Jag och Billy bygger sandslott (eller de ä...

img_5075 (MMS)

Jag och Billy bygger sandslott (eller de är mest jag som bygger och Billy mest förstör ;))


Morötter, dipp, naturgodis, iste och film ...

img_0847 (MMS)

Morötter, dipp, naturgodis, iste och film . Mysig filmkväll helt enkelt :)


Så kul att se hur fort de går, motoriken b...

img_4435 (MMS)

Så kul att se hur fort de går, motoriken blir bättre och han blir säkrare hela tiden :)


Jag blir så trött , säger man att man ska ...

Jag blir så trött , säger man att man ska göra en sak så gör man väl de ? Annars kan man väl lika gärna säga till direkt att man inte kan !!


Glömde säga att dom här två följde med som...

img_2765 (MMS)

Glömde säga att dom här två följde med som presenter , väldigt trevlig överraskning tycker jag .  Ett mobilsmycke och ett läppglans , från lillatussilago.se


Känner att jag har beställt på tok för myc...

img_6071 (MMS)

Känner att jag har beställt på tok för mycket saker nu , men här är paketet från lilla tussilago som kom idag , supersnabb leverans . Jag betalade igår så jag trodde inte de skulle komma förräns tidigast måndag :) NS byxorna kom idag också men dom har jag ingen bild på !


Myser i soffan

img_0304 (MMS)

Myser i soffan


En dag på stan

Idag träffade jag och Billy Linn för lite lunch på stan. Jessica va med en stund också men stackarn mådde inge bra så hon åkte hem ganska snabbt. Inte kul, jag vet precis hur hon känner, med ryggont, oro för sjukskriving och jobb, stress men samtidigt längtan efter det underbara som kommer.

Ialla fall, Linn och jag gick en runda på stan också, jag hade massa ärenden som behövde göras och jag tror faktiskt att jag fixade alla :) Tummen upp! När Linn åkt hem gick jag runt en stund själv med Billy, hittade lite saker som inte va helt nödvändiga men ändå bra att ha. De va nog faktiskt bara ett par solglasögon som inte behövdes men dem köpte jag på rea för 40kr så min ekonomi borde inte gå under ;)

Jag fick mitt paket från H&M idag också. Allt kom inte på en gång (tur det, för det skulle jag sldrig ha råd med!) men mycket roligt va det. Tyvärr passade inte klänningen som jag mest ville ha så den och några armband får åka tillbaka. Klänningen kommer jag dock att beställa igen i en annan storlek. Det blir nog toppen :)

Imorgon ska jag ta med mig hela familjen (eller ja, dom tar väl egentligen med mig eftersom de är pappa som kör) till Malmköping för lite marknad. Trevligt. Jag hoppas dessutom att mina paket med byxor till Billy kommer imorgon. På kvällen har jag och Emma planerat in en playdate, vi ska äta middag och spela spel. Jag har helt enkelt alla förutsättningar för en toppendag !

Måste få skryta lite och säga att Billy gjorde nr.2 på pottan idag, halvt iaf, och jag kunde inte vara stoltare !

Från hemsk till helt okej

Den här dagen började inte bra. Billy va helt odräglig imorse, verkligen helt hemsk. Gjorde bara saker han inte fick, skrattade när jag sa åt honom, bet mig i benet så det nästan började blöda och va bara allmänt grinig och arg. Jag ringde mamma och tvingade henne att åka och bada med oss.
På äg till badet ringde min ena moster och berättade att min andra moster skulle komma och hälsa på så iv åkte dit istället. Dom har en pool så Billy fick bada i den en stund, och det fanns massa leksaker så han fick leka av sig och blev mycket snällare igen.

Eftersom Erika jobbade idag följde vi med ut till mamma och pappa och åt mat där. Mamma hjälpte mig att handla också så nu har vi massa mat hemma igen , toppen :)


Lek med Samuel

Safety first !

