chans att komma ihåg när han lär sig vad tänkte jag skriva ner lite vad han kan göra/säga nu!
Han vet vad kissen, kossan, ankan, fisken, krabban, bilen säger. Han kan namnen på mamma och pappas hundar och vet att Ludde (och andra vovvar) skäller och Zigge morrar. Han känner igen mammas bil, även om den står på en parkering med andra bilar. Han kan bland annat säga, mamma, pappa, mormor, farfar, pippi, macka, vovve, moppe, bil, lastbil, varmt (och vet att man ska blåsa), byta blöja, jacka, bada, buss, städa  och mycket annat. Många ord låter likadant så ibland måste man kolla sig omkring lite för att förstå vad han menar. Han kan nästan ta på sig tröjan själv.Han kan gå och kasta blöjan i papperskorgen när vi har bytt blöja utan att man behöver be honom. Han går upprätt både upp och ner för trappor, även om det inte alltid gåt helt felfritt. Han vet att man ska kissa på toan eller pottan (även om han för tillfället vägrar att göra båda) och han vet hur man låter. Han klappar alltid händerna när musiken tystnar, när man har sjungit, när man säger att han är duktigt och när de gör det TV. Han kan visa att han vill att vi ska sjunga imse, vimse spindel genom att göra rörelserna.
Jag skulle ju säkert kunna fortsätta hur länge som helst men det någon ,åtta för det vara!

Något han däremot inte kan göra (hemma iaf, på dagis funkar de visst minsann) är att somna själv. Han sover ofta ganska dåligt på nätterna och vaknar flera gånger. Han börjar dessutom ha svårt att somna på kvällarna så jag tror att det börjar vara dags att minska sovstunden lite.

Jag älskar dig till månen och tillbaka <3


Pepparkakor

Vi blev ju inte så många på pepparkaksbaket  som jag hade tänkt, men pepparkakor blev det ändå. Och julmust, glögg, russin och juleskum. Pepparkaksburken är full och jag har fortfarande massa deg kvar så det kanske blir ett hus av resten.

Billy med sin nya standardmin, med pepparkaksformar som armband.

Kavlar

Pepparkakor (bilarna bör undvikas av känsliga då Billy har sugit lite på formen ;))

Julmys

Kvällen har spenderats framför tv:n med lite julklappsinslagning. Jag har faktiskt inte så många kvar att köpa nu, och av dem jag har kvar vet jag vad jag ska köpa till de flesta. (Vet inte om den meningen är sammanhängande för fem öre?)

Nu har julklappslådan kommit upp från förrådet.

Första julklappen inslagen. Till Billy så för att han ska någon chans att kunna öppna själv fick det bli utan snören och sånt. Jag tror dock att jag behöver träna på att slå in stora paket för det var inte det lättaste.

Billys favoritstrumpor, "pippii" går han r...

img_9868 (MMS)

Billys favoritstrumpor, "pippii" går han runt och säger!


Jul, jul, strålande jul

Japp nu har julen börjat i vårat hem. Igår kväll när Billy hade somnat roade jag och Emma oss med att göra pepparkaksdeg inför bakdagen imorgon. Jag har aldrig gjort degen själv förut så jag är väldigt nöjd med resultatet. Tyvärr är det ju inte så lätt att ta en smickrande bild på pepparkaksdeg men det får ni leva med.

Under the making

och det färdiga resultatet, som sagt, det ser ju inte så gott ut men det smakar underbart !

Imorgon är det som sagt dags att baka. Tre vilda ungar och en lite mindre vild unge kommer röja runt. Innan dess har jag tänkt att städa och tvätta lite. Vore ju kul om det iaf ser någorlunda fint ut när de kommer. Även om jag skulle gissa på att det kommer se nästan lika hemskt ut när alla har gått igen. Söndag får nog också bli en städdag. Jag har funderingar på om jag ska slå till och baka lussekatter då också. Julstjärnor och ljusstakar och julgardiner ska iaf upp i helgen. Det fattas ju fortfarande lampor i vissa rum så det vore skönt med lite extra belysning. Lite julklappsinslagning ska jag försöka hinna med också. Myshelg helt enkel <3

Så trött att jag knappt kan hålla ögonen ö...

