Tandis

Jag är hemma med sjukling idag också. Febern har gått ner lite iallafall, tur det.

Imorse strax efter nio kom Erika hit för att passa Billy en stund. Jag skulle nämligen gå till tandläkaren. Det var år och dar sen sist så det var verkligen på tiden. Tyvärr har jag inte blivit mindre rädd för att gå dit utan snarare tvärtom! Men nu är det avklarat, utan hål denna gång också. Jag har dessutom skaffat ett sånt där tandvårdsabbonemang (eller vad det nu kan heta) så från och med nu ska jag bli duktig och gå varje år igen!

Nu kommer mamma, Rickard och hundarna på lite fika:)


Testing

I helgen hämtade jag ut mitt paket från Balders hage. Det innehöll en jättefin julgardin (så nu är jag lite ledsen över att det är så lång tid kvar tills jag får sätta upp dem), en burk för knappar och en kökshandduk och florsockerströare från Green Gate! De har verkligen helt underbara saker och hade jag haft lite mer pengar (och risken att något skulle gå sönder var betydligt mycket mindre) skulle jag verkligen vilja köpa mer av deras porslin.

Idag packade jag upp paketet och kom fram till att jag verkligen ville testa sockerströaren. Ja, jag vet, en helt onödig sak men de är ju oftast de som är roligast att köpa. Åter till testningen, jag bestämde mig för att baka en kaka, tryffelkaka för att vara exakt. När den väl var färdig fick jag äntligen testa ströaren. Inte riktigt så enkelt som jag hade hoppats men med lite övning kommer den fungera perfekt.

Fin ströare


God kaka, men jag kan behöva hjälp att äta upp den så kom gärna förbi på fika (på egen risk med tanke på sjuklingen)

Sjukstuga igen

Japp imorse vaknade Billy med 39,6 graders feber. Jag tyckte väl att det kändes som att jag hade en kamin brevid mig i sängen.
Febern har hållt i sig trots alvedon och en riktigt skärande hosta har uppkommit. Inte roligt!

Eftersom jag behövde köpa mer alvedon tog vi en tur ner på stan med Erika som sällskap. Även om Billy har varit ganska pigg trots omständigheterna (jag hade varit som en klubbad säl som knappt orkat röra mig ur sängen men han har lekt och varit glad större delen av dagen) märktes det att han inte mådde helt bra när han inte orkade bråka med mig om att sitta i vagnen, utan bara protesterade lite lätt. Han sov större delen av tiden på stan. Jag handlade inte speciellt mycket, men en del bara att ha saker och en del slutrea fynd.


Som sagt pigg, men inte helt bra

Fynd från Indiska, tre skålar och 80 knäckformar för 35kr, och med mitt presentkort från Wrapp betalade jag ynka tio kronor, bättre kan det väl knappast bli?

Det tar form

Helgen har spenderats i Svalsta hos mamma och pappa. Himla skönt att slippa laga mat själv som omväxling.

Idag hade jag tänkt hinna med att gå på loppis med det blev inte riktigt så. Istället har jag och pappa åkt ut till Råby och hämtat hem en gungstol till mig. Som jag har letat och till slut hittade jag en finfin en för endast 300 riksdaler. Med lite färg och en mysigt pläd kommer den bli helt perfekt.
Det börjar ta form nu här hemma. Idag kan jag stryka mycket frpn min lista på allt som måste fixas och köpas. Ny gardinstång och gardiner till sovrummet och köket, en av byråarna är klar, gungstolen är på plats. Det lät ju inte allt för mycket nu när jag rabblade upp det men det känns bra ändå.

Nu ska det bara dit en hylla med lite krukor och kanske en eller annan cupcake på ovanför den undre gardinen

Min underbara gungstol<3

Målad och tapetserad med lite inspiration från bofiken.se

Lugn morgon

Äntligen helg och tre dagars ledighet! Riktigt välbehövligt efter att ha jobbat nio dagar i sträck. Även om Billy inte ville sova ut imorse (kvart i sju vaknade han) känner jag mig mer utvilad än på länge. Bara vetskapen om att jag inte behöver vakna av larmet eller att det inte finns en enda tid att passa idag gör mycket.
Vi har haft en lugn morgon, Billy gick upp och lekte när han vaknade och jag låg kvar i sängen till halv nio ungefär. Sen har vi ätit frukost, duschat/badat och jag har klätt på mig. Nu sitter jag frsmför datorn och Billy springer runt naken och äter guk (frukt). Strax ska vi göra oss iordning för att ta pulkan och gå till jysk. Förhoppningsvis ska jag inhandla nya gardinstänger och kuddar till stolar och köksoffan.