Kom på att jag måste visa lite bilder från i lördags också, helt sjukt mycket ballonger men det gick förvånandsvärt snabbt att smälla alla .



Det här är bara vardagsrummet, resten av lägenheten såg likadan ut :)

Smällning pågår

Del av resultatet

Alex va lycklig :)

Hmm hur gör jag nu ?

img_4212 (MMS)

Hmm hur gör jag nu ?


Vi sminkar oss tillsammans varje morgon :)

img_0530 (MMS)

Vi sminkar oss tillsammans varje morgon :)


De blev sent ikväll men nu sover han gott ...

img_7259 (MMS)

De blev sent ikväll men nu sover han gott i sin nybäddade säng :)


Jag fick hem ett spöke istället för ett ba...

img_5139 (MMS)

Jag fick hem ett spöke istället för ett barn !


...

Jag tycker de är hur hemskt som helst, det som har hänt i Norge. Samtidigt vågar jag inte riktigt tänka på de , och jag har inte läst något om de själv , så jag vet bara det Erika har berättat . Jag förstår inte hur och varför man kan vilja göra så mot andra människor, och jag är rädd att om jag läser om de eller tänker på det kommer jag bli folkskygg och jag kommer aldrig låta Billy gå någonstans . Detsamma gäller alla nyheter, jag är helt enkelt för rädd för att läsa några nyheter alls . Hela tiden är det hemskheter som sker och det blir bara värre och värre. Jag vet att det här låter som något tant Agda, 83, skulle kunna säga, men vart är världen på väg !?

Börjar vara färdig för utgång och nålen är...

img_0600 (MMS)

Börjar vara färdig för utgång och nålen är på plats på axeln :)


Känner mig duktig son försöker lära mig ät...

img_1035 (MMS)

Känner mig duktig son försöker lära mig äta fisk :)


Det här låter kanske dumt men de känns så ...

Det här låter kanske dumt men de känns så konstigt att gå någonstans utan barnvagn . Man vet inte vart man ska göra av händerna och man har hela tiden känslan av att ha glömt något .


Äntligen

Här ekar det tomt igen, men nu har jag äntligen lite tid över. Jag har haft fullt upp och det har inte funnits tid till att sitta här. Såå, var börjar jag?

I tisdags blev det en heldag på landet. Jag och Billy tog bussen ut till Svalsta. Först hälsade vi på hos Mia, Björn och Dante. Det va ju faktiskt fint väder väder så grabbarna fick springa nakna och leka och bada i barnpoolen. Väldigt uppskattat. När solen försvann bakom molnen och Billy började vara trött sa vi hej då och fortsatte hem till mamma och pappa. Där väntade grillning. Hur gott som helst. När vi hade ätit oss proppmätta och klockan började vara mycket gick vi hem. Jag tyckte faktiskt att det gick ganska fort och va ganska skönt. Förhoppningsvis gjorde vi av med lite av allt vi hade ätit också :)




Onsdagen bjöd på glass. Jag, Billy, Emma, Elin och Pernilla tog en tur till Smultronstället. Kön va helt sjukt lång så vi bestämde oss för att bara köpa glass och sätta oss längs ån och äta. Mums! Jag kan äta nästan hur mycket glass som helst ;)

Måste bara berätta att Billy sov ända till strax efter tio (!) Underbart ! (Tyvärr väckte Emma mig vid nio men det kan jag väl inte bli arg för så många gånger som jag har väckt henne)

Vi kom hem runt sex-tiden och då gick jag och Billy och mötte upp Malin och så gick vi vidare hem till Therese och Johan. Där bjöd Therese på blåbärspaj och vaniljvisp. Strax innan nio gick vi hemåt. Mycket bra dag helt enkel :)


Billy körde ;)

Fixat frillan

Det är inte roligt att köa :(

Men när man får glass blir allt bra igen :)

Jag vill också ha sådär långa ögonfransar, kolla på ögat som inte syns !

Emma va snygg i Billys keps

Jag har tyvärr inga bilder från Therese och Johan.

