30 år

Dagen började hurtigt , långpromenad med Tes, Marre&Leo, vi gick runt hamnen och brandholmen. Vi kom fram till en det är verkligen en mysig stad vi bor i , även om den är liten .

Tes, Marre&Leo med den mysiga utsikten

På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar för att äta middag, dom firar att dom har varit tillsammans i 30(!) år på måndag . Helt otroligt tycker jag . Stort grattis mamma och pappa!


Innan jag glömmer det ska jag också hälsa lycka till! till Marre som börjar jobba igen imorgon .

BVC

Imorse gick vi upp lite tidigare för att åak till bvc. Vi skulle vara där vid tio, dags för väg- och mätning + BOEL test. Nu har Billy gått upp lite mer än dom senaste månaderna så nu närmar han sig 10kg , 9820gram :) och 72,7 centimeter lång , känns så konstigt att han är nästan två decimeter längre än när han föddes, när hände det liksom ?!
Anki (våran bvc-sköterska) va såå imponerad av allt han kan göra , även om hon såkert säger så till alla känns det speciellt ;) BOEL-testet gick också helt utan problem.

Efter det tog vi en liten runda på stan , åt lite lunch med Emma och Tes. En ny tunika och ett par trosor till mej och två leksaker till Billy blev det , allt på rean så billigt och bra ;) Sen knallade vi hem för att vänta in Marre, Dennis och Leo. Vi skulle gå en promenad, dom behövde handla och jag behöver röra på mig , så vid halv fem tog vi en tripp till ICA Maxi och tillbaka igen .
Kvällen blev lugn , lagade lite mat, badade oh nattade Billy och sen har jag spenderat tiden framför datorn eller TV:n. Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av Sex and the City innan Det är sovdags .

Glad kille i sin nya pjamas.

Dagen

Idag känns det som om vi har haft fullt upp hela dagen . Började med att äta frukost som vanigt vid nio, sen skyndade vi oss att göra oss iordning och vid tio mötte vi upp Marre&Leo, gick vidare mot stan där vi även mätte upp Tes . Sen va vi lite hurtiga och gick en promenad, tillbaka till stan och uträtta lite ärenden och sen hem för att äta lunch, pasta med ädelostsås mums;) .

Efter det fick jag för mig att jag skulle följa me dom andra + Dennis, Linnea&Lewis till badhuset . Det är verkligen inget jag brukar tycka om , gå runt i bikini bland massa folk och gå på äckliga golv där andras fötter utan strumpor går omkring, njaa usch säger jag! Meeen idag gjorde jag ett undantag för jag trodde att Billy skulle tycka att det kunde vara kul, och oj så rätt jag hade :) Grabben älskar att bada och hade inget emot att varken dyka under vattnet elelr krypa mot vågorna i kallvattenbassängen. Antar att det kommer bli flera gånger.

När vi kom hem hann vi inte med så mycket mer än att laga mat och äta. Billy va så trött efter badet så han var grinig och somnade tidigt. Men de gör inte så mycket, imorgon måste vi ändå gå upp lite tidigare eftersom vi ska vara på bvc vid tio. Spännande att se om han har gått upp något nu eller om han fortsätter att nästan bara växa på längden .



Lugnt!

Det blev inte så mycket gjort idag , har bara varit hemma och tagit det lugnt . Vi var ute i lekparken och gungade en liten stund. Billy tyckte att det va kul men han tröttnade snabbt som vanligt, men de blir nog roligare till sommaren . Nu ska jag lägga ut lite fler annonser på tradera, förhoppningsvis ska pengarna rulla in ;) Kolla gärna om ni hittar något http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=eliendeah

Egenkär ?



Egenkär ? Vadå, jag?

Oplanerad dag

Billy och jag har precis ätit frukost och nu hamnade jag här igen . Idag har vi ingenting planerat. Jag känner redan nu att jag börjar vara rastlös. Hade tänkt att ja skulle vara lite duktig och sätta in kort i album och sånt , men upptäckte att jag har framkallat korten i fel storlek. Dom är för breda för att få plats så de får bli till att köpa ett nytt album.

