Nr 2 och 3

Roligare post kan man ju inte få. Paket nummer 2 och 3 kom idag. Till och med nummer fyra kom men det kom som en avi och inte på sms så det såg jag inte förräns jag kom hem så det får jag hämta ut en annan dag.

Paketen som jag hämtde ut kom från polarn och pyret och ellos. Billy fick nya byxor, mössa, strumpor och en scarf. Jag fick två par nya gardiner och en klänning. Än så länge har jag bara hunnit kolla på Billys kläder. Byxorna är lite stora men annars passar allt. Jag håller tummarna för att klänningen ska passa och gardinerna ska vara lika fina som de såg ut att vara. Bilder på det får komma när jag fått upp dem!


Billys nyheter!

Shopping

Mellandagsrean här i stan va ju inget att hurra över. Lite lyckades jag shoppa, dock nästan inget som faktiskt var på rea men ändå. Mest tråkiga nyttigheter som strumpor, smink och batterier. Det roligaste jag fick tag på var vimplar till Billys rum, julgranspynt i form av cupcake och en skärbräda. Roligare än så blev det inte.
Något som är lite roligare är att mamma och pappa var på IKEA och köpte två hyllor till mig, toppen! Än så länge hr jag bara hunnit bygga ihop en ev dem. Att bygga möbler med Billy är inte det lättaste så jag visar när allt är färdigt. Dessutom kom två av mina paket jag har beställt, eller ja, det från Heppo kom redan innan jul (rekordsnabb leverans) men jag hann inte hämta ut det då. Jag har inte helt bestämt mig om jag ska behålla skorna eller inte, vet inte om storleken är bra.
Det andra paketet kom från babyshop. En mössa som passade perfekt och byxor som var på tok för stora, så de hamnade i växa-lådan.

Dessutom lunchade vi med massa fina människor:

Det blev mest suddiga bilder men bland annat dessa två finingar var med!

Billy vägrar sova..

så update får vänta till imorgon !

Skönt med en unge som tar sovmorgon till t...

img_3984 (MMS)

Skönt med en unge som tar sovmorgon till tio och  sen går upp och börjar dammsuga direkt!


Mjuka klappar

Det där med mjuka paket är inte större hit:

Han börjar öppna men så fort han märkte att det va kläder..

släppte han och gav sig på nästa paket istället!


Åååh

Tjejfilm på tv, i love! Jag är en riktigt sucker för film överlag men speciellt för romantiska tjejfilmer så den här är perfekt för mig:


I sitt rum ska tilläggas till förra inlägget!

I sitt rum ska tilläggas till förra inlägget!


Billy sov hela natten i sin säng utan att ...

Billy sov hela natten i sin säng utan att vakna en enda gång! Underbart.


Mellandagsrea!

Det är ju ett påhitt. Ett bra sådant kan man tycka men jag vet inte, har inte bestämt mig ännu. Visst älskar jag att handla på rea och känna att "det här tjänar jag ju pengar på att köpa" men just under mellandagsrean blir det så himla mycket rea och bra nyttoköp så det där med att tjäna pengar försvinner ju litegrann.
Fast joo, jag tycker nog också att det är ett bra påhitt (ända tills räkninngarna ska betalas;))


Juleklappar

Jag fick jättemycket julklappar, alla väldigt fina. Inte alltför oväntat nog blev det en hel del cupcakes, både böcker, formar, prydnader och dessutom den här underbaringen:

Den passar perfekt i mitt kök!

Julen

Jag har haft en jättefin jul med familjen hemma hos mamma och pappa. Billy var självklart saknad, men vi har tagit igen det idag. Hela familjen fick komma hem till oss och äta middag och fika. Billy hade hur roligt som helst när han öppnade sina julklappar och verkar  vara väldigt nöjd. Jag är glad så länge han är nöjd.
Han har haft fullt upp hela dagen så han har inte haft tid att sova alls. Därför var han helt slut när jag väl tvingade honom att sluta leka med alla nya leksaker. Han till och med somnade själv i sin säng, det har inte hänt sen... jag vet inte ens när det hände senast. Dessutom har jag ställt tillbaka sängen i hans rum eftersom hans förkylning är så mycket bättre. Jag hoppas att han sover hela natten, då kan det ju inte bli bättre!