I torsdags tog vi med oss Erika och Alex på stan och uträttade massa ärenden och åt lite lunch. Klockan gick snabbt och helt plötsligt va de matdags igen. Vi bestämde oss för att äta tillsammans och lagade tacos hemma hos oss. Vi hade tänkt kolla på lite film också men började spela kort och det slutade med att vi glömde filmen. Malin kom förbi och sällskapade också. Efter ett antal timmar bytte vi ut kortleken mot rappakalja och blondintester. Det blev väldigt sent eftersom det var världens åskoväder ute och Alex och Malin inte ville gå ut i spöregnet. Helt galet va de blixtrade. När jag väl gick och la mig hade jag väldigt svårt att sova och hade bara sovit ett par timmar när jag vaknade igen vid fyra. Då va ovädret verkligen precis ovanför. Blixt på blixt på blixt och mullret hann inte ens sluta innan nästa blixt kom. Helt galet.


På stan hittade vi en rumpa i ett skyltfönster. Jag týckte att det skulle vara roligt att ta kort på den och Alex posade glatt. Tyvärr syns ju bara min spegelbild, fail!


Upp tidigt på fredagen för en hel dags jobb. Mindre kul. Kom hem vid åtta och hoppade in i duschen. Alex och Erika skulle hitta på något och jag bestämde mig snabbt för att följa med när jag kom på att jag hade hört att det skulle åska massa igen. Jag gillar inte åskan och ville absolut inte vara själv.
Vi gick ner till hamnen och fick sällskap av Malin (som även om hon knappt ahde sovit natten innan och skulle upp vid fem idag för att jobba insisterade på att få vara social ;)) När regnet och åskan kom lämnade vi hamnen och kvällen slutade med kortspel igen.

Det här är ju min barnlösa (eller fria, beroende på hur man ser det) helg, så ikväll tänkte jag gå ut. Antagligen blir det förfest hemma hos Alex. Hon ska ha ballongpoppningsfest, hon har ju ca 580 ballonger i hela lägenheten och tyckte att hon ville ha lite hjälp att smälla alla :) Tydligen finns det vissa regler också. Man ska ha med sig nålar så man kan smälla ballongerna och man får inte använda mobilen. Den ska ligga i en skål hela kvällen. Detta för att Alex läst en blogg om hur sociala medier påverkar vårt sociala liv. Får se om alla klarar det hela kvällen ;)

Måste också berätta att mitt paket från bus och rackartyg har kommit också efter många om och men (jag råkade betala lite fel summa eftersom min huvudräkning tydligen inte är användbar ;))

En tröja från Ej sikke lej och en snuttefilt från Elodie Details. Jaja jag vet att Billy är för stor för snutte, har han inte velat ha det hittills så kommer han nog inte vilja börja med det nu, men jag bara älskar printet, hade både skötväska, åkpåse och napphållare i samma, och nu va den på rea så jag kunde inte låta bli. Något ska den nog gå att användas till :)

Nu har jag nog äntligen skrivit färdigt. Grattis o ni har orkat läsa hela :)

Typiskt mig att vakna nu , även om jag som...

Typiskt mig att vakna nu , även om jag somnade på tok för sent igår och även om jag faktiskt har chans att sova hur länge jag vill . Morr !!


Jag kan inte sova . Nu åskar det så mycket...

Jag kan inte sova . Nu åskar det så mycket att första mullret hinner inte ens tystna innan nästa blixt och muller sätter igång . Tur att jag har Billy att krama på!


Jag tar de imorgon...

De blev sent både igår och idag så jag har varken tid eller lust att lägga massa tid på att sitta här. Ska försöka hinna lite imorgon, har massa bilder och annat skoj att visa :)

Efter hur mycket mat som helst är vi nu på...

img_5490 (MMS)

Efter hur mycket mat som helst är vi nu på väg hem , en härlig kvällspromenad :)


Det har varit jättefint väder ända fram ti...

img_6748 (MMS)

Det har varit jättefint väder ända fram tills nu , nästan lagom till att tända grillen . Typiskt !


