Pensionär ?

Jag börjar känna mig lite som en pensionär så mycket som jag springer på loppis nuför tiden ;) Idag var nog den tråkigaste jag varit på iofs, bara massa gammalt skräp i stort sett så inga jättefynd idag tyvärr :( Men på tisdag är det dags igen och jag hoppas på mer tur då !

Marre har äntligen visat mig hur man länkar till saker (jag fattar verkligen inte sånt själv ;) så nu tänkte jag försöka mig på det och be alla rösta på Billy så han får vara med på framsidan av vi föräldrar. Rösta här! Tack alla :)

The social network

Har precis kollat på filmen the social network. Det var inte min typ av film direkt, tyckte att den va lite seg. Det händer ju egentligen inget i den, men men.

Billy har lärt sig pussas idag, eller när jag säger puss och plutar med läpparna mot honom så ger han mig en puss, men han har tyvärr inte förstått att man ska ha stängd mun så det blir ganska slemmigt. Men mysigt ändå ;) Han börjar gå mer och mer, jag tror att han själv har kommit på att han kan ta sig fram utan att krypa. Nu går han inte bara mellan saker utan även om han inte har något mål. Stoltare kan man inte vara .

Här går han omkring med en pusselbit i munnen. Substitut för napp ?

Sömnlös

Hade en mysig lunchdate på stan idag med Linnea, Lina och Tes. Känns som om det var hur länge sen som helst sen sist (även om det säkert bara var en vecka eller två) men vi brukade träffas nästan varje dag så det är ju lite annorlunda nu. Synd bara att Marre inte kunde vara med också.

Jag gjorde något väldigt tråkigt, men ack så välbehövligt idag också, köpte glasögon. Har bara haft mina linser i flera år och jag är inte världens bästa på att sköta om dom så det ska bli skönt att kunna byta lite då och då. Jag måste bara komma över min starka motvilja mot glasögon (men jag tror att det är ett steg i rätt riktning att faktiskt köpa ett par och inte skjuta upp det längre ;)
Hittade även lite andra (rea)fynd också så det var lyckat :)

Måste verkligen kolla med bvc hur vi ska göra med Billys sömnproblem nästa gång vi ska dit. Eller problem och problem är det kanske inte, men han måste ju lära sig att somna för sig själv. Ett tag gick det bra om han fick dricka vällingen i sängen. Då somnade han direkt efter, men det funkar inte längre. Det är ju ganska mysigt att ha honom uppkrupen i famnen men ibland skulle det verkligen underlätta om det bara var att lägga ner honom i sängen och så sov han. Just nu sover han extra dåligt också eftersom han är så förkyld. Det är inte så farligt på dagarna men på nötterna hostar han jättemycket, och då vaknar han. Hoppas, hoppas han blir frisk snart, mitt hjärta .v

Slut

Nu har jag vart på sista kurstillfället så nu är det slut. Nu kan jag allt ;) haha nejdå men lite mer iaf . Men vi får se hur det blir med planerna, det har ju kommit lite ivägen nu. . .

Det bästa med att jobba

Det bästa med att jobba är att jag får komma hem och se hur glad Billy blir när han ser mig. Hela ansiktet skiner upp och han kommer skrattande krypande emot mig <3

Upp tidigt

Usch imorgon måste jag gå upp tidigt , och jag menar verkligen tidigt, klockan fem!! Herrejösses hur ska det gå, kommer antagligen vara som en zombie (om jag ens kommer ur sängen) . Jag vet inte när jag gick upp så tidigt senast, det var väl typ ett år sen, innan jag blev sjukskriven och fick barn.
Men imorgon ska jag alltså försöka. Jag var lite duktig och tog några extra timmar på jobbet, men jag vet inte vad mina fötter kommer säga om det. Senast jobbade jag bara sex timmar och hade helt galet ont efter det. Det märks att jag inte är van att stå och gå så mycket ;)

Hej då!