Billy visar "titti" på paketet.

Första paketet innehöll bilar, efter det ville han knappt öppna mer och det tog ett tag innna han hittade något med lika roligt innehåll.

Nästa roliga paket

Åh en perfekt matta att ligga och vila på!

Dammsugaren var en favorit!


Nu ger jag upp för idag. Har haft en jätte...

Nu ger jag upp för idag. Har haft en jättebra julafton med familjen men har längtat ihjäl mig efter min plutt. Nu är vi iaf hemma båda två och han har sovit som en stock ända sen vi kom hem och nu är det min tur. Imorgon fortsätter firandet här hemma och då måste vi vara pigga och glada!! Godnatt!


God jul alla fina! <3

img_5836 (MMS)

God jul alla fina! <3


Dan före dan före dopparedan

Nu är vi nästan redan framme vid julafton. Jag som tyckte att jag va ute i så god tid med julklapparna har fortfarande en kvar, möjligtvis två till och med, så det blir till att springa en vända på stan imorgon. Dessutom ska jag hinna med att träffa Therese också, äntligen ska jag spana in hennes och Johans nya place.

Något som är positivt med idag (förutom att det nästan är jul) är att idag är den mörkaste dagen på hela året, nu går vi mot ljusare tider. Äntligen!! Även om det inte märks på länge så går det åt rätt håll igen.

Billy har blivit hur förkyld som helst de senaste dagarna. Han hostar konstant och kan knappt sova. Jag köpte hostmedicin idag så jag hoppas att det börjar hjälpa snart. Det skär i hjärtat av att höra honom


Någon som ser någon likehet? Den övre bilden är min lillebror Rickard, 3år, och den undre är Billy,1år.

Livsfarligt!

Som jag har sagt tidigare så är det livsfarligt att det är så enkelt att handla över nätet. Nyss beställde jag nya vårskor till Billy. Iofs är det bra att ha och att vara ute i god tid är något jag blir bättre och bättre på hela tiden (otroligt nog) men ändå. Det här kanske är lite väl god tid, det är ju så svårt med storlekar tycker jag. Vi får se om de får stanna kvar eller åka tillbaka när de väl kommer, men jag hoppas att de ska passa!


Den perfekta kroppen?

Igårkväll när jag inte hade något att göra började jag som vanligt kolla runt lite och beställa hem saker från nätet (livsfarligt!!) och hamnade på hm.se Jag hittade något jag tycker är lite konstigt på rean. Samma modell användes väldigt många gånger. Det i sig är ju inte så konstigt men det var bara kroppen som var samma. Modellen hade olika kläder, huvud, hudfärg osv. på alla bilder. Kroppen var alltid likadan med samma pose men allt annan ändrades.

Betyder det att det är såhär den ideala kroppen ser ut?

Idag

Hur trött som helst idag. Billy sov verkligen inte bra inatt. Eller när han väl somnade sov han men det var inte förräns vid tre ungefär. Han höll på att somna flera gånger men då kom han på att hans älskade bobby car äntligen var hemma igen. Vi glömde kvar den hos Erika när vi flyttade och sen har den blivit kvar där, men igår fick vi äntligen hem den. Så flera gånger när han nästan somnat, satte han sig upp, gav mig nappen och sa bii, bii och tuttut och sprang till bilen och åkte en stund. Knäppisunge!

Idag är vi sjuka, IGEN! Börjar vara riktigt trött på det här nu och jag vill verkligen inte att vi ska vara sjuka i jul och detr är ju bara några dgar kvar.