Egentid

Kul att Billy tyckte de va roligt att vakna kvart över fem imorse. Han ville inte riktigt somna om så vi kunde bara slumra till några gånger efter det. Strax innan åtta gav jag upp , jag skulle ändå inte kunna somna om på riktigt. Tror ni inte att Billy tyckte att nu va de helt okej att somna om ? Typiskt jag kommer vara jättetrött ikväll, men men det blir ett senare problem. Han sover fortfarande så här sitter jag. Jag borde utnyttja den här lilla egentiden till att duscha, men jag vet att så fort jag går in i duschen och har blött ner hela mig och håret så kommer han vakna. Duschen får helt enkelt vänta tills Erika också är vaken och kan passa honom.

Idag ska vi åka ut till Svalsta och umgås med Mia och Dante och efter det blir det grillning hos mamma och pappa. Det ser faktiskt ut att bli fint väder idag, än så länge är himlen helt blå utan ett moln i sikte. Hoppas det fortsätter så, för då ska Billy och Dante få bada i barnpoolen, mysigt :)

Jag vill att det ska fortsätta vara fint väder så vi kan åka och badaaaa !!

Surprise!!!

Igår kväll ringde Malin mig och frågade om hon och Cissi fick komma förbi en stund. Dom ville fixa en överraskning till Erika som kom hem från Dublin idag. Innan dom kom hit hade dom varit hemma hos Alex och fyllt (verkligen fyllt, ända upp till taket) hennes badrum med ballonger, ca 580 ballonger totalt ! Här funkade de ju inte att fylla badrummet med ballonger, jag och Billy behövde ju använda badrummet. Här hängde dom istället upp serpentiner överallt i hela Erikas rum. Svårt att fånga på bild hur mycket serpentiner det verkligen va men ungefär så här:


Billy tyckte såklart att det va huur roligt som helst. Han gick runt och härmade Malin och Cissi när dom blåste ut serpentinerna och ville helst leka där inne.

När chocken över att se hur rummer såg ut hade lagt sig hjälptes vi åt att samla ihop allt i en stor hög-

Supermysigt :)

Billy har förresten varit supermysig den senaste veckan. Kommer och kramas och pussas massor utan att man ens behöver be om det. Hur sött som helst <3

Billy älskar att borsta tänderna men nu fö...

img_3083 (MMS)

Billy älskar att borsta tänderna men nu för tiden är det minst lika kul att skölja munnen efteråt :)


Hittade den hör bilden på Facebook , såå l...

img_4076 (MMS)

Hittade den hör bilden på Facebook , såå liten skrutt. Fy va fort tiden går , nu är han stor och idag är de vara en månad kvar tills han börjar på dagis . Usch de har känts så långt borta men nu är det snart dags . Mitt hjärta .v


Fruktsallad och lite mörk choklad för att ...

img_9242 (MMS)

Fruktsallad och lite mörk choklad för att fira att Billy va duktig och kissade på pottan idag :)


Klätterapa

Vet inte varför det är sååå roligt att klättra upp på, i och under saker men tydligen så är det de :



Nya favoriten för idag, upp i soffan och vidare upp i fönstret. det är också roligt att klättra upp på toan och vidare upp i handfatet, upp på stolarna och vidare upp på bordet eller upp på tv-bänken. Nästa sommar blir jag förvånad om han inte klättrar i träd !

Officiellt

Nu har jag skrivit på kontraktet så nu är jag officiellt nästa hyresvärd av en lägenhet på Ringvägen 28 från den första oktober. Känns underbart ! Massa saker jag vill köpa dock så jag behöver verkligen spara pengar och det är inte min starka sida. Det blir ju lättare när man har ett mål att spara till så jag h¨åller tummarna för att jag ska klara det helt okej bra iaf.