Idag har Billy tagit sin längsta promenad hittills, genom hela hallen ända till köket. Min skrutt börjar vara så stor och duktigt .v
Han har dessutom börjat vinka när ett program på tv:n tar börjar och slutar. För en stund sen när han vaknade och inte riktigt ville somna o fick han sitta hos mig i soffan medans jag tittade på ettt avsnitt till av SoA. Där hade han det mysigt och somnade om ganska snabbt. När programmet tog slut och eftertexterna och musiken kom igång flög ögonen upp och handen började vifta, fast han knappt hunnit vakna. Haha min sötis .v

Rädd för dammsugaren

Billy är lite töntig för han är rädd för dammsugaren (eller ja, typ allt som låter högt). Det kan bli lite jobbigt när man ska dammsuga och han bara vill bli buren eller hålla i handen eller benen. Men på ett sätt är det ganska gulligt ändå för även om han är rädd så är han jättenyfiken. Släpper man ner honom på golvet och går runt med dammsugaren själv kollar han på en och gnäller men bara man pratar med honom så kommer han krypandes eller gåendes mot en. Han blir jättestolt när han vågar hålla på röret och hela tiden tittar han på en med rynkad näsa :)

Fixa frisyren

Jag och Billy kollade en stund på melodifestivalen igår, han verkader gilla första och sista låten , då vinkade han massor (eller det kanske betyder att han inte gillade dom och att dom skulle gå av scenen?)Jaja vilket fall som helst, jag såg inte vilka som gick vidare men jag antar att jag kommer få höra det .

Idag ska jag försöka städa och ikväll ska vi åka ut till svalsta och fika lite hemma hos mamma och pappa. Billy passade på att fixa frisyren på morsan idag. vad tycks?

Tillbaka

Jag har varit extremt dålig på att skriva här dom senaste dagarna men jag har verkligen inte orkat. Tror jag har något virus eller nåtti i kroppen (eller så är jag bara helt enkelt väldigt trött) för jag har inte gjort något alls knapp men ändå inte orkat med. Jaja, i onsdags åkte jag och Linnea ut med barnen till Mia och hälsade på henne och familjen. Jag passade på att hälsa på min egen familj när jag ändå var där :)
På torsdagen fick mamma och pappa vara barnvakt en stund på kvällen för jag var bjuden på myskväll hos Linnea med aloeveraprodukter. Vi blev masserade med heat lotion och jag tyckte faktiskt att det hjälpte lite på ryggen, antagligen brara kortvarigt men ändå. Det fanns en kräm som var starkare men den hade hon inte med sig men jag har nog bestämt mig för att testa och beställa en sån. Så Lea om du ser det här så vet du ;)

Idag har jag som sagt jobbat, bara sex timmar men det känns i fötterna att jag inte är van att stå och gå såhär mycket. ryggen och knär har tagit lite stryk också men efter ett bad så blev det ganska okej igen. Det värsta med att komma tillbaka va att efter typ en timme märktes det inte ena att man varit borta. Allt gick av bara farten även om det var ett år sen sist :O
Nästa gång blir på onsdag!

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på dumburken resten av kväll tills ögonen inte orkar hålla sig öppna längre.

Trevlig helg alla .v

Ångest

Ska snart åka och jobba för sörsta gången på nästan ett år och har verkligen ångest. Drömt mardrömmar hela natten om att komma försent, att hissen ska krasha och att jag ska glömma strumpor(?). Får se hur det här går:(

Alla hjärtans dag

Jag kanske är tråkig men jag gillar verkligen inte alla hjärtans dag. Jag tycker bara att det är en komersiell dag som affärerna har kommit på för att kunna tjäna mer pengar. Nej usch absolut inget för mig, så jag har inte firat på något sätt alls. Jag och Billy har varit hemma och lekt och busat. Han börjar vara väldigt förkyld och snorig och eftersom det tydligen är värsta vintern igen med över -20 (eller under?) så tyckte jag att det var bäst att stanna inne.
Nu sover han men det kommer nog bli en jobbig natt. Han har redan vaknat flera gånger och han sover oroligt, antagligen för att han är så täppt, stackarn. Bara vrider och vänder på sig och gnäller :(

Ser verkligen fram emot all sömn jag kommer få inatt (ironisk), så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu.
God Natt!

