Helg

Är helt slut så det är tur att jag tar helg redan idag. Nu är det sovdags, trevlig helg alla!


Sommarfest

Eftermiddagen har spenderats på dagis. De hade sommarfest vilket innebar att alla barn med familj var välkomna för lite picknick. Vi hade med oss jordgubbar och kex. Trevligt men det hade nog varit roligare med sällskap. Billy ville ju inte sitta med mig speciellt mycket. Bra att lägga på minnet tills nästa gång.

Vi har hunnit med en lekstund med Eriks också.


Störande

Jag har haft något skräp i ögat hela dagen idag. Sjukt irriterande! Tur att man har snälla jobbarkompisar son åker en extra runda till Nyköping för att jag ska kunna byta lins. Det hjälpte lite iallafall. Jag är dock fortets de irriterad i ögat. Förhoppningsvis ger det med sig under natten, annars får jag nog lov att vara ett brillo imorgon.


Tröött

Idag är jag av någon anledning hur trött som helst. Just nu försöker jag få Billy att somna, men risken att jag somnar själv känns stor. Förhoppningsvis klarar jag mig för direkt när han har somnat så ska jag hoppa in i duschen!

Är det förresten ett normalt beteende för en tvååring att välja äpple framför glass och käka rå lök som om det vore godis?!


Söndag

Jag hade en trevlig kväll igår med therese, grillning på vallarna, lite Eurovision och en massa vin. Efter det utgång på c&d och sen hem och sova.

Imorse sov jag ända till halv elva. Hjälp, det var evigheter sen sist. Nu går jag runt och är lite stressad hela dagen.

Frukost/lunch på fresta och storhandling med mamma är väl ungefär vad jag har hunnit med idag. Nu borde jag verkligen ta tag i städningen men jag vill mycket hellre vara ute!! Knepigt!


Testing

Jag har precis testat mitt nya överlack till naglarna som gör nagellacket matt. Otroligt nog funkar det hur bra dom helst. Den kommer bli min nya bästa vän. Svårt att få det på bild dock.


Present

Billy fick en bok i födelsedagspresent, mamman och den vilda bebin, och jag tycker den stämmer ganska bra in på honom.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_204129169.jpg" class="image">


Äntligen

Efter att ha dregglat efter en sån här klänning i flera år så jag äntligen gjort slag i saken och köpt en. Jag älskar'n!


Skoooor

Gick ner till Carro på JC en sväng och hittade dessa finingar. De kommer garanterat användas flitigt i sommar. Dessutom fick ett par vita tygskor följa med hem också. Glad tjej!


Redo

Nu är jag uppe och redo att möta dagen i mitt nya söta linne som jag fyndade igår! Om bara någon annan kunde vakna också..


Hoppsan

Det blev lite mer vin än planerat igår. Kul hade jag iallafall. Först hos Erika med henne och Alex, sen på hamnmaggan med Alex och sist på olearys med Carro och Co. Tack för det :)

Vaknade strax innan åtta idag och känner mig rätt pigg, skönt! Ligger dock fortfarande kvar i sängen. Vara för att jag kan!

Planer idag har jag knappt, förhoppningsvis ska jag hämta ut ett paket i stenkulla, gå en promenad och ikväll, grilla på vallarna med Therese. Det blir nog bra det!


Jordgubbsvin på balkongen, fint som snus!

img_2723 (MMS)

Jordgubbsvin på balkongen, fint som snus!


Helg!

Äntligen helg och ledigt. Inte för att det har varit speciellt ansträngande idag heller. Skolan började nio med lite prat och en macka. Efter det prov, vid elva var jag färdig och kunde sluta. Det blev ett varv på stan med Linda, lite nya kläder och nytt smink fick följa med hem.
Efter att ha varit hemma och vänt gick jag ner på stan igen, med emma den här gången. Jag skulle boka tatueringstid men tatueraren hade redan tagit helg så det får vänta.

Nu sitter jag hemma hos Erika och blir strax serverad mat. Lyxigt såhär en fredag!