Billy hade mycket problem mer magen när han höll på att få tänder, va dålig till och från i flera veckor. Jag bytte då till majsvälling som är snällare mot magen. Nu har han varit bra jättelänge och jag tänkte börja testa med fullkornsvälling igen eftersom jag har massa kvar så i tre dagar har jag blanadat när jag har gjort välling, tre mått majsvälling och två mått fullkornsvälling. Idag har jag bytt bajsblöja tre gånger så när han skulle sova ikväll blev det bara majsvälling igen. Bara att vänta ett tag till innan vi försöker igen.


Kändes som om bloggen va så tråkig utan bilder så här kommer en helt utan koppling till teten ;)

Skriva kontrakt ikväll , så snart är allt ...

Skriva kontrakt ikväll , så snart är allt klappat och klart . Sen är det bara väntan kvar :):):)))


Oplanerad dag

Igår va en tråkdag med jobb heela dagen , men kvällen blev desto trevligare . Balkonghäng med Erika och Alex och jordgubbsvin . Så småningom kom även Carro och joinade . Det blev lite sent så idag är jag trött eftersom Billy ville gå upp vid sju . Idag har vi inga som helst planer så vi är öppna för förslag :)

Lycklig tjej !!

I oktober blir jag och Billy med lägenhet !! Jag tyckte verkligen om lägenheten (även om jag kommer hitta massa saker att klaga på när jag väl flyttar in men så är det väl alltid ;). Den är stoor, den har badkar, den ligger bra till och den är billig. Vi får nästan varsitt rum plus vardagsrum. Det är inte riktigt ett rum, mer som en "öppning" mellan hallen, sovrum och vardagsrum och där tänkte jag att Billy får ha sitt rum. Det kommer nog bli perfekt det här tror jag minsann !

Inte lika bra

Måste tyvärr säga att det inte har gått lika bra för Billy att sova idag . Han somnade inte själv i sängen och har vaknat två gånger och velat komma upp för att somna om . Nu sover han iaf i sin säng och jag tänkte försöka göra detsamma . Jag håller tummarna för att han kan fortsätta sova några timmar till sin sin säng iaf . Imorgon tänkte jag försöka åka förbi stenkulla och rensa lite i förrådet , sen ska jag förhoppningsvis träffa Linnea en stund , sen visningen och efter det blir det fika med Therese , hembakat till och med ;)

Billy sov hela natten utan att vakna en en...

img_7520 (MMS)

Billy sov hela natten utan att vakna en endaste gång ! Whoohoo :) nu skulle man kunna tro att jag är utvilad men inte då , jag är tröttare än vanligt eftersom jag verkligen inte kunde somna igår . Mellan tre och halv fyra någongång blev det tillslut . När klockan börjar vara mycket blir man ju bara mer och mer stressad , man börjar räkna ner tiden tills de är dags att gå upp och det gör det ännu mer omöjligt att sova . Vi gick upp strax före åtta när Billy vaknade och direkt ner till tvättstugan för att slänga in första maskinen (det finns bara en tvättmaskin , hur dåligt är inte de ?!)


Funderingar

Jag är allt för uppspelt för att kunna sova . Bara tanken på att ha ett eget hem igen , alla loppisar och auktioner jag ska gå på för att hitta dom perfekta möblerna och (redan nu utan att veta hur planlösningen ser ut) hur jag ska inreda . Alla tankar snurrar runt och jag har så många idéer . Jag ska fixa, måla, klä om och rusta upp och bli riktigt pysslig helt enkelt . Så tänker jag iaf , tyvärr brukar de ju inte bli som jag tänker men jag hoppas men ändå ;) En annan sak jag ligger och tänker på , som inte har med samma sak att göra för fem öre , är att jag är väldigt dålig på att uttrycka mig bra i text . Det mesta blir bara långrandigt och enformigt . Om man läser lite större bloggar som t.ex. Spiderchick , då sitter jag ofta och småler hela tiden och tycker att det faktiskt är roligt att läsa . När jag läser mina egna texter händer ingenting . Iblan får jag kanske till något vitsigt men oftast är det bara en mening i så fall , inte ett helt inlägg och alla texter handlar om nästan samma sak ; idag har jag och Billy gjort ditten och datten , han är glad , jag hade roligt , de va allt , tack för oss . Ungefär så . Men har jag inga andra funderingar eller intressen att skriva om ? T.ex. En artikel i nya cosmopolitan som jag måste berätta om eller en ny tv-serie som har börjat som är jätterolig ? Hmm ska ta och suga lite på den karamellen och se om jag kommer på något jag är intresserad av ;)