Det där med att sova i eget rum gick ju in...

img_5194 (MMS)

Det där med att sova i eget rum gick ju inte så bra. Just nu går det inte så bra att sova alls, mycket roligare att åka bii!!


Måste bara säga grattis till Linnea och Ji...

Måste bara säga grattis till Linnea och Jimmy till ' Lydia. Och självklart också till lewis som har blivit storebror!! <3


En sak till...

Det blir många inlägg ikväll men jag glömde nämna en sak till, men det kanske är bra, ta igen lite för de senaste dagarna när det inte har varit mycket till uppdatering här.

Billy börjar bli lite bortskämd med förtidiga julklappar. I torsdags fick han en julsnurra (Nån grej som blinkar, vibrerar och med snö som flyger runt om man trycker på en knapp) av Emma, i fredags fick han ett reflexdjur från dagis och igår fick han ytterligare en julklapp av Emma.

Denna gång var lika stort som honom.

Paketet innehöll en gittar och Billy blev överlycklig.

Han har knappt släppt den på hela dagen


Sova själv

Idag tog jag steget att flytta ut Billys säng till hans rum. Han sover ju fortfarande inte sådär superbra men vi testar och ser hur det går. Jag gissar att han kommer sova halva nätterna i min säng ändå men det går förhoppningsvis åt rätt håll! Jag hoppas bara att jag inte blir livrädd när han plötsligt står brevid min säng (ibland går han nämligen upp utan att säga något). Önska oss lycka till!

Sängen är bäddad med mysiga jullakan med "titti" (tomte)

Julbord

Nu är det över. Hela dagen igår gick åt till att förbereda. På förmidagen försökte jag städa och greja men med Billy i hasorna gick det inte så värst bra. Som tur var kom mamma förbi med en ungsform och tog med honom till mina kusineri ett par timmar. Precis vad jag behövde. Dessutom kom Emily och hjälpte mig. Jag hann städa, dammsuga och baka ytterligare en kaka innan han kom hem igen. Därefter började vi förbereda all mat. Jag (och alla andra) är fortfarande lite förvånade över hur lyckat allt faktiskt blev. Det var verkligen på riktigt och inte sådär halvdant som saker brukar kunna bli när vi ska göra saker ;) Dessutom smakade allt bra, det blev färdigt ungefär samtidigt och alla var (nästan) i tid!

Massa god mat

Till och med förrätt. Den som fick äran att få mandeln i gröten var Annalie

Fina vänner + fin son

Kakor och godis för ett helt år minst!!

Jag har hur mycket som helst kvar här hemma så kom gärna förbi och fika någon kväll i veckan!  Tack alla inblandade för ett superlyckat julbord!

Klockan är 00:32, det är fredag och jag är...

Klockan är 00:32, det är fredag och jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. God natt!


En dag kvar

Torsdag idag, en dag kvar och sen är det helg. Idag har jag förutom att jobba hunnit handla allt inför julbordet på lördag. Tur att Emma vill hjälpa till. Och Billy tackar för presenten även om han va lite grinig idag .


Dessutom har jag gjort en enkel variant av cakepops, helt okej goda

Pyssel och fix

Idag har jag hunnit med massor känns det som. Riktigt produktiv dag helt enkelt. Förutom några timmars jopbb har jag städat och julpyntat, bakat, dekorerat, klätt granen.
Okej nu när jag raddar upp allt lät det ju inte som så mycket, men i vilket fall som helst känns det så.


Dekorering av burkar

Förkläde på vid bakning såklart!

Julkola blev det idag, tror till och med att den blev lyckad, supergod är den iaf!
Lite tomtar

Billy när han klär granen

För tillfället skrålar julmusiken på högst...

img_1968 (MMS)

För tillfället skrålar julmusiken på högsta volym och vi klär granen. Billy hänger upp julkulorna.


Lucia

Mmmm va gott det var med en macka med julskinka på imorse, även om jag var tvungen ayy kasta i mig den. Jösses vad jag har längtat efter det.