Prov

Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan. Ny snygg bränna lyckades jag få idag också men eftersom jag har svårt att ta en bra bild på min rygg struntar jag i det.
Imorgon är det skola och prov som gäller. Känns ju hur konstigt som helst, det var ju ett antal år sen sist. Jag kan ju inte påstå att jag har pluggat allt för mycket heller så vi får väl se hur det går.
Wish me luck!


Bränd

Efter utejobb hela dagen har jag dom vanligt lyckats få till snyggaste brännan. Det syns vart jag har missat att smörja in vill jag lova. Någon snygg bild har jag dock inte. Kanske kan komma imorgon. Det blir utejobb då också så jag kanske är ännu snyggare då.

I övrigt idag har jag och Linda ätit tacos och pluggat. Bland de roligaste pluggkvällarna någonsin tror jag. Tyvärr har det resulterat i att min röst är nästan obefintlig för tillfället. Hoppas det är värre imorgon!

Nu, sova!!


Jag ändrade mig, det kryllar av insekter h...

Jag ändrade mig, det kryllar av insekter här, vissa stora som mindre fåglar. Attackerar gör de också så det är inte alls då himla roligt att jobba utomhus idag!!


Skööönt

Inte helt fel att jobba ute idag.


God natt

Nu är det snart på minuten exakt två år sen min skrutt kom till världen efter en lång väntan. Jag har sagt det förr och kommer säkerligen säga det igen, men gaaalet!! Vad fort tiden går.

Jag tror han är supernöjd med dagen iallafall. Fika med glass på dagis och få paket. Ytterligare massa paket när han kom hem, massa duplo, brandbil, motorcykel, traktorer, böcker med mer. Efter middag och tårta tog vi med oss emma och gick på cirkus. Där träffade vi Lewis med mamma och mormor. Killarna hade kul och dansade och klappade händerna tillsammans. Gullisar!

Nu sover han som en stock och gör förhoppningsvis det hela natten för det blir tidig morgon imorgon igen. Jag ska göra detsamma och hålla tummarna för att min röst, som av någon anledning har försvunnit mer och mer under dagen, har kommit tillbaka.


Cirkus

Vi är på cirkus som en extra present. Det första vi ser är en tjock clown. Det börjar ju bra det här...


Jag och Fredrik har kaklat, och jag kunde skära plattorna själv, med bara en hand och rätt grepp och allt, det går framåt tydligen. Dessutom har jag och Linda fogat helt själva. det kanske kan bli plattsättare av oss till slut!


Två år med bästa .v

Helt galet. Redan två år min lilla bebis. Vi började dagen med lite paketöppning, nya byxor och en ambulans. Lycklig kille!


Fullt upp

Som sagt så har jag fullt upp hela veckan. Idag hade vi dessutom fullt upp på jobbet. Badrummet som vi har hållit på med är färdigt, riktigt snygg blev det måste jag säga. vi har dessutom börjar riva väggen i köket som Linda och Markus har jobbat i. Imorgon ska vi tillbaka dit och fortsätta.

Efter jobbet snabbhandlade vi lite glass som Billy ska få bjuda på på dagis imorgon. Sen snabbt hem och laga/äta mat för att sen gå ut på promenad längs vattnet med Linda.
Kvällen har gått åt till att slå in Billys paket (varför göra det i förväg när man kan vänta till sista sekunden?) och nu sitter jag och tittar lite på tv innan det är dags att sova. Måste fixa matlådan tills imorgon också. Borde öppna böckerna och plugga lite också.


Grillat

Har haft en bra eftermiddag med grillning hos Dennis. Alltid lika gott. Billy var snäll och plockade blommor till mig och emma, och han ville vara liite rulla ner för berget. Som tur var lyckades vi stoppa honom varje gång.
Sjukt trött har jag varit hela dagen, tidiga mornar och kalashelg har satt sina spår så vi sa hejdå tidigt och begav oss hemåt. Billy badade och däckade sen ganska snart. själv har jag som vanlig på söndagar haft lite hemmaspa och kollat bb (pinsamt nog). Nu är det dags att sova, imorgon börjar en ny vecka. Ska bli kul, men samtidigt känns det som att jag har en miljon saker att göra så jag är lite stressad innan veckan ens har börjat. Inte bra, men det löser sig nog! Gonatt!