Glad tjej !

Ikväll gick det förresten jättebra för Billy att somna själv igen (det har ju inte varit bra med hans sovvanor någonstans på senaste tiden). Han drack välling och när den va slut bytte jag flaskan mot nappen och så sov han och han har inte vaknat en endaste gång under kvällen . Jag håller tummarna för att han fortsätter sova hela natten och att det kan alltid kan fortsätta så , oftare och oftare iaf . Till slut kanske han kan somna själv på dagarna till och med ;) Jag glömde också skriva att jag fick ett väldigt roligt samtal förut . På tisdag klockan fem ska jag kolla på en lägenhet , äntligen ! En tvåa på Ringvägen , stor och med bra hyra , hoppas bara den är helt okej fräsh också . I så fall har jag och Billy ett eget hem från och med den första oktober . Lycklig tjej !! :)

Update

Har varit dålig igen men jag har faktiskt varit sjuk, och haft fullt upp. Som tur är hade både jag och Billy bara "endagssjukan", tyvärr inte samma dag dock ;) Men nu mår vi bra igen.

Igår va vi ute hos mamma och pappa och fikade och lekte och grejade hela dagen. På kvällen va vi hemma hos Marre med henne, Leo, Lea, Lewis och Tes (Dennis och David va också där men dom hade ett en egen diskussion) och grillade och skulle kolla på film, men den glömdes bort. Vi hade visst mer att prata om än vi hade tänkt. Brukar bli så, speciellt nu när vi inte träffas lika ofta. Very nice ! Det blev sent och Billy va helt slut och däckade strax innan vi gick hem. Som tur va vaknade han knappt ens när vi kom hem så de va inga problem att lägga ner honom i sängen, tyvärr så vaknade han ungefär två timmar senare och ville inte somna om om han inte fick sova i min säng. Men som plåster på såren fick jag sovmorgon ända till klockan tio . Lyx !

Ikväll har vi varit i hamnen med fina brudar och haft sent födelsedagsfirande för Michelle och Elli med middag på maggan och glass på aktersnurran .

Nu kommer massa bilder från dagarna som gått , enjoy !


I hängmatta hos mamma och pappa

Körsbären börjar vara klara, mums !

Billy fick tag på min hatt som är ungefär lika stor som honom.

Ja som sagt :)

På väg till Marre ville killarna hålla handen

Grillat är godast !

Billy och Lewisen

Innan hamnen

Josefin och Ellinor

Malin och Michelle

Billy

Kycklingpasta, som tyvärr va lite sådär , men en trevlig kväll blev det iaf ! Tack alla fina !

Jag mår ungefär som en påse skit men Billy...

Jag mår ungefär som en påse skit men Billy verkar vara pigg och glad igen , lyckat !


Sjukstuga

Usch nu känner jag mig dålig också, vet inte om jag har feber (jag hittar ingen termometer) eller om de bara är extrem trötthet plus att hag börjar få riktigt ont i halsen. Inget jobb för mig imorgon. Det känns ju inte jättekul att sitta inne när det är strålande väder ute, men men, bara att hoppas vi blir friska snabbt . Jag håller tummarna !