Så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna så det får bli en update imorgonkväll. Kanske, kanske hinner jag göra färdigt designen på böoggen också, det saknas ju en header och kanske lite annat :) gonatt! .v


Mamma och Billy dag

Vi har haft en supermysig mamma och Billy dag idag. En lugn förmiddag med ett långt bad, lite lek och lite fix. Efter lunch och sovstund klädde vi på oss och gick till lekparken. Billy fick testa att använda nya overallen för första gången, han blev som en michelingubbe men han höll sig varm. Vi tog med oss lite fika för att kunna vara kvar längre. Tyvärr va det så kallt (jag skulle verkligen behöva ett par nya skor!!) så vi gick hem direkt efter fikat. Jag gjorde iordning lite varm choklad till oss och sen satte vi oss framför djungelboken och värmde oss. Billy tröttnade innan filmen ens hade börjat och sprang iväg och lekte istället. Han kom tillbaka i korta omgångar och tittade lite på filmen. 
Till middag gjorde jag lasagne och när den va uppäten gjorde jag iordning Billy för natten. Försökte få honom att somna lite tidigare än vanligt eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Det lyckades inte speciellt bra men nu sover han iaf. Hoppas på att han sover bra inatt. Klockan ringer 05.30 !



Vi hittade ett perfekt träd att sitta i när det var dags för fika. Mariekex, festis och satsumas hade vi med oss.

Varm choklad är bästa uppvärmningen på vintern!

Det finns ju lite tom golvyta i mitten iaf !!

img_6103 (MMS)

Det finns ju lite tom golvyta i mitten iaf !!


Öppen hand

Jobbade till fyra idag. Sen stressade jag till dagis, stressade hem, stresslagade lite mat (potatisbullar, riktigt fancy middag idag!) och sen kom mamma och hämtade upp oss. En tur till öppen hand väntade. Jag letar ju fortfarande efter stolar till köksbordet. Hittade två som var helt okej men inte riktigt perfekta så det fick vänta. Jag hittade int mycket annat heller. Det enda jag fick med mig hem var en pocketbok för 5kr. Vet inte när jag ska få tid att läsa den men, men. En bra sak var att gungstolen jag vill ha finns kvar, dessutom med ett lägre pris. Tyvärr vet jag fortfarande inte hur jag ska få hem den så jag håller fortfarande tummarna för att det blir en julklapp !

Imorgon är jag ledig igen, om någon känner för att hitta på något så hör gärna av er :)

Jag längtar till på fredag, då börjar julen för min del. Jag ska försöka mig på att göra egen pepparkaksdeg inför bakdagen på lördag. Funderar på om jag ska tjuvstarta med julpyntet också. Det ska ju egentligen inte upp den här helgen men jag jobbar ju nästa helg så jag vet inte om jag hinner då. Jag får fundera vidare på den saken.

Idag till frukosten har Billy utforskat al...

img_4321 (MMS)

Idag till frukosten har Billy utforskat alla tänkbara sätt att äta yoghurt på. Skeden var det sättet som användes minst.


Städdag

Det hade jag planerat iaf. Det blidde inte riktigt så. Jag hade som vanligt väntat till sista minuten (när jag vaknade imorse) med att boka tvättid. Det brukar ju aldrig vara något problem. Idag var det. Tusan! Jaja, jag gjorde mig iordning lite och började sen plocka undan alla miljoner leksaker som låg överallt. Sen dags för dammsugning. Jag hann väl dra den fram och tillbaka tre gånger på köksgolvet innan batteriet tog slut. Så ingen dammsugning heller. Och ingen dammsugning betyder ingen golvtorkning. Då tappade jag energin lite så jag bestämde mig för att kolla lite på stan efter julklappar istället.

Klockan två fick jag vara färdig för då var det dags för möte. Det gick snabbt och bra så nu kommer jag hålla både tummar och tår ända tills jag hör något. Efter det var det äntligen dags att få tillbaka Billy så jag gick hem för att vänta. När han kommit och kramkalaset var över åt vi lite youghurt och gick tillbaka ner på stan. Där mötte vi upp Tes. Vi kollade runt lite efter presenter, det är ju en del som ska köpas strax förutom alla julklappar. 

Sen hem, laga mat, äta, diska, bada, mysa, läsa saga, natta och nu sitter jag här. Det va väl i stort sett hela dagen. Strax ska jag också gå och sova.


Det är härligt att ha dig hemma igen älskling <3

Ont

Hur kommer det sig att de är de små såren dom gör ondast? Jag har ett litet, litet sår på långfingret men det känns ungefär som om fingret håller på att gå av !? Som tur är läker de oftast fortast också.


