Usch va jag är dålig . Jag som tänkte förs...

Usch va jag är dålig . Jag som tänkte försöka vara ekonomisk och spara pengar (vilket jag iofs säger varje månad och inte har lyckats med hittills) har beställt kläder från nelly , väntar på paket från h&m och klickade alldeles nyss hem ett armband med tre berlocker som antagligen kommer i början på nästa vecka , hoppsan sa ! Jag får visst börja spara nästa månad istället ;)


Jag och Marre tog med oss barnen och åkte ...

img_0554 (MMS)

Jag och Marre tog med oss barnen och åkte ut till  Lina och Elvin , förutom att Billy ramlade nerför en backe med brännässlor hade vi väldigt trevlig , han reagerade inte ens och med lite salva försvann blåsorna snabbt så de va ingen större fara , men orolig blir man ju . På kvällen åkte jag, Billy,   Emma, Annalie och Elin ut till örstigsnäs och grillade och Billy badade , ända tills han skakade tänder och va blå om fingrarna. Då fick jag tvinga upp honom . Nu sover han gott och gör förhoppningsvis det hela natten ! :)


Sent

Eftersom internet har krånglat ett tag nu blev det väldigt sent och jag orkar inte skriva allt för mycket ikväll heller men jag har desto mer bilder att visa , enjoy :)


Igår:

Billy äter korv med bröd .

Skraåat knä, Billy och Alexandra, mys med fiötar, grill. kubb och brännboll, roliga skor, Billys brillor gick laget runt :)

Jag tyckte Billy skulle få hänna på vattnet, trodde inte att han faktiskt skulle vilja bada men han är minsann ingen badkruka utan sprang snabb i och doppade sig och ville aldrig gå upp :)

Trött kille på väg hem (och ändå ville han inte somna när vi kom hem !)

Idag:

Kolla bilar och äta glass i hamnen, roligt för Billy är såå intresserad av bilar (det ska inte läsas ironiskt, han älskar att kolla på bilar, speciellt lastbilar och motorcyklar)

Kubb med arbetskamrater på vallarna

Billy och Ruthan lekte :)

Jag har några roliga filmer jag skulle vilja lägga upp också, vi får se hur det går med det ;) Go'natt !

Har haft en jättehärlig kväll med massa my...

img_0230 (MMS)

Har haft en jättehärlig kväll med massa mysiga människor , Billy har tagit första doppet och hade hur kul som helst och jag har lyckats få lite mer färg . Ska försöka skriva lite utförligare imorgon och även lägga in massa snygga bilder . Nu , sovdags , imorrn blire jobb igen tyvärr .


Ikea

Idag har vi, trots det fina vädret , spenderat dagen på Ikea . Jag gjorde av med rekordlite pengar och är stolt över mig själv , så jag ger mig själv en klapp på axeln . På kvällen tog vi dock tillvara på de dina vädret och gick ner till hamnen för lite glass i solskenet . Imorgon kommer jag ha två barn igen . Leo behövde en barnvakt och jag fanns tillgänglig . Som tur är hjälper Erika till så vi behöver inte sitta inne hela dagen . Det är så svårt att ta sig fram med två vagnar ensam och jag litar inte på att Billy kan gå och hålla mig i handen . Det skulle antagligen sluta med att han blev påkörd och det vill jag ju inte . Så , som sagt , tur att Erika hjälper mig så vi kan vara ute i det fina vädret :)

Ojojoj

Usch man skulle ju nästan kunna tro att jag har gett upp de här med bloggning så dålig som jag har blivit på att uppdatera , men inte riktigt . Jag hänger kvar ett tag till och hoppas att energin kommer tillbaka inom kort! Jag hade iaf en superrolig midsommar med mat , dans , alkohol och massa trevligt folk . Billy fick fira midsommar med sin pappa , men nu är han snart min igen ! Hela dagen igår bestod av att göra ingenting i stort sett . Antar att jag mådde precis som jag förtjänade ;) men de blev soffhäng med film och onyttigheter . Förhoppningsvis kommer jag att göra mig av med allt dåligt jag åt i går , idag för bu är det storstädning på hög nivå som gäller ! Allt ska plockas undan , dammsugas, skuras och putsas . Hade önskat att jag hade haft lite mer framförhållning och bokat en tvättid också men jaja men kan inte få allt . Senare när allt är klart och billy har kommit hem ska vi åka och handla också . Fullspäckad dag minsann !