Ikväll har jag iaf hunnit med att ta lite extra hand om mig själv, lååång dusch, ansiktsmask, lite pedikyr och lotion. Väldigt skönt, nu känner jag mir lite fräschare , speciellt pedikyren behövdes. Nu hoppas jag bara på lite mer sömn inatt än de har blivit de senaste nätterna så har jag nog snart jagat bort alla dumma sjukisbaciller !

Nu har Leo åkt hem , Marre kunde som tur v...

Nu har Leo åkt hem , Marre kunde som tur va få tidigare från jobbet och hämta upp honom . Med tanke på omständigheterna har det gått bra , båda har varit gnälliga och trötta , men några leenden har jag lyckats få :) nu sover Billy en stund igen och jag önskar att jag kunde göra detsamma men då kommer jag aldrig kunna sova ikväll . Så jag får hålla mig vaken och göra alla dessa tråkiga sysslor som tyvärr måste göras (städning och dammsugning bl.a)


Jag har två skrikiga och griniga ungar ida...

Jag har två skrikiga och griniga ungar idag . Billy är sjukis med feber och ytterligare en dunderförkylning . Den kom över en natt bara, hoppas den försvinner på samma sätt . Känns inte helt okej att barnvakta idag , varken mot honom eller Leo, men jag hoppas att Marre kan komma och hämta tidigare .


Middag , mums :-)

img_6797 (MMS)

Middag , mums :-)


Gunga i hamnen :)

img_8242 (MMS)

Gunga i hamnen :)


Ärenden

Har varit duktig och uträttat massa ärenden idag . Först va jag på arbetsförmedlingen för att få lite hjälp med att hitta ett nytt jobb . Tanten som jag pratade med tyckte att jag hade bra framförhållning , de måste vara första gången jag har fått höra det och jag tror inte att jag håller med henne tyvärr ;) sen vidare till banken för att fixa ett nytt lägg och sätta in pengar på Billys sparkonto . När de va min tur fick jag plötsligt akut sinnesförvirring och glömde helt bort varför jag va där . Tur att Erika va med och kunde berätta . Sen glömde jag kolla vem jag skulle gå till så halvvägs fram till första bästa kom jag på de och fick vända och kolla tavlan med nummer . Självklart va de en annan jag skulle till än den jag först va på väg till . När jag kom fram till rätt person satt hon redan och småskrattade åt mig och tyckte väl att jag va allmänt virrig . När det sedan visade sig att jag inte alls hade något giltigt leg med mig ( som jag precis hade sagt att självklart har jag de ) blev de inte bättre . Jag frågade dessutom precis efter det efter kontonumret till Billys sparkonto men såklart kunde hon ju inte lämna ut de , jag hade ju inget leg ! Åh , typiskt mig ! Så de får nog bli ett till besök till banken snart . Tredje och sista uppgiften för dagen va försäkringskassan och det klarade jag av utan fler missöden :) Nu på kvällen hade jag tänkt vara lite snäll mot mig själv och lägga ansiktsmask , måla naglarna och plocka ögonbrynen och lite sånt , bara ta hand om mig själv lite , men det tyckte inte Billy . Först och främst hade an svårt att somna . Sen hann jag inte mer än att ta en dusch och börja med naglarna innan han vaknade . Nu vill han inte somna om och jag börjar vara jäättetrött . Dessutom ska vi upp tidigt för att barnvakta Leo imorgon. Usch låt oss sova nu Billy !!

Jag älskar dig världens bästa skrutt .v

img_3369 (MMS)

Jag älskar dig världens bästa skrutt .v


Tänder ?

Jag börjar fundera på om Billy håller på att få fler tänder. Han har ätit dåligt och varit trött i flera dagar. Fram tills idag har jag trott att det har varit för varmt, man brukar ju inte ha så mycket aptit då. Men idag har de ju inte varit speciellt varmt och han äter fortfarande dåligt och är trött och gnällig . Han brukar vara kunna äta nästan hur mycket som helst och har jättemycket energi, så jag hoppas nästan på att det är tänder. Jag vill ju inte att han ska bli sjuk .