Idag gick tiden för ovanlighetens skull snabbt på jobbet. Mamma och och hämtade mig och tillsammans hämtade vi Billy och åkte ut till hennes jobb (dagis om någon inte visste det). Där fick Billy vara med i luciatåget. Tyvärr satt jag så långt bak så jag såg i stort sett ingenting men mamma (och många andra föräldrar) upplyste mig om att han hade en egen show där framme. En liten stund satt han still med de andra barnen men han tröttnade snabbt och började gå fram och tillbaka, tippa på tå, applådera, balansera på bänkarna osv. Efter ett tag tröttnade han på det också och vi fick gå ut och leka en stund. Då roade han sig med att klättra upp och ner i trapporna.

Mamma skulle kolla runt bland föräldrarna till barnen som går därute om någon filmade och om jag i så fall kan få filmen, jag håller tummarna.

Det tog tydligen på krafterna att lussa för när vi kom hem sen (det blev ganska sent eftersom vi åkte förbi en olycka på motorvägen, obehagligt) va Billy helt slut. Han blev hysteriskt arg när jag skulle försööka laga mat och till slut dög ingenting och allt va bara fel så han skulle inte ha någon mat när det väl var klart. Till¨slut lyckades jag lugna ner honom och få i honom välling och sen däckade han ganska sabbt, fortfarande med sin pepparkakströja på sig. Så inatt för den duga som pyjamas.


Pausunderhållning?


Uuusch

Under bakningen rotade jag längst in i skåpet ovanför kylen och hittade detta:


Jag kanske borde hålla lite bättre koll på vart jag gör av saker, speciellt saker som kan mögla och säkert få hela huset att stinka !!

Full rulle

Idag har det knappt varit en lugn stund. Började dagen med att hämta hem min älskling. Vi gick hem och vände ungefär. Sen ner på stan för lite lunch. Där fick vi sällskap av Tes och det va uppskattat. Vi hinner ju aldrig träffas längre. Jag tror dessutom att vi har kommit överens om en inflyttningspresent till en viss familj som flyttar in i sitt hus idag. Spännande, och bara liiite avundsjuk är jag. Tur att jag gillar min lägenhet så mycket¨¨

Billy och Tes håller hand

Vi hann med lite ärenden också, dessutom hämtade vi ut ett paket. På grund av att vissa saker i paketet är julklappar vill jag inte visa innehållet, jag tror att det kan bli för uppenbart, men jag gillade sakerna som var till mig också.

Väl hemma fick Billy lite mellis medan jag började baka. Idag blev det chokladbollar och rischoklad (ingen aning om vad det heter egentligen men just nu får det heta så). Mitt i bakandet kom jag på att vi behövde handla lite till maten och att jag inte hade några bakformar hemma. Tur att det bara är ca 30 sekunder till affären. Tyvärr höll det på att gå illa, vagnen fastnade på trottoarkanten och höll på att välta med mig över. Som ut var hann jag få tillbaka balansen några decimeter innan den välte över helt och vi klarade oss rätt bra båda två, jag fick lite skrapsår på benen men annars så. Resten gick smärtfritt och handling och bakande gick bra.
Erika (eller Kicki som Billy säger) kom hit och åt mat med oss. Dessuotm bjöd vi på lite julgodis, lite försenat 3:e adventsmys.
Nu sover Billy, tyvärr bredvid mig i soffan eftersom han rullade ur sängen och vaknade, men sover iaf. Jag ska strax göra detsamma för imorgon blir det till att gå upp tidigt. Jag börjar jobba kvart i sju men förhoppningsvis blir det en bra morgon. Vi blir bjudna på lussefrulle vilket innebär att vi får lite tomtegröt, skinkmackor, lussekatter och annat som hör till. Generösare än så blir det inte. Efter jobbet kommer mamma och hämtar mig och tillsammans hämtar vi Billy och åker ut till hennes jobb. Billy ska vara med i luciatåg där.