Duktig

Tidigare idag, bär jag och Billy skulle gå ut, satt han i mitt knä och pratade medans jag tog på honom skorna. Det tog ett tag innan jag reagerade på vad han sa och ytterligare en liten stund för att fundera ut om han hade rätt eller inte. Men rätt hade han, vänster fot sa han samtidigt som jag försökte krångla på honom vänster sko. Ojoj, jag har inte lyckats lära mig på 23 år men han har lyckats på knappt två. Smart kille det där!


Glaaaad

Är riktigt tokglad just nu. Allt går åt rätt håll. Har ett arbete son jag faktiskt nästan längtar till under helgen, har en underbart fin son som snart fyller hela två år (!), ett hem som jag trivs riktigt bra i och som grädde på moset har min klänningsgarderob precis fått en ordentlig påfyllning.
Jag letade nämligen lite i förrådet förut och hittade en kartong med kläder som jag tog upp för att testa. Det visar sig att det tydligen är ganska stor skillnad på mig nu och från förra sommaren. Åt rätt håll till och med. Tack för det säger jag och ger mig mig själv en klapp på axeln!

Bland annat den här underbaringen passar numer igen!


Lyx

Vi lyxar till det med jordgubbar och glass idag.


Parken

Jag har tagit med mig Billy till parken, måste ju passa på att vara ute i det fina vädret. Han har själv bestämt vilka saker som skulle följa med och dragit dem på kärran han fick av Josefin igår. Gullis!


Bilder

Bilderna hör till förra inlägget, de får ett eget inlägg eftersom de inte ville publiceras i det andra.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_203272442.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_203272457.jpg" class="image">


Tack!

Jag vill tacka alla som har varit med och firat Billy i helgen. Han är jätteglad över alla fina presenter (även om har har lite svårt att visa det ibland;) och det är jag också!
Tyvärr har jag hur mycket onyttigheter som helst kvar, så vem som helst är välkommen på fika i veckan :)

Vi är båda två helt slut, Billy har säckar och jag bara väntar på att få gå och lägga mig jag också. Snart, snart är klockan tillräckligt mycket för att det ska kännas okej.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_203271356.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_203271394.jpg" class="image">


Cupcakes

Jag har gjort mitt första försök till cupcakes. De blev ju inte helt perfekta direkt, själva muffinsen blev jättestor i ugnen så det är alldeles för lite frosting på men annars ser de ganska bra ut. Jag har inte smakat kölvattnet men de fick bra betyg igår iallafall.


Lycklig

Billy har fått en födelsedagspresent av mig nu på morgonen. Jag tyckte att det blev bättre så han hinner leka med den hela helgen.
En ny spis fick han. Förhoppningsvis håller den lite längre än gamla. Han är överlycklig, nu kan vi diska och laga mat tillsammans utan att han behöver bränna sig eller bli dyngsur!


Färdig

Så känner jag mig nu, helt färdig. Trött som få! Det blev en bra dag iallafall. Billy har haft jättekul och fått massa fina presenter. När alla hade gått hem var vi slut båda två. Han fick sova i vagnen medan jag gick ut på en promenad och uträttade lite ärenden. När vi kom hem igen var vi fortfarande lika trötta, så större delen av eftermiddagen/kvällen har spenderats i soffan.

Nästan så jag vill ställa in imorgon för jag vet inte hur jag ska orka en dag till, men jag håller tummarna för att vi kan sova lite längre så går nog allt bra!


Kalas

Idag lyckades vi sova ända till strax före sju, hallelujah! Sedan dess har det varit full fart. Vi har duschat, ätit frukost och gjort oss kalasfina. Bakat färdigt allt utom tårtan. Påbörjat städningen.