Halvt på väg att ställa sig upp i sömnen ?

Segdeg

Jag hann med att både hälsa på tjejerna hos Josefin och Ellinor och gå förbi Fias födelsedagsfest igår, mycket tevligt på båda ställena. Vi gick dock hem tidigt (runt nio någon gång). Billy behövde sova, och musiken började öka i volym ungefär då så jag tyckte att det var nog bäst att dra sig hemmåt. Dessutom är det inte superroligt att gå med barnvagn på storgatan utanför krogarna så sent. När jag kom hem var jag helt slut och både ryggen och knät värkte. Ryggen är jag väl ganska van vid men att knät har börjat göra ont känns lite jobbigt, snart kan jag varken böja på benen eller ryggen. hmm, bara hoppas att det blir bra snart igen .

Idag har varit en riktigt lat dag. Har inte haft ork till nånting. Hela helgen har kännts seg men idag har det varit som värst. Men ny vecka, nya tag imorgon :)

Billy vill gärna dricka ur glas och blev jättearg när jag tog det ifrån honom.

Öppen hand

Har varit på öppen hand med mamma idag . Tyvärr fanns det inte mycket roligt idag. Jag är ute efter ett skåp eller liknande och jag vet på ett ungefär hur jag vill att det ska se ut, och det gör det så mycket svårare att hitta. Men jag får väl börja gå på loppis och sånt oftare och leta. På hrmvägen blev Billy grinig och jag fick muta honom med vindruvor hela vägen, och då gick det bra.

Ikväll får vi se o, jag orkar ta mig ner till högbrunn för att fira fia som fyllde år igår (grattis i efterskott snygginng) och hälsa på hos Josefin och Ellinor en stund. Men det är väldigt långt att gå och min rygg är inte på topp idag tyvärr. Som sagt får vi se hur det blir :)

Städa, städa varje fredag..

Det är ungefär vad jag har gjort idag, städat. Men nu är det bara att torka golvet kvar så är allt färdigt :)
Marre skulle ha kommit förbi ikväll men hon mådde itne bra så jag och Billy fick vara själva, och nu har han somnat så nu är jag ensam men det blir nog ganska skönt hoppas jag .


Grin-olle

Idag har jag och Billy varit hos Linnea och Lewis och hälsat på. Både Billy och Lewis var riktigt griniga, antagligen av mest av trötthet. Billy är ju en liten mes som alltid börjar gråta om någon annan gör det ;) Riktigt roligt blev de när Linnea upptäckte att Saga (katten) hade släpat in en fågel, som dessutom levde, in under sängen. Hon kastar en toffel på katten som tappar taget om fågeln, som i sin tur börjar springa och tar sats och börjar flyga. Den flyger förbi precis vid mitt huvud så jag skrek till, båda barnen blev rädda och börjar gallskrika, fågel krashar in i fönstert (och dör tyvärr , stackarn) och Linnea och Saga kommer springade efter. Kalabalik!

Har varit på näst sista kursdagen idag också, sista blir om två veckor.

Nu är jag hemma, allt är lugnt, Billy sover och jag skulle vilja sjunka ner i soffan och titta på tv men ingen bra tv-kanal funkar, antagligen på grund av den dumma snöstormen. Så jag sitter här och försöker komma på hur man laddar upp filmer och länkar till olika saker , meeen jag är inte så teknisk så jag får be Marre visa ;)


Full rulle

Idag har det varit full fart hela dagen . Vi gick upp ganska tidigt (runt 8) och jag gjorde mig iordning. Klockan nio ringde det på dörren och utanför stod Marre och Dennis, redo att lämna av Leo här en stund,eftersom de skulle på möte .