Puss <3

Cupcakes

Något jag blir glad av är att jag fått min andra hylla till köket så nu sitter alla mina cupcakes uppe, äntligen! Funderar dock på om jag kanske skulle köpa en till ;)





Ekooo

Jag har varken haft tid, ork eller inspiration till att uppdatera här. Dessutom har det inte hänt så mycket. Billy har kommit in i världens trots, allt är bara fel, han blir jättearg när han inte får som han vill och antingen slåss han eller så dunkar han huvudet i golvet, han vägrar åka vagn så att ta sig till dagis tar numer minst en halvtimme längre än vanligt.
Jag är trött, har ont i kroppen och känner mig bara lite allmänt bitter över allt jag har att göra som jag inte hinner med. Dessutom har jag tappat bort mitt bankomatkort (dagen innan lön) och har idag storhandlat (med Erika som bank) för mer pengar än jag någonsin handlat mat för tror jag.

Snökaoset som har kommit gör inte det hela bättre heller!

Jaja det blir nog bättre till helgen när jag äntligen får vara ledig igen!!


Billy gillar snön iallafall.

Han gillar hattar och moster Erika också

Han tycker också om att laga mat och diska (hoppas det håller i sig ett antal år) men jag tycker inte han ska göra det på min spis och då blir det huvuddunk i golvet.

Är himla glad att det finns vänliga själar...

Är himla glad att det finns vänliga själar. Tappade mitt bankomatkort idag (sug!) och när jag ringde och spärrade det upplyste spärrtjänst mig om att någon redan hittat kortet och spärrat det. Tur i oturen !


Oplogade trottoarer ska göra under för min...

img_2537 (MMS)

Oplogade trottoarer ska göra under för mina icke impregnerade skor har jag hört!


Bio

Det blev bio efter jobbet som planerat igår. Dock inte Simon och ekarna som det var tänkt utan the girl with the dragon tattoo. Konstigt nog tycker jag faktiskt att den svenska versionen var bättre. Det blev bara konstigt när det blandades så mycket svenskt och engelskt. Så inget toppbetyg från min sida men helt okej.

När jag kom hem från jobbet idag tänkte jag att jag skulle äta en skål med yoghurt och flingar. När jag öppnar lådan med bestick ser jag förvånat att det inte finns en enda sked där. Kollar diskstället men inga skedar där heller. Nehe? Går ett varv i lägenheten och var hittar jag skedarna:


Jag och Billy har visst inte riktigt samma idé om vad skedar ska användas till eller var de ska förvaras!

Krångliga unge!

För tillfället känns det som att jag kan tvätta av vagnen och sälja den. Den kommer inte användas mer. Jag ska självklart inte göra det, några gånger kanske jag kan få Billy att sitta i den igen. Men efter att jag lät honom gå hem från dagis för några dagar sen har han totalvägrat. Han sköter sig ändå bättre än jag trodde. För det mesta håller han mig i handen och lyssnar på mig men det händer att han lägger sig på marken om vi inte vill gå åt samma håll eller att han börjar jaga bussar, mopeder eller lastbilar. Men som sagt, det går över förväntan!
Något som jag är lite förundrad över är att redan nu väljer han den krångligaste vägen- Med den krångliga vägen menar jag längst ut på trottoarkanter, över trappor och genom alla vattenpölar.

Inte så lätt att ta en bra bild men här är vi utanför nicolaikyrkan och han går längs den höga kanten.

Förresten, jag ska gå på bio imorgon! Jag har inte varit på bio på över ett år, men nu har jag äntligen både tid och möjlighet. Det kommer bli nice!

Middag

Jag lagade jättegod middag idag som jag bara måste dela med mig av. Det är inget avancerat men det gör det hela ännu bättre:

Pastagratäng at it´s best:

Makaroner
Bacon (eller korv, skinka, kassler, lite vad som helst går bra)
Lök
Broccoli
Fetaost
Riven ost
Ägg
Mjölk

Koka makaronerna och blanda med allt utom ost, mjölk, ägg och kryddor och lägg allt i en ugnsfast form. Blanda resten till en äggstanning och strö över lite ost och skjuts in i ugnen i 30-40 min. Servera! Lovely måste jag säga