Nu är det dags att ta tag i resten, kommer nog bli en superfin kalasdag tror jag!


Rent!!

Jag har nu spenderat nästan en timme med att dammsuga. Välbehövligt vill jag lova. Min gamla dammsugare är ju kass och skjuter mest bara runt smutsen. Men nu är det rent, mina mattor ser till och med svarta ut igen.

Billy har gått efter med sin dammsugare och kontrollerat att jag inte har missat något.


Fint

Hur fint är det inte med fruktkorgar fulla med olika sorters frukt?!


Lång dag

Klockan är ute ens ett och det känns som om jag har hunnit med massor. Dagen blir ju så lång nät man går upp tidigt!
Vi, eller jag iallafall, kollade på hela filmen imorse. Sen frukost och göra oss iordning för att gå ut och gå en timme. När vi kom hem packade vi ihop massa sopor och strax efter det kom mamma och hämtade oss. Efter att vi kastat alla sopor åkte vi till rusta där jag i förskaffade mig en ny dammsugare, så nu ska det äntligen bli rent här hemma! Sen handlade vi mat och grejer inför helgen på city gross. Nu är vi hemma igen, Billy har precis ätit lunch och somnat i sin säng. Jag ska också äts något och sen ta tag i städningen, eller kanske , har inte riktigt bestämt mig ännu.
Puss på det!


Härligt med "söndag"

Det är ju skönt med en extra ledig dag, jag hade hoppats på att få lite sovmorgon också men icke! Både Billy och jag börjar vara vana vid att gå upp kvart i fem. Det gör ju allt lättare på vardagarna men lite surt är det när man är ledig.

Vi har iallafall en slapparmorgon. Låg kvar i sängen läänge och nu sitter vi i soffan och gör ett försök att titta på film. Skönheten och odjuret blev det. Än så länge går det bra, Billy sitter still och verkar till och med lite intresserad. Vi får se hur länge han orkar. Sen tänkte jag att vi skulle äta frukost och göra oss iordning och gå ut och gå en sväng innan det är dags att åka och handla.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2475873/images/2012/pic_202885096.jpg" class="image">


Kakling

Andra arbetsveckan har tagit slut. Ett badrum börjar ta form. Tydligen ska killarna jobba på fredag, så mycket för klämdag, så jag missar att lägga golvet, men på måndag ska det fogas så jag får se det färdiga resultatet iallafall. Det är kul att se ett rum växa fram och veta att jag har hjälpt till med det. Inte allt för mycket än så länge men det kommer bli mer och mer.
Att skära en kakelplatta är inte lika enkelt som det låter, jag lovar!


Jag har varit lite dålig på att ta bilder men det kommer när rummet är färdigt!

Note to self

Köp en skrubborste till händerna om du inte vill gå runt och se ut som en lortgris jämt!!


Inviger

Billy och jag har precis bakat kakor till helgen. Perfekt, för nu får jag inviga min nya fina kakburk.


Lunch

Lunchdags på Läget!


Älskade tröttmössa


Trött tjej!

Hoppsan, jag råkade visst somna när det var dags att lägga Billy. Man kan ju hoppas att han somnade först iallafall!!
Nu får jag ta och pigga på mig för det är dags att ta tag i disken. Jag har även tänkt börja baka inför helgen.

Juste, alla som känner att ni borde bli bjudna på kalas, har inbjudan kommit fram? Jag skickade ut sms för några dagar sen men har inte fått några svar så jag börjar fundera på om det har kommit fram.. Så som sagt, om ni känner att ni borde vara välkomna på kalas, säg till bara! :)


Fikarast

För tillfället sitter vi på firman och har "fikarast". Markus och Fredrik planerar inför morgondagen och för mig finns inte mycket att göra. Får väl försöka lära mig att njuta av lugnet!


Sovmorgon

Eftersom jag inte ska lämna Billy på dagis idag har jag fått sovmorgon ända till nu, halv sex. Jag har till och med lyckats sova ända tills klocka ringde. Men nu är det dags att starta dagen. Flytspackling står tydligen på schemat idag. Spännande :)


Tänk om..