Imorgon hoppas jag på bättre väder, så man känner för att hitta på något. Jag blir så seg när vädret är tråkigt, och jag kommer aldrig på något att göra. Om någon känner för att hitta på något, vad som helst, så hör av er :)

Bajs då, nu funkar det inte att ladda upp bilder så de får bli ett tråkigt inlägg utan bilder även om jag faktiskt bloggar från en dator för ovanlighetens skull !

Envisa tankar och funderingar

Det där med att somna tidigt funkade inte . Jag gick ändå och la mig runt elva men det är alltför mycket som snurrar i mitt huvud för att jag ska kunna slappna av . Det finns en sak som jag verkligen verkligen vill men just nu går det inte . Så mycket som måste göras innan och så många förändringar som måste ske . Jag får skylla mig själv till viss del som är så seg på att ta tag i saker , men vissa saker vet jag inte hur jag ska kunna ta något åt . Det är väldigt frustrerande att bara vänta på att saker ska hända , och jag tror att det är väntan på dom saker jag inte kan styra själv som gör mig så omotiverad att ta tag i allt det andra . Det och lite rädsla . När allt är klart och min önskan kan bli sann , finns det inte längre något hinder , men då kommer alla andra tankar . Som man egentligen inte ska tänka ; vad ska alla andra säga , folk runt omkring, nära och kära ? Egentligen är det bara mitt beslut och ingen annans åsikt behöver räknas men det är tyvärr svårt att bortse från . I slutändan blir det bra , det är jag säker på , men just nu känns det bara som en låång längtan .

Testing

Ska testa att lägga ut två filmer på Billy men eftersom jag inte är det minsta teknisk så får vi se hut det går



Billys första dopp


Billy är övertrött och jagar en handduk fram och tillbaka, lägg märke till att det är när han fångar den han blir ledsen

Seg kväll

Jag har tagit första doppet idag !! Wihoo ! Jag, Billy, Erika och Rickard åkte ut till stigtomta och badade och det va riktigt varmt i vattnet. Skönt en dag som det här . Det ska dessutom bli ännu varmare imorgon så jag planerar att bada då också. Men jag är i stort behov av en ny bikini. Jag har inga överdelar som passar längre, så jag antar att brösten faktiskt har blivit större.

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om att våga vägra vassen , och det kändes helt okej att bada och faktiskt gå i bikini även om jag inte är helt nöjd med min kropp (förutom att överdelen va lite för liten) men sen kom det någon jag kände och då kändes det inte riktigt lika okej längre, typiskt ! ;) så nu känns det inlägget lite onödigt att skriva. Jag ska göra ett desperat försök att hitta en bikini som faktiskt passar och göra ett nytt försök på stranden, efter det kanske det kan komma ett "Våga vägra vassen!!" ;)

Ikväll ska jag inte göra något alls, bara sitta hemma och kolla på tv eller film, förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt och ladda inför en ny dag imorgon. Även om det är härligt med sol och bad blir man väldigt trött och jag ska antagligen dricka lite vin imorgonkväll och det vore ju trevligt om jag orkar hålla ögonen öppna då också ! Billy har redan somnat, han va helt slut och däckade i sängen nästan utan välling till och med .

Förresten har jag lite pirr i magen efter en riktigt rolig nyhet idag <3
Såhär snyggt sover Billy just nu !

Tack Billy !

Tack Billy för att du sov hela natten . Så skönt ! Han somnade själv i sängen igår , vaknade till en liten stund på kvällen men sov sen hela natten ända fram till kvart över sju . Då ville han få upp , men bara några minuter , sen kom han och myste med mig och vi somnade om och sov till halv nio , underbart . Jag sov också hela natten utan att vakna (på senaste tiden har jag sovit väldigt dåligt och vaknat varannan eller var tredje timme) så jag kännermof ovanligt utvilad även om jag gick och la mig sent . Så tack Billy min älskade unge !

RSS 2.0