Nu är helgen slut

Det blev lite lyxigt den här helgen för vi fick en extra dag ledigt. Idag alltså. Det har kännts som sömndag hela dagen, så jag kommer ligga en dag efter ett tag framöver. Under denna extra "söndag" har jag hunnit med att tvätta, även om det inte riktigt behövdes. Jag har (för första gången tror jag) haft lite framförhållning och inte väntat med att tvätta tills vi knappt har ett enda rent plagg kvar och man måste spendera en hel dag i tvättstugan. Det kanske finns hopp för mig också!
Vi har dessutom varit på BR och bytt en leksak Billy fick i julklapp, bättre sent än aldrig, jag har börjat med tapetserigen av en byrå men fick ge upp när jag märkte precis hur omöjligt det var när Billy är med och varit i Stenkulla och spanat in familjen Ericsson/Princis nya lya. Det kommer nog bli himla bra det där när det är färdigt.

Jag köpte en drickyoghurt till Billy på Ica innan vi gick upp till Marre och Leo. Den lyckades han hälla ut över sig själv och mig så han fick lov att ta ett bad och låna lite kläder av Leo.

Lite motvilligt till en början men sen hade de ganska kul ihop!

Det var en trött kille jag tog med mig hem sen. Han somnade i vagnen och vaknade inte ens när vi kom hem och jag tog upp honom ur vagnen. När jag nästan fått av honom overallen började han vakna till liv igen.

Fortfarande sovande

Så mycket bättre

I två nätter nu har Billy sovit bra igen. Han har vaknat en gång under kvällen men snabbt somnat om igen och sovit till någon gång på natten (närmare morgonen). Då har han tyst gått upp ur sin säng och lagt sig i min och somnat om direkt. Jag känner mig ju nästan utvilad.

Idag har vi hunnit med massor (känns det som). Inget nyttigt egentligen men vi har äntligen träffat Marre efter hemkomsten från Thailand. Dessutom var Dennis, Leo, Tes och Lina med på ett hörn också. Vi bokade dessutom en en playdate för barnen (och oss) imorgon när hon slutat jobba. Då ska jag få spana in deras nya lägenhet, spännande :)
Efter en snabb lunch, på latte var annars, skyndade vi hem till Therese. Eller skynade och skyndade, Billy skulle prompt gå själv så det tog sin lilla tid att komma fram. Väl där blev vi bjudna på saft och kakor (ibland känner jag att jag skulle vilja lära mig dricka kaffe bara för att det inte ska låta som att jag och Billy är syskon och inte mamma och son). Billy gjorde dessutom sitt bästa för att förstöra deras nya gigantiska TV och skrämma livet ur deras stackars katt men allt klarade sig och alla var levande och glada när vi gick. Det höll i sig tills vi kom ner till vagnen. Den vägrades igen och det blev ett himla liv. Efter att Billy skrikit tills han nästan kräktes valde jag att låta honom gå men då vägrade han ta på sig skorna istället. Efter mycket om och men slutade det med att vi båda gick, med skor på fötterna, och körde vagnen tillsammans.
Vi tog ett stopp hemma hos Erika, Billy fick lite mat och jag fick lite nya smycken. Påväg därifrån lyckades jag övertala Billy att åka vagn och vi hann inte gå långt innan han sov som en stock, utan nappen till och med.
Tyvärr var jag tvungen att väcka honom när vi kom hem. Det var lite för tidigt att somna för natten. Under tiden passade han på att kissa på pottan för första gången på evigheter. Nu är vi på gång igen, toppen!


Passade på att frisera barnet lite imorse också, kollar man inte så noga så ser det helt okej ut, för utom i bakhuvudet, men det växer snart ut ;)

Smyckesprovning hos moster

Äntligen

Jag har blivit med stolar. Det var ju faktiskt på tiden! Jag har bott här i snart fyra månader och hade fram tills idag inte hittat några stolar till köket. Men idag så hittade jag två på öppen hand. De är inte helt perfekta, inte riktigt som jag ville men tillräckligt nära för att de skulle få följa med hem. Eller ja de är inte hemma ännu. De fick inte plats i bilen så mamma ska hämta dem på tisdag så jag får dem efter det någon gång. Då ska de bara slipas och målas också. Bruna stolar vill jag verkligen inte ha!

I övrigt så har vi varit ute på landet idag och firat kusin Johanna som nyss fyllt 15år. Galet vad fort tiden går. Jag tycker det känns som nyss hon var en liten unge med vattkoppor (ett av mina starkaste minnen från hennes första år).