.. Man ändå hade tid och ork att gå ut och gå varje morgon. Hur skönt som helst ju!


Förbereda

Idag lyckades jag sova en hel timme längre, ända till strax före sju. Wohoo! Nu är jag iallafall uppe och ska göra mig iordning.
Jag har ju kommit på att det blir kalas här nästa helg, jag var ju inte alls förberedd på att det var så nära. Igår började förberedelserna med att prata med Josefin om lite ballongdekorationer. Eftersom det är hon som är experten får hon överraska mig, det blir spännande att se vad hon hittar på (och hur mycket hon får med sig på tåget;)).
Idag innan jobbet tänkte jag att jag skulle gå och titta lite efter annat som kan behövas. Jag har inte så mycket planer så vi får se vad jag hittar. Dessutom måste jag ju komma på vad jag ska ha för tårta, inte min starka sida.

Så himla häftigt att man kan köpa ballonger på lösvikt, vilket häftigt jobb hon har. Bilden lånad från ballongverkstan.


Hunden Sivert

Ännu en dag har passerat på jobbet, bara högst tre (helst en) dagar kvar. Jippie!

Efter jobbet gick jag hem till Erika och stannade där tills det var dags att gå till Malin och Lorre. Där bjöds det på hos mat och trevligt sällskap. Dessutom fanns det chips, popcorn, läsk och fina bakelser. Jag klarade av att stå emot allt förutom en tugga. Men den togs mest i inspirations syfte. Jag måste ju ha något gott att bjuda på näsa helg då det vankas kalas här hemma.

I inflyttningspresent fick värdparet hunden Sivert. Han verkar vara uppskattad så de blev bog en bra present!

Nu ska jag sova för jag är supertrött, plus att jag hat lite grejer att göra imorgon bitti innan det är dags för jobb igen. G'natt!


Prommis

Visste inte riktigt vad jag skulle göra på morgonen eftersom jag var uppe och färdig innan larmet ringde sågad bestämde mig för en promenad innan jobbet. Mindre kul att det regnar, men det får gå ändå!


Hmm

Jag skulle precis skriva ett inlägg om hur roligt det är (ironi) att min hjärna tydligen ställt in sig på att inte sova längre än till sex. Skönt med sovmorgon!
Men jag upptäckte att jag inte kan se någon text till förra inlägget. Vet inte om det är så för alla, i så fall har det hänt något galet. Kort förklaring då; det var dagen i skolan jag fattade noll av, har fått en nyvunnen respekt för ställningsbyggare! Billy hade kul med mormor på jobbet då hans dagis var stängt, jag träffade emma, Annalie, Emily, Tilda och Mila en sväng. Fick nyfärgat hår, och spelade TP. Emma fick då en fråga om en pungdjävul, dagens roligaste, och därav bilden, som alltså föreställer en pungdjävul.

Dessutom ville jag att helgen ska vara över för förhoppningsvis är det sista gången jag behöver jobba helg!! Håll tummarna.

Så ja, dagen idag går som sagt ut på att jobba, och ikväll ska jag hem till Malin och Lorre en sväng och kolla ib nya lägenheten. Blir nog skoj. Puss!


Fattar noll


Frukost

Jag sa till Billy nu på morgonen att vi skulle gå och äta frukost, mamma ska bara klä på sig först. Han sprang i förväg och när jag är klar går jag ut i köket. Då hittar jag honom på en stol vid kylskåpet, med en kniv i ena handen som han ätandes margarin. Mums tyckte han, inte helt okej tyckte jag.