Billy börjar förresten vara jätteduktig på att gå efter möblrena. Han har börjat med de ganska nyligen , innan stog han bara och skulle han någon annanstans satte han sig ner på golvet och hasade dit, men nu går han långa sträckor och håller bara i med en hand till och från. Han har till och med tagit ett halvt steg flera gånger när han har stått helt själv, utan stöd. Jag skulle tro att det inte dröjer länge till innan han går själv :)


För några veckor sedan, bland dom första gångerna han stod själv.

Lattemorsor

Usch för mera snö , jag som verkligen trodde(läs;hoppades) att våren var på väg men inte då. Idag öser snön ner, men vi ignorerar det och ska strax bege oss in mot stan för att träffa alla andra snyggingar och bebisar . Jag hoppas att det slutar snöa ganska snart för efter att vi är klara på stan ska jag ich Billy fortsätta ut till Gumsbacken. Det är ju lön idag så det är dags för storhandling, och eftersom jag ska föröska bli mer ekonomisk ska vi handla på Willys. Enlligt Linnea är det mycket billigare (jag vet inte fetersom jag inte brukar titta på priset när jag handlar mat), och dessutom har dom kanonpris på blöjor. Ta tre betala för två plus att man får använda rabattkuponger också, det kan ju inte bli mycket bättre :)




Grabbarna när dom är små , do mhar växt och ändrats en hel del sen det här (i juli någon gång)

Paketet har kommit :)

Jag glömde ju säga att paketet från po.p kom idag , såå glad !                                
Alltihop för bara 520kr inkl frakt!

Allt detta för bara 520kr inkl frakt !

Blingosäljare ?!

Fick ett roligt samtal ikväll. Igår skickade jag in en intresseanmälan att bli blingoförsäljare i NYköping och ikväll ringde det en tjej därifrån och berättade lite om jobbet (jag får det om jag vill). Jag kommer i så fall komma hem till folk och visa upp kläderna och berätta om dom och ja, försöka få folk att köpa.

Jag tycker att det verkar kul och det är ju ett kanonsätt att träffa andra mammor, människor med liknande intressen och kanske till och med få nya vänner (med risk för att låta som en riktigt gammal morsa ;).
Däremot är jag inte helt säker på att det är något för mig , jag är ju inte världens bästa på att stå framför en grupp och prata, speciellt när det är folk jag inte känner. Så nu måste jag tänka över det här ordentligt. Ska jag eller ska jag inte ?

Måste kolla upp kläderna lite mer, priser och liknande också.



Ett exempel



Handla !

Nu ska vi alldeles strax ta på oss ytterkläderna för att åka och handla med Linnea&Lewis :)

Hemma

Nu är vi hemma igen , kvällen har spenderats hos Josefin och Ellinor med dom, Michelle och Malin . Trevligt men alla va så trötta så inte riktigt lika mycket prat och skratt som vanligt. Vi får boka in en ny kväll snart.

Nu sängen! Hoppas att mitt paket från polarn och pyret kommer imorgon (har egentligen bestämt att jag inte ska beställa men de va ju på slutrean och då är de ju såå billigt! ;)

Nytt försök

Jag tycker ju att det verkar kul , och jag har ju börjat läsa många andra bloggar så jag ger mig själv en till chans att fixa det här med bloggning . Funkar det inte (läs; orkar jag inte) den här gången blire det inga fler försök.

Egentligen kanske det inte är den bästa tiden att börja blogga, jag får bara mindre och mindre tid eftersom Billy bara får mer och mer energi och lär sig nya saker så snabbt. Snart kommer det inte gå att släppa honom med blicken för en sekund. Igår blev han 8 månader (helt galet vad for det går) och han står helt själv uatn stöd oftare och längre stunder hela tiden. Han har till och med tagit ett halvt steg (stått själv och satt fram ena foten men sen satt sig) två gånger . Just nu sover han en stund och jag önskar att jag kunde göra detsamma för jag är såå trött, men men , eftersom jag har så svårt att somna på kvällarna ska måste jag nog hålla mig vaken under dagarna, annars kommer det vara helt omöjligt . 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0