Mot midsommarfirande :-)

img_6901 (MMS)

Mot midsommarfirande :-)


Jobb

Usch , hur mycket ångrar jag mig inte nu att jag tog en extratid på jobbet ? Det regnar och jag är trött och seg efter en hel dags stressjobb igår och en sen kväll . Men h Upp och hoppa , klistra på ett leende och cykla iväg och jobba mina timmar . Slutar fyra och efter det ska jag försöka ta en sväng på stan , titta lite på rean och hoppas på att jag kan hitta nått snyggt (i rätt storlek vilket oftast är omöjligt ;)) . Erika ska passa Billy idag . Det ska nog inte vara några problem , förutom om han inte gör "nummer två" innan jag har åkt . Det vill hon helst slippa , jag förstår inte varför ? ;-)

Världens sötaste parfymflaskor eller vad ? :)

img_3003 (MMS)

Världens sötaste parfymflaskor eller vad ? :)


Förresten , är det någon som har planer fö...

Förresten , är det någon som har planer för midsommar ? Har nog inte träffat någon som vet vad dom ska göra ..


Dagen

Det har varit full rulle hela dagen känns det som . Först upp och iväg till inskolningssamtal på dagis (som vi höll på att försova oss till eftersom jag inte har riktigt koll på de där med hur väckarklockan funkar !) sen hem igen , städa och ta reda på tvätten från igår , fixa lunch och invänta Leo . När hans mamma släppt av honom här tog jag med mig båda barnen och syster (för lite hjälp med körande av vagn) ut på en långpromenad till gumsbacken och Willys närmare bestämt. Barnbidraget har rullat in och det va dags att handla mer mat oc nya blöjor . Svängde in en snabbis på lekia också ! Sen bar de av hemåt igen , och tyvärr började de ju regna , typiskt . Vi trotsade regnet och fortsatte färden , hade lite tur eftersom det inte höll i sig allt för länge . Väl hemma fick grabbarna leka medans jag försökte fortsätta packa upp det sista lilla efter flytten och självklart skulle varenda leksak rivas ut ur garderoben oc inspekteras . (Varför är det alltid roligast med leksakerna som någon annan leker med ?!) det dröjde inte allt för lång stund innan Leo blev upphämtad av sin pappa och jag fick börja röja upp . Tur att Erika fixade maten så länge , för vi väntade mer besök . Mamma kom förbi och lämnade av och ältade upp lite saker , Alex kom på middag och strax efter det kom Malin på fika. Busy day indeed ! Men nu har alla gått hem och jag ligger i sängen och ska sova. Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan ta med ungarna till lekparken i hamnen !

På kalas hos Leo , med tre vilda killar se...

img_8761 (MMS)

På kalas hos Leo , med tre vilda killar ser bordet ut så här när det är färdigfikat !


Soova

Kom hem för ett tag sen erfar en riktigt lyckad spontankväll med grillning och marängsviss . Det va inga problem att få Bill att somna själv i sängen idag . Han sov dåligt inatt och va vaken ända till halv tolv nästan ikväll . Nu ligger han och snarkar som en hel karl , stackarn är ju täppt i näsan . Det har varit såå skönt att komma ut och träffa lite folk igen , känns son om jag suttit instängd hur länge som helst . Det är egentligen bara några dagar men ändå . Nu är nästan allt uppackat iaf . Har lite saker kvar men det tänkte jag försöka fixa imorgon kväll när Billy har somnat . Det är ju svårt att göra något när ha är vaken eftersom han alltid hittar på dumheter ;) Nej nu måste jag sova, jobb imorgon . Hoppas bara att Billy också tycker att vi ska sova längre än till sju , annars kommer jag vara helt död !