Hoppsan


Jag råkade visst beställa en jacka. Men det jag behöver ju faktiskt ha en ny och det vae ju rea ;)

Premiärtesting av nya dagisoverallen idag,...

img_9424 (MMS)

Premiärtesting av nya dagisoverallen idag, sitter som en smäck ;) tyvärr ska plutten vara hos pappa i helgen och jag jobbar, halv sju börjar jag imorgon. Klockan ringer 05.20. Nu är den 23.39 och grannen ovanför tycker tydligen att det är en bra tid att börja spika. Vet inte riktigt om jag håller med :/


Bajs

Arg, ledsen, förvirrad, trött, besviken. Dåligt humör är väl bara förnamnet. Höstdepp någon? Nej god natt !!


Det var faktiskt städat när vi gick upp ...

img_7673 (MMS)

Det var faktiskt städat när vi gick upp ...


Det var faktiskt städat när vi gick upp ...

img_7673 (MMS)

Det var faktiskt städat när vi gick upp ...


Mysungen har kommit på hur skönt det är li...

img_9468 (MMS)

Mysungen har kommit på hur skönt det är ligga i sängen under täcket så nu går han och bäddar ner sig självmant. Korta stunder iaf:)


Finmiddag

Hade finbesök över på middag och då krävs ju också finmiddag. Rotsaker i ugn, schnitzel och beasås. Jag lyckades till och med bra så gott va de. Efter maten väntade tv-tittande, hårfärgning och tedrickning. Väldigt vuxet må jag säga. Billy har sovit som en ängel, så han vaknar väl lagom tills att jag ska gå och lägga mig antar jag .. Jag tar tillbaka det, han vakande nu. Som tur va räckte det med att lägga honom ner och klappa lite på huvudet så somnade han om. Hoppas det håller i sig.
Åter till kvällen, jag är nog ingen riktig bloggare för jag har ingen bild på maten. Eller håret för den delen. Men håret kan jag ju visa en annan dag. Värre är det med maten ;)


Fika

Ledig dag idag. Jag och Billy hade en lugn förmiddag hemma, med undantag för en stund i lekpareken. Jag önskar att jag kunde söga att vi bara njöt av att vara lediga och varandras sällskap, meeen så va tyvärr inte fallet. Billy blir så rastlös av att vara hemma, så han har mest varit odräglig och sprungit från den ena dumheten till den andra. Jaja, hellre de än att jobba iaf ;)

Efter lunch och sovstund gick vi ner en stund på stan för en fika med fina mammor och barn, och Tes såklart !! Det va länge sen vi lyckades träffas alla samtidigt så det va riktigt roligt. De blev inte jättemycket prat med alla, men vi kan ju inte räkna med lika lugna fikastunder som förut. (Och vi tyckte de va vilda redan förra året;)).
Vi planerade in nästa träff också. Förhoppningsvis hinner Lea också vara med, så mycket förtidigt tycker jag inte bebisen ska komma. Vi ska försöka oss på lite julbak.

Innan fikat sprang jag in på Kappahl. Kom på att jag va inne där dagen då mössan försvann. Trodde väl inte riktigt att jag skulle hitta den men det va värt ett försök. Den va inte där, så jag gick in på Clas Olsson (stavning?). Till min stora förvåning, och glädje, fanns den där. Jag beställde ju matchande vantar till den precis innan den försvann ;)

Imorgon jobbar jag igen. Till tre men efter det hoppas jag på en trevlig eftermiddag !

Wohoo mössan är återfunnen :):))

img_7823 (MMS)

Wohoo mössan är återfunnen :):))


Helgen

Igår firade vi som sagt Erika som fyllde 25. Himla trevligt måste jag säga även om det förtärdes mycker mer vin än vad som borde vara tillåtet. Extra kul att Säsie hade övertalat några av sina vänner att gå ut i Nyköping. Vi ses ju så sällan så det va lovely :)
Jag måste säga att jag nog har mått lite bättre än jag förtjänade idag. Helt på topp har jag väl inte varit men med tanke på mängden vin jag fick i mig (det är farligt med boxar!) förväntade jag mig något mycket värre så jag är nöjd.

Större delen av dagen spenderades i Svalsta hos mamma och pappa. Jag har påbörjat mitt nästa möbelprojekt, det behövs minst ett lager färg till men snart kanske jag har något att sitta på vid köksbordet. Jag hann dessutom med att måla en skiva till bordet så så fort den har torkat kan jag göra bordet större :)
Vi hann även med att träffa Mia&Dante en stund, det va ju typ 100 år sen sist, och äta middag med min faster och farbror som gäster.
Vi kom hem runt halv åtta. Då fick det bli en snabbdusch för Billys del och sen sängen. Nu sover han och jag är onyttig och njuter av ostbågar och slökollar lite på EMA. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och förhoppningsvisfår jag sova ut ordentligt!