Billy hämtade täcket och satte sig i soffan och tittade på TV (i typ två minuter men den stunden va mysig)

Himla mysig unge det där!

Friskus

Nu känner jag mig på topp igen, förutom lite feber imorse har jag mått bra hela dagen. Någon bakning har jag inte vågat mig på, verkar ju onödigt eftersom magsjukan fortfarande kan smitta, men lite städning och julklappsinslagning har jag hunnit med. Dessutom lite hemmaspa för mig själv, bubbelbad, peeling osv. Nu är jag som en ny människa, redo att ta mig an en ny vecka.
Tur är väl det för den här veckan har jag massor att göra. Förutom jobb måste jag försöka fixa sista julklappen till mamma, baka lite mer, luciafirande, handla och förbereda maten inför julbordet på lördag. Jösses inte ens en vecka kvar. Tur att jag har Emma som hjälper mig :)

Det är dessutom bara 13 dagar kvar till julafton!! :):))

Bättre

Jag mår så mycket bättre idag. Magkramperna kom tillbaka igår så hela dagen och kvällen spenderades i soffan med en varm vetekudde på magen, halvt sovandes. Men som sagt, idag känns allt mycket bättre. Jag sov ordentligt inatt, helt ostört för första gången på evigheter och jag har dessutom ätit frukost. Det verkar inte bli något problem att behålla den heller, jippie! Lite feber är nog fortfarande kvar så jag ska ta det lugnt idag också men lite städning ska jag försöka orka med.

Har vridit och vänt mig i magkramper i fle...

Har vridit och vänt mig i magkramper i flera timmar men lyckades till slut somna och nu har det släppt . Feels like heaven (även om det fortfarande känns att det är något konstigt med den).


Rackarns, jag trodde att jag hade klarat m...

Rackarns, jag trodde att jag hade klarat mig undan magsjukan, men icke! Inatt slog den till! Tror jag har spenderat halva natten i badrummet. Nu mår jag inte illa längre men istället krampar hela magen och gör fruktansvärt ont. Håll tummarna för att det går över snart.


<3


"Billy kan du se glad ut ?"

Sjukis

Ja som sagt, inatt vaknade jag av att Billy kräks rakt ut i sängen. Klarvaken på två röda kan jag lova så nästa kräk kom på golvet och över mina ben. Så strax efter två inatt fick vi duscha båda två. Sängen va ju blör så där ville vi inte gå och lägga oss igen så vi bäddade på soffan. Det blev inte jättemycket mer sömn, soffan är väldigt trång att dela på. Som tur är har Billy inte kräkts mer, varken udner natten eller dagen.

Han va ju hur pigg som helst när vi gick upp och förstod inte alls varför han inte fick någon frukost, stackarn. Istället fick han några skedar te. Efter en stund fick han lite till, and so on.. När det gick ner utan åroblem testade vi med några blåbär, det funkade också. Efter kanske två timmar fick han en halv flaska välling (han dricker ju som tur är majsvälling i vanliga fall så jag behövde inte springa ut och handla). Så har dagen fortsatt. En Lite mat i omgångar och allt har funkat fint. Tack och lov.

Jag har dessutom agerat duktig hemmafru idag. Städning, tvätt (åh sikken tur att det nästan aldrig är problem att få tvättid här för lakanen hade jag inte velat ha liggandes) och bakning. Jag har bakat bröd, mormors goda limpor och lite julgodis i form av rocky roads. Mums!


En pigg sjukling

Mormors limpor, har inte provsmakat ännu men jag hoppas de är lika goda som när hon gör dem

Rocky roads, hoppas att det finns några kvar till jul ;)

Jag lovar, det är inte roligt att vakna av...

Jag lovar, det är inte roligt att vakna av att det är blött i sängen för att Billy har kräkts. Jag gick från att tycka att vi precis somnat till att vara klarvaken på en halv sekund ungefär. Nu har vi duschat av oss och bäddat på soffan så nu försöker vi fortsätta sova. Håll tummarna för att vi kan sova utan fler kräkincidenter, varken från Billy eller mig!!


