Fynd

Jag fyndade den här söta tekannan på stan idag för ynka 30 riksdaler . 70% på reapriset är inte helt fel.
I övrigt idag har vi haft emma och Annalie över på en finfin fredagsmiddag i form av carbonara, yummie!
Imorgon tänkte jag fortsätta funda massor för då bär det av till Ullared!!


Hejdå!

Det var en lång dag på jobbet idag. När jag kom hem började jag förbereda maten nästan direkt. Vi har nämligen haft någon sorts hejdå-middag. Mamma, pappa, Erika, Rickard och hundarna var här och åt tacos, eftersom Rickard flyttar till Karlskrona för att plugga imorgon och Erika åker till USA på söndag. Mycket trevligt var det iallafall, men inga bilder tog jag tyvärr. Istället får det bli en från jobbet idag.


Men plutten då

Lilla hjärtat, när man ramlar ur sängen så brukar man vakna och lägga sig i sängen igen, inte fortsätta sova på golvet!?

(och nej, nya sängen är inte färdig, men nästan. Det är bara en sida kvar att måla. Men jag har varit alldeles för trött i veckan, förhoppningsvis blir det gjort på fredag!)


Fisk

Jag mår inte riktigt bra idag heller. Det började igårkväll och sitter i ännu. Halsen gör ont och jag känner mig lite febrig. Förhoppningsvis är det borta tills imorgon för då börjar ju det roliga på jobbet.
För att göra det hela lite bättre harbilly varit trött och grinig sen jag hämtade honom på dagis. Han ville som vanligt inte följa med hem, utan skulle vara kvar och leka. Det var en skrikande unge som fick bäras ut till cykeln.

Trots det tog jag tag i mig själv och lagade ordentlig mat. Mandelfisk, kokt potatis och äggsås. Jättegott!
Jag ska också försöka städa lite innan jag måste sova.


Frukost

Kul kväll igår, tack alla! Jag fick sovsällskap av emma. Tyvärr vaknade jag mycket tidigare än henne idag. Hon gick nämligen upp nu! Jag tröttnade på att vänta på henne så jag gick och handlade lite och överraskade med frukost, dock inte på sängen utan i köket.


Auktion

Jag är på auktion och känner mig som Emil i Lönnerberga. Kul!

Det här skulle ha publicerats för flera timmar sen men eftersom vi var långt ute på landet fanns det ingen mottagning. Det blev inga inköp tyvärr, jag var nära på att vinna en kista (sån som jag har velat ha i evigheter!!) men det blev inte så. Kanske kan kolla nästa vecka igen.


Nom nom

Vi har pratat nästan hela sommaren om att vi ska till rökeriet och äta men hittills inte lyckats tajma in någon dag som passat, fram tills igår. Så igår var jag, Annalie, Emma och Carro och åt god mat. Tyvärr spöregnade det ju självklart så vi fick sitta inne men det var ganska mysigt det också. Jag åt en god sallad med lax och fetaost, och till efterrätt kladdkaka.
Efter det åkte jag hem och somnade på soffan, jag som hade tänkt börja måla. Nu har jag ännu mer att göra idag. Önska mig lycka till, för det kan behövas!


Ny säng

Idag fick vi vara hemma. Billy kom in och la sig i min säng inatt, alldeles brännhet. Jag tror febern har sjunkit lite under dagen som tur är.
Vi har passat på att tvätta massor när vi ändå var hemma . Det är såå tråkigt men såå skönt när det väl är gjort (både tvättat och vikt!). Dessutom fick vi, efter många om och men, hem sängramen jag köpte i lördags. Min förhoppning är att jag ska hinna måla den i helgen så Billy kan sova i sin nya säng från och med nästa vecka. Vi får väl se hur det går med den saken.


Gåstol

När vi var hos mormor förut hade hon ett gammalt fotoalbum framme och jag kunde inte låta bli att titta lite i det. Jag hittade bland annat en snygg bild på mig i en gåstol. Morfar har tydligen gjort den själv till en av mina mostrar så den hade ett par år på nacken redan då. Lite annorlunda mot hur de ser ut nu för tiden!


Segt

Det blev en seg dag. Vi följde med mamma till mormor en stund men där gick mensvärken över i illamående istället och det har suttit i resten av dagen. Tur för mig att Billy också har varit lite trött idag för annars hade det varit riktigt synd om honom.
Nu på kvällen när han skulle bada passade jag på att klippa håret på honom. Jag var lite orolig över hur det skulle gå eftersom han brukar springa runt och jag inte har energi till att jaga honom, men han skötte sig exemplariskt. Det är dock svårt att fånga ungen på bild så det är ju inga superbra före och efterbilder direkt.


Hmm

Det ska ju självklart vara en text till förra inlägget men jag kan iallafall inte se att den finns där. Orkar inte skriva om allt heller men det står lite om att Billy var på kalas på arnö medans jag var hemma och städade och umgicks med mamma. Sen cyklade jag ut och hämtade honom för att se cykla vidare till svalsta för grillning hos mamma och pappa innan vi cyklade hem igen och då somnade Billy på cykeln.

Idag blir det nog inte mycket gjort eftersom jag har världens megamensvärk, buhu.


Cykla och grilla


Crap

Jag fick precis ett ovälkommet besök av ett spöregn med världens största droppar. Jag ser numera ut som en dränkt katt och alla mina kläder, inklusive skor och trosor, går att vrida ur. Mindre kul att gå genom stan just nu!


