Bra dag!

Vi hade en himla bra dag igår. Den största delen av dagen spenderades ute i Svalsta hos Linnea och Jimmy och barnen. Salladslunch, gräsläggning, fika, bada vattenspridare, grillning och lite vin med fina människor. Kunde knappast ha varit bättre! Fler såna dagar tack!

Och såhär kul hade vi i slutet av kvällen:

Kass

Uppdateringen suger men det är för att den dumma appen inte vill fungera. Jag lovar bättring när den är på banan igen. Tills dess får det eka lite här.

En perfekt midsommar

Midsommar i fredags. En helt perfekt dag måste jag säga. Först en långpromenad ut mot Ängstugan för att plocka blommor till kransar. Sen hem och fixa sig lite snabbt för att så småningom åka ut till Aspa för lite firande. Där var det uppdukat med långbord, vi grillade, dansade runt midsommatstången, lekte lekar och njöt av sol, värme, trevligt sällskap och god dricka. Precis som en midsommar ska vara. Lördagen gick åt till att liga i soffan hela dagen. Inte för att jag mådde dåligt för jag var knappt ens bakis, men för att jag (som vanligt kanske?) skadade mig under fredagsnatten någon gång. Mitt ena knä fungerade inte överhuvudtaget så jag kunde knappt gå. Efter en natts vila mådde det lite bättre idag och efter att jag kunde börja stödja på det har det bara blivit bättre och bättre hela dagen. Snart är det nog fit for figt igen. Nu låter jag bilderna stå för resten:
 
 

Hemma

Tid och energi att skriva här finns knappt för tillfället. Det händer inte så mycket heller just nu. Mest jobb, städa, laga mat och försöka få Billy att sova (vilket inte är det lättaste när det är då ljust ute).
Igår hann vi dock med en snabbis på stan, shoppade lite på rean på Åhléns, gick förbi systemet (där personalen fick sig ett gott skratt när jag försökte förklara för Billy att det inte fanns någon mjölk för sa han om varenda flaska) och till sist käkade vi lite mat. Sen hem och bytte om för att ta en promenad först och sen möta emma och Annalie i hamnen. Efter lite glass och tittande på bilar gick vi hem till mig och satt och halvsov tillsammans i soffan.

Idag ser det ut att bli strålande väder och vi är hemma eftersom Billy hostar och nyser som en tok. Trots det är han lika pigg som vanligt så att sitta inne hela dagen finns inte på världskartan. Vi får se vad det blir av dagen helt enkelt.


Ännu mer lyx

Idag plockade Billy fram frukost på morgonen. Bättre kan man väl inte ha de?!


Lyxfrukost innan jobbet, färska jordgubbar...

img_5162 (MMS)

Lyxfrukost innan jobbet, färska jordgubbar och yoghurt.


Helgen

Ååååh!!! jag hade skrivit ett inlägg om helgen men helt plötsligt var allt borta!! Jag blir så trött, dumma app.

En kort verison då:
Jag har varit extremt trött.
På fredagen var vi i Oxelösund med Jessica&Colin, Carro&Emilia och Linnea&Lydia . Efter det följde vi med ut till svalsta och fick mat hos mamma och pappa och tog sen bussen hem.
På lördagen var vi på två-års kalas för Leo och på kvällen kom Erika och åt mat med oss.
Idag har mamma och Rickard varit här och ätit jordgubbar och glass, vi har handlat, städat, tvättat och promenerat. Nu slappar jag i soffan och ska strax gå och lägga mig så jag är pigg när den nya veckan börjar.


!!

Tröttare tjej får man leta efter. Råkade somna i soffan men har nu tagit tag i mig själv och tvättat bort sminket och borstat tänderna och har lagt mig i sängen. Övrig update får vänta tills imorgon för nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre!
Puss!


Mysis

Hur mysigt är det inte med uteserveringar? Jag tycker det är en av de bästa sakerna med sommaren. Billy verkar hålla med för ända sen Mekka satte ut sin uteservering har han sagt att han vill fika där. Jag har lovat honom att vi ska gå dit en dag när vi är lediga men har inte riktigt hittat tid till det. Idag slutade jag tidigt från jobbet så då tänkte jag att vi skulle passa på.
Vi fick dock börja med lite powerwalking för att vi båda skulle kunna äta något.
En timme senare gick vi in på fiket och Billy skrattade högt av lycka över att äntligen få gå dit och dessutom kunna sitta på en stol och kolla på alla bilar som åkte förbi samtidigt.
Hur mysigt sin helst så det måste vi göra om, men nästa gång kanske vi får sällskap av någon mer?


Trött tjej!

Jag känner mig slut i hela kroppen nu. Ytterligare en dag med massa bärande. Idag slapp jag 25kilos säckarna men kartonger med kakel och klinker är inte direkt lätt det heller. Träningsvärk imorgon skulle jag tro. Men det är bra, träning på arbetstid!


Linas kvällsbok

När vi kom hem från jobb och dagis igår ville vi njuta lite av att det äntligen var som ute, så vi gick ut på en powerwalk runt brandholmen och hamnen. För en gång skull skötte sig Billy hur bra som helst i vagnen, det tackar jag för.
Efter det kom Linda hit och vi lagade mat. När Billy somnat började vi titta på film, linas kvällsbok. Den har jag inte sett på flera år, ända sen jag och Elin bodde tillsammans. Då tyckte vi att den var hur kul och pinsam som helst. Nu tycker jag nog att den är mest pinsam. Stundvis var jag tvungen att titta bort till och med. Lite töntigt att skämmas åt de kanske.