Billy blev väldigt glad över besök på morgonen och välkomnade Leo med en puss :)

Båda killarna va jättesnälla och lekte med varandra, hur gulligt som helst. Tycker det är så kul att se att dom faktiskt märker av varandra nu, lite skillnad mot när dom bara tittade lite på varandra och sen gjorde något säjlva ändå .


En timme senare ungefär var mötet klart och Leo blev upphämtad för att åka hem och hämta vagnen. Vi klädde på oss ytterkläder och gick och mötte upp Marre och Leo igen för en promenad. Tes kom och sällskapade efter ett  tag, vi gick runt och pratade, kollade på möbler på MIO och till sist drog vi oss upp till stan. Där gick vi runt och kollade lite innan vi gick till Adde's för lunch. Väl där kom det fler och fler snygga babes , först Lina, sen Säsi och till sist Linnea :) Såå härligt att träffa Säsi igen, de var på took för lång tid sen sist och jag har saknat henne .v
Efter ett antal timmar gick jag och Marre hem. Jag var inte kvar hemma länge utan åkte ner till Högbrunn för att träffa några andra brudar jag inte träffat på länge, nämligen Emma och Carruw. Mycket trevligt där också, strax innan nio åkte vi hem. Billy behövde verkligen sova, han har sovit dåligt hela dagen, stackarn.

Men nu sover han iaf, och jag är trött jag också, så det blir nog till att titta på tv en stund och sen krypa ner i sängen och hoppas på en lugn natt !

Min skrutt i vagnen

...

Det har inte hänt mycket på senaste tiden , vi har bara varit hemma och pysslat lite. Jag är fortfarande såå trött jämt men jag tror att det börjar bli bättre med det också. Billy fortsätter gå , flera och fler steg och vi han fortsätter att vinka, även om det mest är till lampor, och absolut inte när man vill att han ska. Men men det kommer det också .

Härlig bild från i somras .v

Jobba igen

Ja nu börjar de väl vara dags för jobb igen , åtminstone ska jag börja men det blir en mjukstart. En dag i veckan sa jag till min chef, får se hur det går med ryggen. Skulle gissa på att det inte kommer funka alltför långe men lite extra pengar så länge är ju alltid bra ;)

SOOOVA!!

Nu är det dags att sooova .. äntligen . Jag är trött!

Kvällen igår

Hade en riktigt mysig kväll igår med brudarna. Vi va hemma hos Marre och lagade mat och kollade på melodifestivalen. Har inte sett det på flera år så jag hängde inte riktigt med hur det funkade med finalen och andra chansen, men jag tycker inte att någon låt var speciellt bra, speciellt inte Dannys. Men men det var väl ganska väntat att han skulle vinna, vilken låt han än hade gjort.

Vi hade iaf en mysig kväll, tack Marre.

Billy va jätteduktig och gick massa steg, snart kommer han kunna gå helt :) Han var av någon anledning vaken i stort sett hela kvällen också. Han somande och sov i kanske 20min under melodifestivalen, men vaknade sen och ville absolut inte somna om, men han va glad ändå. Somande inte ens i vagen på vägen hem. Väl hemma fick han en ny blöja och en flaska välling men inte ens de hjälpte, utan han va vaken ungefär en halvtimme till(!) och somnade inte förräns nästan halv ett. Men inte sov ahn längre imorse för det. Det är nästan som om han har en inbuggd väckarklocka;) Förhoppningsvis tar han igen lite sömn under dagen.

Billy i Leos matstol

Kyckling i pitabröd

Alla ville känna bebis sparka

Tuffe ville också vara med

Kvällen slutade med att vi satt på golvet i köket och pratade :)

Går!!!!

Han går på riktigt, flera steg i taget !!! Ååh han är bäst <3

Vart tar tiden vägen ?