Nu sover Billy och jag fortsätter med mitt Glee-maraton. Jaa, jag vet, himla nördigt och roligare skulle man ju kanske kunna ha men inte den här helgen!


Billy hittade ett par skor han gillade. Det bästa var att man till och med kunde ha dem bak-och fram.

Billy vaknade precis och satte sig hos mig...

img_1440 (MMS)

Billy vaknade precis och satte sig hos mig i soffan. Snygg sovstil!


Fääärdig

Japp, nu har färgen torkat och skåpet står på sin plats. Jag har inte helt hunnit flytta in i det men det är på väg. Det är inte helt perfekt men jag är nöjd!

Före:

Ett fult grönt skåp som inte kostat mig ett öre.

Efter:

Ett mycket snyggare vitt skåp och det enda jag har betalat är lite färg, spackel och en pensel. Hur bra som helst :)

Promenad

Äntligen ledig helg, det ska bli såå skönt.

Vid halv fyra hämtade jag upp Billy på dagis. På vägen hem tvärvägrade han att sitta i vagnen så det fick bli en promenad hem. Jag är överraskad över hur bra det gick. Han höll mig i handen hela vögen förutom när vi kom fram till gripsholmsparken. De gula figurerna var för fina för att stå emot. Det blev ett stopp med lite lek där.



Väl hemma fick Billy lite mat, ost- och skinkpaj från igår, och sen byggde vi lite med duplo.

Detta är min vackra skapelse

Billy har förresten börjat göra illa sig själv när han inte får som han vill, när man säger till honom och ibland bara för att han tycker att det är kul (eller nått). Han böjer sig fram och dunkar huvudet i golvet. Någon annan som har liknande problem?

Jag vet inte när jag gick och la mig såhär...

Jag vet inte när jag gick och la mig såhär tidigt senast men efter en kass natt, en bajsdag och tidig morgon imorgon är det välbehövligt. Hoppas att huvudvärken ger med sig tills imorgon då jag ska jobba igen. Klockan tre imorgon tar jag äntligen helg!


Sovdags

Igår kom äntligen mitt H&M paket, som jag har väntat! Tyvärr va de ju som jag trodde, att leveransen va uppdelad. Jag hoppades ju få lite nytt till mig själv men det blev inte mycket. En tröja och en ring, resten får åka tillbaka. Billy fick två par shorts, en t-shirt och en pyjamas plus att jag fick en kökshandduk och ett kuddfodral. Kommer inte riktigt ihåg vad jag väntar på men jag hoppas på mer kläder till mig själv ;)

Jag vill ge mig själv en liten klapp på axeln för ikväll har jag tagit tag i målningen igen och målat skåpet en gång till. Jag hoppas att det ska räcka. Så fort det är färdigt är det dags för nästa projekt. Tapetsering, något jag aldrig gjort förut så det kan bli spännande.

Nu är det dags att gå och sova, klockan är mycket. Billy har vaknat två gånger ikväll men somnat om ganska fort. Jag hoppas att han fortsätter sova resten av natten och jag får gärna lite sovmorgon imorgon också men det är kanske att hoppas på för mycket, men iaf det ena eller det andra tycker jag minsann!

Inte färdigt

Jag hade ju planerat att gå upp tidigt idag. Städning och målning stod på schemat. Tyvärr blidde det ju inte så. Klockan var nästan halv tio innan jag kom upp, färgen hade inte torkat helt och jag fastnade framför datorn. Lite städning fick jag gjort till slut men inte så mycket som jag hade hoppats och skåpet är inte färdigt.

När jag hade hämtat Billy från dagis mötte vi upp Madde en stund och sällskapade när hon åt lunch. Eller jag sällskapade och Billy hjälpte henne att äta. Sen till kronhallen för att hämta paket, dock inte H&M som jag trodde skulle komma utan från po.p. Jag bara äälskar leggingsen, typ stickade lite tjockare. Helt underbara.
Sällskap till middagen fick vi också, Erika kom och åt lasagne med oss. Himla gulligt att när hon får en hostattack ber jag Billy klappa henne i ryggen (eller bröstet som han gör på sig själv när han hostar) och han går och klappar henne lite på huvudet.