Färdigt

Nu är det färdigjobbat för den här veckan. Bara 43 kvar tills praktiken är färdig och jag kan börja jobba på riktigt!! Himla rolig vecka måste jag säga. Jag tycker vi har fått göra mycket mer än jag hade förväntat mig och "killarna" är roliga och väldigt enkla att umgås med. Det kommer nog bli hur bra som helst det här.
Imorgon är det skola som gäller och efter det ska jag nog träffa Emma en stund. Förhoppningsvis ska jag få håret tillfixat också.
Hoppas på finare väder bara, vore ju kul att kunna använda klänning. Man måste ju passa på att vara så feminin som möjligt när man har chansen ;)

Lunch i solen, underbart!

img_9802 (MMS)

Lunch i solen, underbart!


Flirtis!

Har precis ätit frukost med den här snyggingen som precis lärt sig flirta, vem kan motstå honom nu?!


Tadaa

Idag har jag äntligen haft lite tid över så nu sitter tavlorna jag fyndade på Gekås uppe i Billys rum. Helt jämt kan jag ju inte påstå att det är, så går det bär man är för lat för att orka möta och bara förlitar sig på ögonmåttet. Jaja, det duger ändå!


Men usch

Rörmokaren var här imorse och fixade stoppet i badkaret. Toppen, och snabbt gick det (ringde igår). Och självklart är det okej att han lånar toaletten, men kan han inte fälla ner ringen efter sig iallafall?! Snusk!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon bitti igen. Gonatt!


Bränd!

Det blev en fin dag idag också. Även om mycket har gått fel (absolut inte vårat fel ;)) har vi haft kul. Imorgon ska det dock regna, inte lite kul. Hoppas iaf att vi äntligen får allt material vi ska ha.

Det är lite bra att det inte ska vara soligt imorgon, min näsa och nacke är röööda, ser lite grann ut som en clown!

Den fina utsikten (med risk för att låta som tant Agda, 84!)


Upp igen

Uppe tidigt idag igen. Lite tröttare idag, därav påsarna under ögonen. Men det ser ut att bli ytterligare en strålande fin dag, så förutom skavsåret dom tyvärr börjar uppenbara sig på min ena häl, är det dumt att klaga. Puss på det!


Strålande

Det får bli beskrivningen av dagen. Strålande sol, fin utsikt, roliga arbetskamrater och ett roligt jobb. Jag är nöjd helt enkelt.

Bilden är från när vi väntade på material och passade på att spana om utsikten lite närmare.


Snart så

När som helst kommer Linda och hämtar upp mig. Då börjar vi vår nya karriär. 135 kvadratmeter altan, here we come!


Helgen i bilder

Glada tjejer som äntligen är framme

Många timmar och två överfulla kundvagnar senare var vi klara

Efter lite handling och mat i Halmstad korkades vinet upp

Annalie och Emma testade varsin gång

Dagen efter åkte vi till stranden

Galet mycket snäckor (syns dåligt men allt det vita plus lite musslor)


Väldigt fint men stormigt

Emma och jag i våra nya "sportjackor"

Middag på vägen hem, grilad specijal!

Handla

Jag är inte världens piggaste mamma idag men strax ska vi klä ta på oss jackor och skor och promenera upp till Ica för att handla lite.
Puss så länge!


Rooligt

Vi har haft en superrolig miniweekend. Efter många timmar på Gekås fick vi med oss massa nyttigheter (och en del mindre nyttiga men roliga ändå). Bästa köpet är nog tavlorna till Billys rum, bara för att jag hade sån tur, och självklart sportjackan. När vi bestämde oss för att vara klara styrde vi bilen mot Halmstad. Efter lite mathandling och middag korkades vinet upp. Lite segt till en början eftersom alla var lite trötta men efter lite kortspel var alla glada och sådär lagom fulla. Vi tog en taxi till city där vi gick in på morfars. Mysig liten bar. Lite mer att dricka intogs och efter en stund gick vi vidare. Emma och jag hamnade på the corner, Ida och Annalie orkade inte följa med in. Riktigt kul där också. Väldigt lyckad kväll helt enkelt.

Efter alldeles för lite sömn tog vi tag i dagen idag. Alla är väldigt sega så allt har tagit tid idag. Efter ett besök på stranden (väldigt fint men stormigt) satte vi oss i bilen igen. Nu har vi precis ätit lite i Smålandsstenar och bilen rullar vidare mot Nyköping. Snart får jag kramas med min underbara unge igen!!