Redo för grillkväll hos Linnea och Jimmy ,...

img_6787 (MMS)

Redo för grillkväll hos Linnea och Jimmy , och jag är glad för mitt hår börjar bli fint och oslitet efter alla blonderingar !


Wohoo

Yes , Billy somnade själv i sängen . Jag bytte ut flaskan mot nappen när vällingen va slut och den tog de bara nån minut så sov han . Hoppas de blir en vana :)

Yummie :-)

img_4109 (MMS)

Yummie :-)


Jag förstår inte vad Billy gör för att se ...

img_6334 (MMS)

Jag förstår inte vad Billy gör för att se ut såhär men jag antar att han kommer att fortsätta göra det ett antal år framöver !


Vaaaaaarmt

Nu är dagen nästan slut för min del. Det har varit såå varmt idag, inte för att jag klagar men jag längtar till vattnet har blivit lite varmt också så man kan bada och svalka sig lite.

Idag har det varit studentfirande i hela Nyköping. Jag fick Emma att hjälpa mig med barnvaktandet idag, jag ville ju också titta på alla studenter men det är ganska svårt att ta sig fram med två barnvagnar ;) Först tog vi en sväng på stan, sen upp till Tessin för att titta på utspring, lite maat och sen kortegen. Åh vad jag längtar tillbaka när man ser hur glada alla är. Kommer (faktiskt) ihåg hur kul det var att åka flak .
Leo har varit hur snäll som helst idag, dock har han knappt varken ätit eller druckit, vilket inte är så bra i den här värmen, men jag skulle gissa att det beror på tänderna som håller på att komma upp. Billy däremot har varit riktigt arg och envis hela dagen. Ville absolut inte sitta i vagnen men jag vågade inte låta honom springa runt själv (med stor risk för att bli nertrampad och komma bort) så det har blivit till att bära barnet. Känner redan nu att träningsvärk i armen är på gång. Man är ju inte van vid det längre.

Nu är Billy hos sin pappa och Leo är hos sina föräldrar och här sitter jag. Helt ensam en fredagkväll. Känns ju inte direkt superkul. Men imorgon blir det mer barnvaktande och sen flytt så att gå ut ikväll finns ju inte på tapeten. Istället ska jag kolla på Gossip Girl ända tills jag ska sova, så det så !


Så här snygg va Billy idag (en av få stunder jag lyckades få honom att sitta i vagnen). Min nya klänning i bakgrunden.

Såg nu att mina smsinlägg äntligen har pub...

img_1361 (MMS)

Såg nu att mina smsinlägg äntligen har publicerats , bättre sent än aldrig !? Här är en bild från dagen iaf !


Barnvakt !!

Japp , idag har jag fått testa på livet som tvåbarnmorsa . Måste säga att det faktiskt har gått bra , men jag är glad att jag inte har tvillingar . Måste va väldigt jobbigt att alltid ha två ungar i samma ålder att ta hand om . Jag hinner knappt med Billy så verkligen , cred till alla tvillingamammor och pappor ! Men som sagt , idag gick de bra , förutom att Billy har ramlat och slagit sig ett antal gånger , han och Leo bara bråkade med varandra och ville inte leka alls och att Leo höll på att ge mig en hjärtattack bär han plötsligt stor upp i matstolen . Men jag lyckades få dom att sova samtidigt , dom fick bada och jag lyckades steka pannkakor till lunch utan några större missöden :) imorgon kör vi igen , men då ska emma hjälpa mig större delen av dagen . Det är ju student och jag vill inte missa utspring och kortege . Men fy va avundsjuk jag kommer vara ..

Oh no

Klockan står på 05.30 och jag är inteee sugen på att gå upp då , usch och fy !

Trotsålder

Dagen har börjat minst sagt dåligt . Jag vaknade av att jag blev skallad riktigt ordentligt rakt på munnen av Billy , auoch , tack för den ! Resterande av morgonen har gått ut på att jaga honom och ta reda på alla dumheter han gör. Saker dom han är mycket väl medveten om att han inte får (det är därför det är roligt) . Och så fort han inte får som han vill lägger han sig på golvet/marken och skriker . Hsn är riktigt grinig idag (och typ den senaste veckan ) . Finns det något som heter 1-års trots eller är det något min unge uppfunnit ?