Billy hittade ett par skor han gillade och försökte byta sina mot de här


Det är inte bara massa möbler som gömmer sig på mamma och pappas vind. Kolla in denna snygging, en brio liggvagn årsmodell -86 (ursätka dålig bildkvalité)

Nu är det sovdags tyckte Billy och bäddade...

img_8230 (MMS)

Nu är det sovdags tyckte Billy och bäddade  ner sig i min säng.


Ohyes :)

img_9024 (MMS)

Ohyes :)


Graattis !!

Grattis till världens bästa syster som fyller 25 år idag!! Jag skickar ett grattis till kusin Ludde som fyller 19 idag också. Ikväll firar vi med vin och möjlig utgång. Billy ska ha sin första riktiga sleepover hos mormor&morfar. De blir toppen !


.v

På tal om sömn..


Några av Billys snyggaste sovbilder

Dagen

För att berätta om dagen i korthet, vab idag. Billy har feber, igen ! Känns som om det händer en gång i veckan nu för tiden. Det blir aldrig speciellt mycket som tur är. Den här gången kan det nog bero på tänder, massa nya på g. En kom upp i helgen och tre, fyra till år på gång. För att återkomma till ämnet, dagen, vi har mest varit hemma. Vid halv tre ungefär gick vi en sväng till Erika. Kicki (min moster) med familj va där för att fira henne eftersom hon fyller år imorgon. Det va välbehövligt för Billy att komma ut en stund. Efter lite fika och lek gick vi tillbaka hem och lagade middag. Fisk faktiskt, hör och häpna! Bad, mys och lek innan sovdags för Billy. Nu sover han sedan länge och har inte vaknat en endaste gång. Det blir bättre och bättre med det även om det är lång ifrån perfekt ännu. Det skulle nog vara ännu bättre om han inte rullade ur sängen flera gånger per natt.

Nu sitter jag och kollar på Idol och väljer ut vilka bilder som ska framkallas. Jag ska försöka hålla mig från att beställa hem massa grejer, önska mig lycka till för det är mycket jag är bra sugen på att beställa just nu ;) Vill passa på att säga stort Grattis till min bästa Säsie som fyller 22 år idag också <3

GRATTIS Snygging .v

Kort

Nu har jag fått alla kort på Billy till den här datorn så nu är det dags för framkallning. Jag ligger såå efter med det så det är verkligen på tiden. Jag kan ju inte låte bli att kolla på alla gamla bilder från när han är pyttekiten heller. Jag hittad den här supergulliga lilla filmen.

Billy och Ted, småpluttar båda två <3

Jämför den övre filmen med det här, liite skillnad. Med risk för att låta som tant Agda,94, tiden går verkligen fort.


Vad förvånad man blir när det inte är kö n...

Vad förvånad man blir när det inte är kö när man ringer försäkringskassan. Jag satt ju på toan (det blir multitasking för att hinna med allt på mornarna) när hon svarade. Fail!! ;)


Nanana

Just nu har jag inget speciellt att skriva om. Den här veckan gör jag inget annat än att jobba känns det som. Jag är ledig i helgen iallafall, så hoppas de närmsta två dagarna går fort.

Billy har lärt sig vad krabban "säger" idag, ska försöka få upp en film på det snart. Det är kul att han börjar kunna göra sig förstådd mer och mer även om alla hans ord låter ungefär likadant. Allt är bebe eller bibi eller baba, men beroende på tonfallet och situationen kan man förstå vad han menar ändå. Bibi=pippi är väldigt populärt just nu. Även baa åtföljt av lite blåsande=varmt, babaa=lampa, bibii=lastbil, bäbää=äpple, ba=banan. Som sagt, det mesta låter ungefär likadant och det är omöjligt att skriva hur det låter men det går att förstå. Stolt som tuppen måste jag säga!!

Förresten, någon som vet hur man ser vilket datum korten är tagna på en iphone ?

Jippie!! :)

Jag har en dator, jag har en dator :):)) Överlycklig. Dennis har lånat ut sin dator till mig tills min blir färdig (pik, pik!!). Allt är så mycket lättare att göra från en dator än från telefonen. Tyvärr har jag inte haft mycket tid att utnyttja den ännu men snart blir det bättre uppdateringar här hoppas jag. Jag kanske faktiskt kan ha en riktig blogg istället för en mobilblogg ;) Men som sagt, inte ikväll, klockan är mycket.

Något jag måste visa är paketet från babyshop jag hämtade ut igår.

Vantar och strumpor från Lundmyr, byxor från Rockefella och en eBBe mössa.

och den här underbart söta väskan från Skiphop. Jag är supernöjd :)

RSS 2.0