Tack för en väldigt lyckas och rolig helg tjejer!!

(bilderna vill inte laddas upp så de får komma i ett eget inlägg senare)


Hoppsan

Det känns mindre bra att jag inte sover ännu, eller har packat inför imorgon eller ens vet vad jag ska packa knappt. Vi ska ju bara vara färdiga och framme på dagis kvart över sex. Men vad är väl en natt med för lite sömn, när hela dagen ska spenderas med shopping, shopping och åter shopping plus lite festligheter på det?!


Fullt upp

Jag har haft massa saker att göra hela dagen, inte en lugn stund. Lämna Billy på dagis, tvätta, promenix och lunch med Madde, Lina och Elvin, en snabbis på systemet, ta upp tvätten, hämta Billy och lämna av honom hos Erika, möta upp Linda och åka till praktikplatsen i Oxelösund, snabb presentation och "rundvisning", tillbaka till Nyköping och hämta Billy igen, promenera hem, börja sortera tvätten, få besök av Mia och Dantis, laga mat, bada barn och nu till slut natta barn. Förhoppningsvis somnar han snabbt, dels för att vi ska upp tidigt imorgon och dels för att jag fortfarande har massor kvar att göra.
Det blir bra!


Förklaring

Okej för att förklara förra inlägget lite. Jag har ÄNTLIGEN(!!!) hittat en praktikplats, dessutom tillsammans med Linda. Det kommer bli hur bra som helst. Dessutom har det ju varit hur fint väder som helst. Att kunna gå ute med bara armar och ben är ju inte illa pinkat! Och som tippen på isberget är det bara en dag kvar till våran roadtrip till ullared och Halmstad. Storshopping står på schemat. Allt detta plus ett par andra saker som får förbli hemliga än så länge. Puss på det!


Världens lyckligaste, det går bra nu!!! :)...

Världens lyckligaste, det går bra nu!!! :):)))


Provsmakar'n

Vi har precis gjort pizza till mat. Billy har hjälpt till (mest med provsmakning). Finn ett fel:


Pinsamt prat

Igår när vi stod och tittade på brasan (om man kan kalla den det) kom en farbror som mina föräldrar känner fram och började prata äkte. Billy tittar på honom och säger sen "tomten" flera gånger och pekar. Tur för mig att farbrorn hörde dåligt.

Just den här gången var de ju inget superpinsamt han sa men jag ser verkligen inte fram emot nästa gång det här händer, för risken finns att det är mycket värre då!


Bilar

Nu går vi ut och chansar på att hinna se lite fina bilar, och jag har min nya kjol på mig. I'm in love!


Inte så lyckat

Det blev inte mycket till brasa idag inte. Trots ihärdiga försök och flera dunkar med bensin (gissar jag, annars någon annan brandfarlig vätska) ville elden inte riktigt ta sig.
Billy hade som tur var kul ändå, det fanns ju massa moppar och traktorer runtomkring. Han somnade som en stock själv i sin egen säng när vi kom hem.

Något annat som inte är så lyckat är att jag knappt har någon ström hemma. I köket funkar allt (pjuh, tänk vad jobbigt om kylen och frysen inte skulle fungera) och uttaget vid min säng funkar men överallt annars är det svart. Troligtvis har det något med lampan i badrummet att göra. Gamla hus säger jag bara! Lampan därinne slutade fungera förut idag. När jag lite senare går in där och ska tända lampan av ren vana, blixtrar det till. Pappa kom hit och kollade lite på det och konstaterade att hela lampgrejen måste bytas ut, inte bara glödlampan alltså. Han ska komma tillbaka imorgon igen och kolla om han kan få igång strömmen (för det upptäckte jag ju såklart efter att de hade åkt). Annars är jag ju utan ända tills på onsdag tidigast eftersom det är röd dag imorgon. Håll tummarna tack!!


RSS 2.0