Pedikyr

Har äntligen tagit mig tid till att fixa mina äckliga fötter , fotbadat , filat , klippt naglar , målat naglar och smörjt in . Nu känns dom mycket trevligare , hoppas de håller ett tag så man kan visa sig i sommarskor utan att skämmas . Naglarna måste dock målas om snarast . Jag har redan flyttat mina nagellack till lägenheten så jag fick låna ett av mamma . Hon har ungefär 15 stycken men alla är i olika nyanser av samma färg ; tant! Förlåt mamma , dom kanske passar på dig men inte på mig .

Ajajaj

Dumma mig, jag har bränt mig igen. Jag och Marre tog med kidsen på promenad idag, runt i stan och hamnen. En liten lekstund i lekparken i hamnen hann vi också med. Nu är jag helt knallröd på rygg, armar och bröst och det bräänner !!Hoppas verkligen att det bleknar tills imorgon, det ska ju bli fint då också och då hade jag ju tänkt sola lite här hemma men det går ju inte när jag ser ut så här!


Lite andra bilder från dagen :


Veteranbilar i hamnen , Marre posar glatt, Billy gungar och nationaldagsfirande på torget, stackare som måste stå i så mycket kläder när det är så varmt !!

Försöker igen , på väg till Mia och Dante ...

img_5342 (MMS)

Försöker igen , på väg till Mia och Dante förut idag


På väg till Mia och dante

img_4128 (MMS)

På väg till Mia och dante


Dumt

Först och främst vill jag bara säga att jag tycker att det är vääldigt dumt att mina bilder som jag skickar från mobilen bara kommer fram hälften av gångerna . Så!

Som sagt har jag jobbat idag och jag blev faktiskt positivt överaskad (inte ofta det händer där) , men det va faktiskt svalare inomhus än ute, såå skönt eftersom det har varit helt galet varmt idag och tydligen ska de bli ännu varmare imorgon om man ska tro det jag har fått höra . Och då är jag minnsan ledig. Glass i hamnen någon ? :)

Nu har jag massor bilder som jag har försökt skicka från mobilen men eftersom det inte har funkat kommer alla på en gång istället :


Premiären för nya solhatten

Koncentrerad och smutsig

Precis innan han upptäckte att det va vatten i tunnan bakom honom och han blev heelt blöt !

Imorse , mormor står på andra sidan och hänger tvätt...

..och vips så började Billy klättra för att också komma över !

På språng, som vanligt, i nya skorna

Och till sist, när ungen inte vill somna är det ganska mysigt att sitta i hammocken och gunga i kvällssolen (dock ser Billy väldigt sur ut men det är för att han inte fick ta telefonen ;))

Sooool

Jag tycker att det är dumt att när man jobbar så sällan som jag gör än så länge , så lyckas man ändå pricka in den dagen på veckan med finast väder . Så jag är bara lite bitter idag . Men det går antagligen över så fort jag får gå hem ! :)

Försöker klättra över staketet till mormor...

img_5269 (MMS)

Försöker klättra över staketet till mormor som står på andra sidan !


Trött

Helt tung i kroppen efter en hel dag med flyttning i varmt väder . Inte för att jag klagar på värmen , absolut inte . men jag vill helst inte flytta massa tunga kartonger och möbler , de blöt ju så extra tungt då . Men nu är de iaf klart för tillfället . Nästa helg är det dags igen . Och då får jag flytta in på riktigt också :) Imorgon blir det jobb , hemskt när det är varmt ute , för temperaturen där inne brukar ligga på minst 10 grader över den ute . Men tydligen ska vi ja fått ett nytt ventilationssystem så kanske är det lite bättre nu. Hoppas , hoppas ! Jag har inga planer för helgen så om någon känner för att göra något med mig och Billy får ni gärna höra av er :)

Ute och smutsar ner sig ordentligt innan d...

img_1492 (MMS)

Ute och smutsar ner sig ordentligt innan det är dags för bad :)


RSS 2.0