Det har blivit väldigt mycket mössor senaste tiden, men jag gillart ;)

Dags igen

Nu sitter jag och väljer ut bilder för framkallning igen. Som vanligt blir det alldeles för många. Men vad ska jag säga, har man världens sötaste unge så är det ju svårt att välja?! Detta säger jag helt opartiskt ;)
Det roligaste med att välja bilder är att man får kolla igenom alla gamla bilder (eftresom jag ligger ganska mycket efter med framkallningen). Jag híttar ju hur många godbitar som helst och helst skulle jag vilja visa upp allihopa här men det ska ni slippa. Men en kan jag inte låta bli att visa:

Marre, det är kanske inte världens bästa bild på oss men hur fina barn har vi inte, och hur fint är det inte att de tycker så mycket om varandra ? <3

Idag slår jag på stort, äggröra, bacon och...

img_7421 (MMS)

Idag slår jag på stort, äggröra, bacon och nygräddad vitlöksbaugette till brunch :)


Äntligen!

Himla trevligt att komma ut lite igår. Jag, Erika och Alex hälsade på Cissi på Skafferiet och drack lite vin. En lugn utekväll men en utekväll ändå!

Efter jobbet idag tog jag med mig Erika och åt middag på Max, lyxade till det extra med en lyxshake också, så nu har jag fått i mig tillräckligt med kalorier för en hel vecka, minst! Efter maten skyndade jag mig hem och satte genast igång med att slipa min fula bänk. Nu är den spacklad, slipad och målad. Det behövs ett lager till som jag hoppas hinna måla på imorgon innan jag ska hämta Billy, men städningen är prioritering nr.1 imorgon. Ibland önskar man att man hade ialla fall ett par armar till.

Efter målningen hann jag med ett besök hos Madde som nyligen flyttat tillbaka till Nypan. Väldigt fin lägenhet hon har skaffat sig måste jag säga, eller jaa, det kommer att bli när hon får ordning på allt. Vi bestämde att vi ska försöka hinna med lite promenader, så ofta som möjligt. Vi bor ju så nära så det skulle ju vara perfekt om vi kan få ihop våra scheman lite då och då.

Inga bilder idag tyvärr. men jag hoppas som sagt att bänken/skåpet ska vara färdigt imorgon och då kommer självklart bild :)

God natt!

Jag har jobbat hela dagen, jobbar imorgon ...

img_1592 (MMS)

Jag har jobbat hela dagen, jobbar imorgon också, hemmet är i desperat behov av städning och jag har cirka 300 saker jag borde passa på att göra när Billy inte är hemma. Men vad gör det? Nu går jag ut och dricker lite vin istället ;)


Jag hatat att vakna när man drömmer underb...

Jag hatat att vakna när man drömmer underbara drömmar. Men tyvärr måste man ju tillbaka till verkligheten...


Minispa

De sista timmarna på jobber började min rygg värka riktigt ordentligt. Ovant för det händer så sällan nu för tiden. Efter en kall men uppfriskande promenad hem kändes det bättre. Direkt när jag kom hem tappade jag upp ett varmt skumbad, la på en ansiktsmask och njöt tills vattnet började bli kallt. Efter det kändes det ännu bättre. Hela jag känns bättre efter badet, peeling och fotvård. Jag håller tummarna för att ryggen ska fortsätta vara bra.
Såhär himla snygg är jag med en chokladansiktsmask som har massa välgörande syften och som dessutom luktar fantastiskt!

Det är inte varje dag det väntar en fin ju...

img_4220 (MMS)

Det är inte varje dag det väntar en fin julklapp i skåpet på jobbet. Tack Josefin!! :):))


Bättre

Billy har mått bättre idag. Han hade fortfarande över 38 grader imorse men febern har inte stigit under dagen och han har varit pigg och glad.

På dagen igår roande vi (läs jag) oss med att rensa ut Billys garderob och märka alla kläder med namn. Idag har vi börjat med ett nytt renoveringsobjekt, skåpmöblen jagh hämtade i Brandkärr för ett tag sen. Vi har hunnit med att skrapa och spackla. I helgen ska jag försöka slipa och kanske till och med måla den. Det skulle ju bara toppen.
Vi hämtade också ut paketet från KidsBrandstore idag. Lite stora kläder men han växer ju så det knakar så de blir nog snart lagom.


Som sagt, supersnabb leverans och väldigt bra bemötande. Många plus från mig :)

Billys rum

Jag börjar ju få ordning på Billys rum nu. Tyvärr är det ju väldigt litet och svårt att möblera med dörröppningar på tre av fyra väggar men det är bara att göra det bästa av situationen. Det fattas fortfarande lite saker, en tavellist, en byrå, lite tavler och lite annat smått och gott men det här duger för tillfället.