Hur skönt är det inte att klockan ringer h...

Hur skönt är det inte att klockan ringer halv nio, Billy sover genom larmen tills jag bestämmer mig för att vi har snoozat färdigt. Morgonlyx!


Älskade juletider

Himla jobbigt att jobba ända till fem. Man hinner ju inte göra något alls efter jobbet. Hem, laga mat, bada, natta och sen ta tag i disk, lite städning, duscha själv och alla andra måsten (jaa, duscha själv känns ofta som ett måste nu för tiden och det behöver nästan schemaläggas för att hinnas med).
 Idag har jag dock ignorerat alla tråkiga saker, utom disken, jag behövde ju använda kastrullen, och istället har jag kokat knäck. Jag hade hoppats hinna med något mer men klockan var nästan tio när jag var klar så det kändes dumt att börja med något mer.
Jag vet att många blir stressade runt jul och tycker att det mesta blir jobbigt eftersom det är så mycket som ska göras, städning, bakning, matlagning och shopping. Jag har lovat mig själv att inte bli så. Då förlorar julen all sin charm och det vill jag absolut inte. Jag älskar julen och allt som hör till. Självklart ska lite stress finnas där, det är ju en av sakerna hör till, men hellre att skippa några saker som ska göras eller slarva lite med städningen än att ta på sig för mycket. Det är nog mitt julmotto det!


Kanske inte världens finaste knäck men supergoda ändå!

Beställt

Jag precis beställt hem lite tapetprover, hoppas bara de är tillräckligt breda. Nu fattas bara lite tapetklister och tapetserarsaker så ska nästa projekt sättas igång. Det tråkiga med alla dessa projekt är att det finns så lite tid. Jag blir ju aldrig färdig !! Alla kommande projekt ska jag försöka göra hemma istället för ute hos mamma och pappa. Jag kan nog fortfarande bara hålla på de helger Billy är hos sin pappa och då måste jag dela tiden med att jobba också. Tyvärr. Jaja, någon gång blir jag nog färdig (om jag slutar hitta nya projekt vill säga) och då kommer allt att vara perfekt och då spelar det ingen roll att det har tagot tid.
Usch vilket svammel, hoppas det är någorlunda läsbart.

Ajuste, om någon har en kista, relativt stor, som ni inte vill ha/behöver längre är jag väääldigt intresserad!

2:a advent

Jag är fortfarande lite i chocktillstånd efter sovmorgonen imorse. Kvart i tio, det är ju helt galet, vet inte när jag sov så länge senast. Eftersom vi sov så länge på morgonen klareade han sig hela dagen utan att sova och istället somnade han vid vanlig tid på kvällen. Hur skönt som helst. Jag förstår ju att han behöver sova när han är på dagis men jag hoppas att han kanske kan sova kortare stund där. Högst 45min-1 timme istället för 1½ timme som det är nu. Ska prata med dem imorgon om det.
Dagen då, 2:a advent, 20 dagar kvar till julafton. Det närmar sig med stormsteg. Förmiddagen spenderades hemma med lite dans, disk, städning och lek. Vid två cyklade vi ner till Alexandra i högbrunn för att lämna ett usb-minne som skulle fyllas med fjärde säsongen av SoA. Sen vidare ut till Gumsbacken, hämta upp Erika och gå lite i affärer. Vi köpte julklapp till Rickard så nu är den också klar (bara mamma kvar och nu vet jag nog vad jag ska köpa till henne också, toppen!) plus lite blommor till köket. En supergullig minijulstjärna och en vanlig grön växt fick äran att bli mina första blommor. Vi får se hur länge de överlever, jag håller tummarna för att de klara sig året ut iaf.
Kvällen spenderades hemma med att hålla Billy sysselsatt så han skulle kunna hålla sig vaken. Och det gick ju faktiskt över förväntan. Nu ska jag också strax sova.