Tungt

Igår hade vi en riktigt rolig dag på jobbet. Vi flytspacklade tre rum ute i koppartorp. Det var ju riktigt tungt att bära och hälla upp oändligt många (kändes det som) 25 kg säckar med spackel, i uppförsbacke dessutom. Tur att jag är stark, haha. Men det var fullt upp i stort sett hela tiden, och då blir allt mycket roligare.
Idag ska vi tillbaka dit och fuktspärra och fortsätta flytspackla. Blir nog bra det också.


Träna

Jag vet någon som kommer vara trött imorgon. Både igår och ikväll har Billy somnat efter klockan nio. I vanliga fall försöker jag få honom att sova till sju eftersom klockan ringer kvart i fem varje morgon. Men inte nu. Jag gissar på att det kommer vars en grinig Inge jag tar med mig hem från dagis imorgon eftermiddag.

Ikväll har vi haft besök av Fia. Hon ska hjälpa mig att rita lite så vi har pratat om det och självklart en hel massa annat också.
Jag har också hunnit med en kort stund på min nya crosstrainer som jag köpte idag. Det kommer bli superbra!!


Färdigt

Idag blev vi klara med badrummet som vi har hållit på med några dagar nu. Nu ska bara röris och elnisse in och greja lite så är allt klappar och klart sen. Nya äventyr imorgon alltså.


Älskling

Även om jag börjar vänja mig så gott det går vid att inte ha Billy hemma varje helg känns det helt underbart att få hem honom igen. Bästa stunden på hela veckan. Att se honom lysa upp när jag kommer till dagis, att få krama om och pussa på honom igen, att höra honom berätta vad han har gjort under helgen. Finns det något bättre?!


Äntligen!!!

Helgen är nästan över och jag har äntligen jobbat färdigt! Från och med nu fram tills efter sommaren är jag ledig varje fredag-söndag. Hur härligt?!

Ikväll firar jag, på egentligen sämsta tänkbara sätt. Med tacos och massa gottis. Men ibland får man har jag hört.


Studenten

Vilken fin studentdag det blev. Lite kalla vindar men annars perfekt väder.
Tårar i ögonen när de sprang ut från gripen, saknar min studentdag. Jag tyckte att tåget var bra i år också. Inte alls många småbilar och det var många flak med bra ljud. Kul! Såg ju dock inte skymten av Rickard på flaket tyvärr.
När kortegen var slut åkte vi ut till svalsta där det vankades mat och tårta i mängder.
Billy var grinig bör vi väntade på utspringet, men efter lite mellis och alla traktorer och lastbilar på kortegen var han glad igen. Och han hade hur kul som helst på mottagningen, han gillar ju att leka med äldre barn och de fanns många lekvilliga som helst där.

Nu är jag hemma igen. Ska tydligen få sovsällskap av en finsk inatt. Kan bara bli bra. Efter det väntar en hemsk helg men snart så, snaart!


Mellis i väntan på kortegen.

img_4117 (MMS)

Mellis i väntan på kortegen.


Fint

Det blev en fin nationaldag för min del. Sovmorgon ända till halv nio(!). Fyra timmars promenerande med Nuppan, inklusive korpens tipspromenad och glassätning i hamnen, lite lekparkslek och till sist middag och jordgubbar med mjölk med mitt troll.
Jag är nöjd!


Japp

Har tagit ett steg i rätt riktning idag. Nu ska jag kolla på film under filten i soffan medans regnet öser ner utanför. Mysigt!


Flottrace

Klockan två idag var det dags för studenternas flottrace. Jag och Billy sällskapade med "nallelie", "memma", "memelie" och "nannis" aka Annalie, emma, Emily och Dennis. Hela grejen är ju ett riktigt knäppt påhitt men kul ändå.
Efter det matade vi fåglarna vid ån och Emily hade hur kul som helst när hon tränade hopp med dem. Och jag måste säga att de faktiskt inte är lika läskiga när man är fler.
Dennis gick hem för att fira sin födelsedag med familjen och i väntan på våran tur att fira gick vi hem till mig och åt fläskfilépasta och jordgubbar.
Billy var trött så när det var dags att gå till Dennis så vi valde att stanna hemma. Tur det för han somnade som en stock strax efter att alla hade gått. Själv ska jag strax kasta mig in i duschen och sen ha min vanliga hemmaspakväll och kolla på big brother finalen . Det blir nog finfint.


Grillat

Vi har spenderat större delen av dagen i svalsta hos mamma och pappa. Tråkigt väder och ingen inspiration till att hitta på något. Vi har iallafall blivit bjudna på grillat, och som alla vet är grillat godast!

Vi kollade på en film från när jag och mina syskon var små nu på kvällen. Det var masa olika snuttar på olika saker. Redan då gillade jag tydligen klänningar väldigt mycket för jag hade bara byxor på mig på en liten snutt.


Mmm

Vi vaknade vaknade tidigt idag. Jag har legat kvar i sängen medans Billy har varit uppe och lekt. För en äktenskap stund sen kommer han in till mig och säger glädjestrålande "nötter". Jag blir lite förvirrad med följer med för att se var han har hittat några nötter. Det visar sig att nötter är kattmat. Inte okej!


En dag före

Hela dagen idag har jag trott att det var lördag. Skönt att komma på nu på kvällen att jag fortfarande har två lediga dagar framför mig.

Idag började vi dagen med mysfrukost, scones och te. Mumsfilibaba sa Billy om det.
Tyvärr har det inte varit någon strålande dag efter det. Tråkigt väder, trött och grinig unge och irriterad mamma.
På eftermiddagen skärpte vi till oss och trotsade regnet för en promenad till busiz och middag på McDonalds. När vi kom hem igen åt vi lite chokladglass framför Snövit och de sju dvärgarna. Så det blev riktigt fredagsmys till slut.
Nu borde jag egentligen sova men känner mig inte alls trött.


RSS 2.0