De nya hyllorna

Fina vimplar.

I helgen när Billy ska vara hos sin pappa kanske jag kan städa tillräckligt mycket för att kunna ta kort på resten av rummet!§


Mera paket

Det har verkligen blivit lite för mycket internetshopping på senaste tiden. Jag skyller allt på mellandagsrean, den va mycket bättre på internet än den va på stan här. Igår hämtade jag ut två paket till, plus att jag "råkade" beställa ytterligare två (oops!). Igår kom ett set med regnkläder till Billy. Jag hittade det på tradera, helt nytt med lappar, och det blev mitt för vrakpriset 300kr inkl. frakt.

Såhär snygg blev Billy i regnkläderna!

Det andra paketet var från H&M. Det borde komma ett eller två till därifrån snart eftersom allt inte fanns på lager samtidigt. Det som kom igår var detta:


Byxor till Billy, strumpbyxor till mig och en tygkorg

Jag hade också beställt kuddar till mina kuddfodral så äntligen fick de komma till användning (att jag beställde ett till kuddfodral men glömde beställa kudde till det är inget vi behöver prata mer om).

Måste också säga att att av paketen jag beställde igår, från KidsBrandstorem redan har kommit!! Galet snabb leverans. Jag har inte kunnat hämta ut det ännu eftersom Billy är sjuk men kanske imorgon. Jag måste nog ändå gå till apoteket och köpa mer alvedon (eller det kanske jag kan göra på Ica nu? Då räcker det ju med att gå dit)!

Inte så lätt

Just nu har vi lite sömnproblem här hemma. Sen ett tag tillbaka har Billy envisats med att vakna ungefär när jag ska gå och lägga mig och sen inte somna om på minst en timme. Inte så roligt när man är trött. Nu har han gått ett steg längre. Han somnar när han ska på kvällen men vaknar långt inna jag ska gå och lägga mig, ikväll var det redan innan tio. Han är fortfarande vaken och verkar inte direkt ha någon tanke på att somna om. Jag hoppas det här är något övergående för jag har mycket jag måste hinna med när han sover som jag inte kan göra när han är vaken. Nu ligger jag efter med allt.

Idag är han dessutom sjuk. Han hade över 38graders feber redan när vi vaknade imorse. När vi tog tempen någon gång på eftermiddagen var den uppe i 39 grader, sjönk lite efter alvedon men innan han gick och la sig var den nog högre ändå. Inte kul, hittills har han aldrig haft såhär hög feber. Idag har han faktiskt varit lugnare än vanligt och kunnat sitta still och titta på TV. något som väldigt sällan händer annars.


Min stackars älskling <3


Blåslagen unge? Nejdå han har bara exprime...

img_7953 (MMS)

Blåslagen unge? Nejdå han har bara exprimenterat med rött läppstift!!


Nyår

Det nya året firades in i Svalsta. Dock inte hos mamma och pappa som man skulle kunna tro (eftersom det nästan alltid är där jag är när jag är i Svalsta) utan hos Linnea och Jimmy. Mycket fint hus de har skaffat sig måste jag säga.
Med under firandet var även Pontus&Camilla och självklart alla barn. Lilla Lydia sov mest men det gjorde inte Billy och Lewis, defenitivt inte! Billy trodde nästan att han dött och kommit till himlen så mycket bilar som det fanns där. Lewis var lite smårädd för smällarna och försökte intala sig själv och alla andra att "det är inte farligt", gullis.
Vid tolvslaget hade Lewis gett upp och gått och lagt sig. Vi andra gick ut utamför huset, kollade på raketer och skålade i skumpa (Billy fick dock vara utan!).
Strax efter det gick vi hem till mamma och pappaför att sova. Tack för en fin nyårsafton, och jag kan lova att jag inte glömmer löftet om nyårsfest nästa år ;)

Jag passade på att bebisgosa och eftersom det är mysigt bjuder jag på dubbelhakan och det faktum att klänningen åkt upp väldigt snyggt!

Idag har jag jobbat hela dagen och Billy har varit med mormor och morfar. Mormor har haft fullt upp, han har varit jättetrött hela dagen eftersom han va uppe så sent igår. Dessutom sov han inte mer än 20 minuter under dagen så ikväll var det inga större problem med att få honom att somna. Jag ska nog också sova strax. Jag är helt slut även fast vi hade en lugn kväll igår.


Gott nytt år!! <3

Gott nytt år!! <3


RSS 2.0