På torsdag har jag planerat in en date med Jessica och lilla Colin. Bebisgos! Så LinneaBe om du ser det här (och inte är upptagen med att få en egen bebis) så får du jättegärna följa med.


Har äntligen införskaffat mig lite blommor.

img_2301 (MMS)

Har äntligen införskaffat mig lite blommor.


God morgon! Klockan är kvart i tio och nu ...

God morgon! Klockan är kvart i tio och nu slog vi upp ögonen. Vet inte när jag sov så hör länge senast. Jag kan lova att det var en chock att titta på klockan, vanligtvis är den iaf två timmar tidigare !!


Grattis

Först och främst vill jag säga ett stort GRATTIS!! till bästa Emma som fyller år idag. Välkommen till den mogna åldern 22, hoppas ni får en superrolig kväll.


Dagen började med lite julmarknad med mamma. Vi hann även med en runda på stan. Efter det åkte vi upp till Påljungs hage för att kolla lite på Rusta och handla lite på City Gross. Sen släppte mamma av oss hemma. Då va Billy tyvärr tvungen att sova lite. Han har börjat ha svårt att somna på kvällarna så jag ska försöka dra ner på sovstunden på dagarna, helst ta bort den helt. Idag gick det som sagt inte helt. Det går bra så länge vi har saker att göra hela tiden men så fort det blir lugnt har han svårt att hålla ögonen öppna.
Åter till dagen, när Billy sovit i ungefär en halvtimme väckte jag honom och vi tog på oss ytterkläder igen och gick bort till Emma. Fikade, umgicks och Billy fick hjälpa till att öppna presenter. Vid sju ungefär gick vi hem. Jag stannade på kronhallen och köpte lite godis och nu sover Billy, jag har kollat på Så mycket bättre och har precis satt igång Mamma Mia. En helt underbar film, härliga miljöer, musik som man bara vill sjunga med i och sådär mysigt tjejig. Jag älskar't!!


<3

Panik!!

Jobbade till fem idag. Eftersom det faktiskt är fredag ville jag inte sitta ensam när Billy hade somnat så jag bjöd in Erika och Alexandra på tacos, Malin bjöd dessutom in sig själv. Erika mötte upp mig på torget och så gick vi och hämtade Billy tillsammans. Innan vi började med maten var vi tvugna att handla lite och jag passade på att städa lite. När det såg någorlunda respektabelt ut började jag steka köttfärs och Erika hackade grönsaker. Billy satt i sin stol och va nöjd så länge han fick lite gurka eller tomat att äta på. Helt plötsligt sätter han i halsen och blir helt röd i ansiktet. Paniken man känner går inte ens att beskriva. Det är tredje gången han sätter i halsen sådär på riktigt och även om jag vet vad man "ska" göra försvinner alla tankar och paniken tar över.
Även denna gång gick det bra och han lever och har inga problem men mitt hjärta slår fortfarande dubbla slag av att bara tänka på det.

I övrigt har det varit en bra kväll. God mat, sällskap och Idol. Billy sov gott i sin säng tills han rullade ur den och nu sover han i soffan istället. Jag ska strax flytta över honom till sängen igen och jag håller tummarna för att han ska sova lika bra inatt som igår natt.

På tal om blåbär kan jag berätta att bajs är det favoritordet hemma och det används flitigt sen en vecka tillbaka ungefär!


Jag verkar fortfarande inte vara en riktigt bloggare eftersom jag inte kom ihåg att ta kort på maten innan vi började äta utan fick ta en bild på de nästan tomma skålarna.

Billy sov hela natten i sin säng utan att ...

img_1713 (MMS)

Billy sov hela natten i sin säng utan att vakna, ända fram till halv sju! Tack och bock! (Såhär fina bilder blir det när Billy vill hålla kameran.)


RSS 2.0