Vädret uppförde sig väldigt konstigt idag ,strax efter att jag skrev förut att det var snöstorm, strålande solen och det var jättefint väder. Blåste gjorde det iofs förtfarande men ändå. Det blev en lugn dag ändå, men jag har inte alls hunnit med allt som jag hade tänkt mig. Tiden springer verkligen iväg. Det jag har hunnit med idag är att diska , börja med städning, målat ena garderoben halvfärdigt (första strykningen) , ätit middag på arnö och ahft besök av moster med barn . Varje sak går rätt fort var för sig men sätter man ihop allt och plussar på en Billy, då tar det tid ;)

Vinkar och går

Billy har lärt sig vinka :) såå gulligt. Och han har tagit ett helt steg själv nu, två gånger idag . Han är så duktigt mitt hjärta .v

Skönt att vara mammaledig

Idag är en sån här dag då det är riktigt skönt att vara mammaledig. Snön vräker ner ute och det ser ut att blåsa storm till och från, och jag behöver inte ens sticka näsanutanför dörren. Idag blir det en skön hemmadag. Jag tänkte iofs försöka klara av lite "måsten" som städning och disk. Dessutom har jag börjat måla två garderober. Jag har haft dom länge och jag tänkte redan från början att jag skulle måla dom och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen. Hoppas bara att jag faktiskt gör klart också ;)

Promenad

Jag fortsätter vara duktig med promenaderna , idag gick jag ,Marre och Linnea runt en stund, väldigt skönt i härligt vårväder, förutom att jag var plaskvåt om fötterna när jag kom hem igen.

Billy har varit extremt trött dom senaste dagarna, han sover mer än vanligt, är ganska gnällig och har feber från och till. Jag hoppas att det beror på att tänderna tittar fram när som helst, och att min vanliga, glada kille kommer tillbaka snart .v

ÖF

Idag har vi varit på Öppna Förskolan med Linnea&Lewis . Våran mattelärare som vi hade på gymnasiet var också där med sin son, jag tycker att det känns lite weird att möta såna människor på såna ställen. Lärare har man ju aldrig haft något gemensamt med och de har ju varit "auktoriteter" och helt plötsligt ska man kunna träffas och prata o mhelt normala saker som vilka andra människor som helst. Jag antar att det här har lite med min oförmåga att inse att jag faktiskt är vuxen att göra. Precis som det här med att mna fortfartande oroar sig för vad ens mamma ska tycka om saker man gör. Det är ju egentligen inte hennes bekymmer längre . Well,well jag fortsätter att hoppas att dom här sakerna växer bort när man blir "stor".

Förlåt

Dålig uppdatering här , men än så länge har jag inte gett upp , bara varit upptagen och helt galet trött. Jag har hunnit med mycket annat dom här dagarna iaf, bland annat va jag och Linnea på barnbasaren och hittade lite fynd, varit på vårdcentralen och tagit lodprov, besökt lager 157 och fyndat ännu mer och dessutom gått til len optiker och fått nya linser. Det var verkligen på tiden!! Utan linser är jag verkligen blind, och nu ser jag ännu sämre än förut så de fick bli starkare linser. Nästa steg är att (trots min väldigt negativa inställning) att köpa glasögon också. Jag skulle inte klara av att bara ha de, för det passar mig verkligen inte, dessutom kan man ju inte ha solbrillor på sommaren och det är ,enligt mig, en av dom bästa uppfinnigarna hittills , så de klarar jag mig inte utan ;)

Nu blire nya tag med min "diet" eller vad man ska kalla det igen . Jag har egentligen bara slutat med godis, chips, läsk och liknande + att jag försöker ha lite regelbundna mattider och äta mindre skräpmat. Jag har klarat mig jättebra fram till nu de senaste dagarna då de blev några små snedsteg. Men som sagt på´t igen bara !

RSS 2.0