Hjärta

Puss min fina .v


Slut på semestern

Första jobbdagen är avklarad utan större problem. Det var ju lite tungt att gå upp imorse men inte så farligt ändå. Jag tror tyvärr att det blir värre imorgon.
Någon som är glad att semestern är över är Billy. Han har tjatat om "dadis" och hans fröknar varenda dag så han måste ha varit överlycklig när han lämnades imorse. När jag kom och skulle hämta honom ville han inte följa med hem och när jag väl fått med honom hem har han inte slutat prata om att han vill tillbaka. Haha, det är ju tur att han trivs iallafall.


Maaaaat

Igår var vi ute på lotsen, första gången för mig i sommar. Vi hade kul, nästan lite för kul. Dansade och skrattade hela kvällen. När krogen stängde gick vi med matte in mot stan för att äta lite innan hemgång. Då slutade kvällen vara bra. Vi fick den väldigt smarta idén att rida på varandras ryggar och det slutade med att Annalie ramlade med munnen före ner i marken, slog av en tand och fick åka polisbil hem. Mindre kul.

Idag har jag och emma ätit hela dagen. Två filmer har vi hunnit med också men annars har hela dagen bestått av ätande och inte något ens nära på nyttigt. Imorgon är det back to work och då är det dags att ta tag i träning och matvanor igen. Men jag ser verkligen inte fram emot när klockan ringer vid kvart över fem imorgon efter tre och en halv veckas semester!


Mysigt

Eftersom det är sista dagen på semestern (imorgon är det back to school som gäller) och Billy ska vara hos sin pappa i helgen passade vi på att ha en myskväll. Vi lagade mat tillsammans, baconlindad fläskytterfilé, rotsaker i ugn och bearnaisesås. Sen kollade vi på björnbröder och åt naturgodis och drack juice. Väldigt mysigt och vi har varit sams hela tiden. Annars brukar Billy ofta ignorera det jag säger och jag blir irriterad och grinig. Då är det extra skönt och känns roligare att vara hemma när vi är glada tillsammans.

Innan det var sovdags för Billy såg han Loppan sova på rygstödet till soffan och ville göra likadant. Till slut övertalade jag honom att sängen var bättre att sova i.


Glassigt och nördigt

Smultronstället igår med Madde, Emma, Annalie och Billy. Gott med glass och skönt att kunna gå in direkt utan att köa. Speciellt eftersom det var flera meter lång kö bara några minuter senare. Efter det kollade vi lite på loppisar utan att hitta något och till sist grillade vi korv trots spöregn.

Idag har vi kalasat för Marre. Kul att ses alla samtidigt (förutom Leo som var på dagis). Evigheter sen sist, minst!
Nu sitter jag, Emma och Carro hemma hos mig, vi har spelat två omgångar risk men har nu övergått till songpop istället. Väldigt beroendeframkallande spel det där!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_5022d749e087c3274000001d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_5022d755e087c32198000034.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_5022d75c9606ee691000001b.jpg" class="image">


Badat

Idag har jag och Billy varit med Emma till Rinkeby och badat. Inte världens bästa badväder kanske men tillräckligt iallafall. Sen har vi lagat och ätit mat, bakat och på kvällen kom Madde och Dennis över och spelade risk med oss. Jag vann, måste tilläggas.


Reunion

Hade en hur rolig kväll son helst i lördags när det var reunion för the whole worlds bästa kompiskrets. Grillning, femkamp och alkohol i mängder. Lag fyra, jag, Annalie, Linnea och Dennis, vann (såklart!), något annat var ju inte ens möjligt. Kvällen avslutades med övernattning i svalsta eftersom min sko valde att vara spårlöst försvunnen när taxin kom, men det blev ju bra det också.


Parken zoo

Det blev en strålande dag som till största delen spenderades på parken zoo i Eskilstuna med Linda. Många djur var lite tråkiga och gömde sig eller låg och sov, det var lite tråkigt men annars var allt toppen. Solen strålade, maten var god och vi hade kul. Utöver att kolla på djur åkte vi karusell och spelade på lotterier. Linda vann ett andra pris och jag var ett enda snäpp från att vinna jag också, typiskt! Vi avslutade med slagstaglass innan vi åkte hem igen. Väl hemma satte vi oss i soffan ett tag innan Emma kom och hämtade upp för en promenad med henne och Annalie. Längst ut på piren och tillbaka blev det. Nu är jag helt slut och ska nog försöka sova snart. Hoppas halsen (som gör jätteont för tillfället) är bra tills imorgon för det är sjukt jobbigt att inte kunna svälja ordentligt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae25dddf2b332af000002.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae26c9606ee0f6c000000.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae27b9606ee0f6c000003.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae28fe087c3276a000003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae28fe087c3276a000003.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae28fe087c3276a000003.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae28fe087c3276a000003.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae29ae087c32889000000.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae29ae087c32889000000.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae29ae087c32889000000.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae29ae087c32889000000.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae38fddf2b33bfa000004.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae38fddf2b33bfa000004.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae3a19606ee1387000011.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae3a19606ee1387000011.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae3ab9606ee13c7000011.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae3ab9606ee13c7000011.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae415ddf2b33bfa000017.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae428ddf2b33b42000020.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_501ae42fddf2b33990000016.jpg" class="image">


RSS 2.0