Jag bara ääälskar att tvätta !!

img_0712 (MMS)

Jag bara ääälskar att tvätta !!


Jobbat, storhandlat och storstädat. Bara t...

Jobbat, storhandlat och storstädat. Bara torka golven kvar, men det får vänta tills imorgon. Hoppas på tvättid då också. Nu ska jag sätta upp lite tavlor och sen blire hemmaspa för hela slanten !


Upptäckte idag att min rädsla för clowner ...

Upptäckte idag att min rädsla för clowner tydligen blivit värre. Normalt att gråta och äts lunchen i omklädningsrummet? Nej usch och fy. Eller vad säger du Malin ?!


Roligare fredagar har man haft. Nu sova, s...

Roligare fredagar har man haft. Nu sova, så jag kan vakna upp till vasall troligtvis kommer bli en ännu tråkigare lördag. Positiv, javisst !!


En rolig överraskning väntade på mig i hal...

img_2510 (MMS)

En rolig överraskning väntade på mig i hallen när jag kom hem idag. Dagiskorten hade kommit :) gruppbilden är huur fin som helst men den kan jag inte visa här.  Tur att jag inte klippte honom innan, nu syns inte bulorna så mycket! <3


Det blev en heldag på stan. Det va inte ri...

Det blev en heldag på stan. Det va inte riktigt meningen men allt tog lite längre tid än jag hade tänkt. Billy har skött sig exemplariskt. Stackarn har fått spendera större delen av dagen i vagnen. Men nu när han åker den så sällan är han ganska nöjd ändå. På slutet tappade han bort sin mössa tyvärr, mindre kul. Mötet gick väl ungefär som jag hade väntat mig även om jag hade hoppats på bättre nyheter. Men, men, på måndag när jag är ledig igen ska jag ta tag i allt. Ringa runt och börja någonstans! Nu sover fisen och jag sitter och tittar på drömmen om ett barn. Helt galet att det är så många som inte kan få barn. Jag tycker verkligen synd om dem, sitter med pippiskin på hela armarna. Jag tackar min lyckliga stjärna (är det så man säger) för att jag har kunnat få barn!


Jag visste inte att det fanns telefonkiosk...

img_8097 (MMS)

Jag visste inte att det fanns telefonkiosker längre, men tydligen !


Nu kommer det bilder!!

Erika har varit supersnäll och lånat ut sin dator så nu tänkte jag passa på att visa lite bilder.

Jag har ju tjatat om mina möbelprojekt, och de första två är ju färdiga. Här kommer resultaten:

Före:

Ni får tänka er att den delen på den understa bilden sitter på delen på den översta bilden, Jag glömde ta en bild innan vi delade på dem.

Efter:

Efter slipning och målning blev det såhär. Tänk er med en ren spegel och lite saker uppepå. Mycket nöjd för att vara första gången måste jag säga.

Det här snygga köksbordet hade mina föräldrar på vinden. Jag tackar och bockar men ett grönt köksbord kommer inte innanför min dörr

Före:

Någonstans mitt i:

Efter:

Tada!! Tyvärr är det lite slarvigt gjort, jag hade ju lite bråttom.

Det är svårt att hitta tid till att ta mig ut till Svalsta och hinna med att slipa och måla. Jag har ju flera saker jag vill måla och fixa till men snart är det för kallt. Det är inte lätt/kul att stå ute, händerna blir helt stela och iskalla. Dessutom tar det evigheter för färgen att torka. Det funkar inte så bra att göra det hemma heller. Jag behöver ha någon som passar Billy och hindrar honom från att gå och pilla innan färgen har torkat. Jag gissar att det sistnämnda är i stort sett omöjligt ;)

Förresten, är det tantigt att jag önskar mig en gungstol i julklapp ? Jag känner pensionärspoängen rullar in!

Nej fy, nu är det hög tid att sova om jag ska orka med morgondagen. Jag är ledig från jobbet men har massa saker att hinna med ändå! Bland annat ett möte och där hoppas jag på goda nyheter!!


Tusan, det var bara en engångshändelse. In...

Tusan, det var bara en engångshändelse. Inatt har Billy definitivt inte sovit lika bra så nu är jag supertrött. Men upp och göra sig iordning och gå till jobbet. Längtar till imorgon för då är jag ledig. Ikväll ska jag få låna Erikas dator så det kommer komma upp massa bilder (hoppas jag). Äntligen! :)


Är riktigt nöjd med dagen inköp (tack mamm...

img_6544 (MMS)

Är riktigt nöjd med dagen inköp (tack mamma som åkte och köpte den till nog eftersom jag jobbade!) förhoppningsvis blir det lite målning och tygbyte, men tills vidare får den duga. Imorgon ska köksbordet invigas, stolen får användas som köksstol tills jag har hittat några såna. Perfekt!


Bordsskick, vad är det ?!

img_5924 (MMS)

Bordsskick, vad är det ?!


Jag är såå glad! Ända till strax innan sex...

Jag är såå glad! Ända till strax innan sex sov Billy i sin säng, då rullade han ut den igen och den här gången vakande han och kom själv upp och la sig i min säng, jag behövde aldrig få upp. Nu sover han fortfarande, tyvärr så kan inte jag göra det. Men som sagt, jag är glad. Vet inte när han sov såhär bra senast!


Jag vaknar av att Billy låter lite och tän...

img_6462 (MMS)

Jag vaknar av att Billy låter lite och tänker att nu är det dags, nu vaknar han. Men efter lite väntan somnar han om igen, jag tittar ner på honom och möts av detta. Han vaknade inte av att jag bar upp honom i sängen igen ens, så jag får somna om ensam :)


Billy har varit jätteduktig ikväll. Han so...

img_8448 (MMS)

Billy har varit jätteduktig ikväll. Han somnade utan några större problem (iofs i min famn men ändå) även fast vi hade finbesök. Han har dessutom sovit hela kvällen, han vaknade till lite för en stund sen men det räckte med att jag stoppade i nappen och la honom ner så sov han igen. Jag håller tummarna för att sovproblemen är på väg att vända !


Strax kommer det fina människor hit så vi ...

img_1697 (MMS)

Strax kommer det fina människor hit så vi slängde ihop en kladdkaka !


Större delen av dagen har spenderats i sva...

img_1229 (MMS)

Större delen av dagen har spenderats i svalsta. Fick både middag och efterrätt. En helt fantastisk chokladcheesecake. Tyvärr hann jag inte med någon möbelrenovering. Billy vägrade sova så tiden gick åt till att jaga honom.


Börjar återupptäcka hur bra det är med tra...

img_1918 (MMS)

Börjar återupptäcka hur bra det är med tradera. Hittade precis denna underbaring, jag köpte den inte men va faktiskt bra sugen ;)


Det började ju inte son någon supermorgon ...

img_7863 (MMS)

Det började ju inte son någon supermorgon direkt. Billy råkade slå sönder en sak och skar sig sen på fingret. Det va inte så farligt men oj, va det blöder!


Dagen får ett utmärkt betyg. Började med a...

Dagen får ett utmärkt betyg. Började med att åka med Dennis och Emma till öppen hand. Köpte inget men hittade en fin gungstol och en stol att ha som skrivbordsstol (för riktiga kontorstolar är ju fruktansvärt fula!). Jag hoppas att det ska finnas kvar nästa gång och att jag ska komma på ett sätt att få hem dem, gungstolen är ju ganska stor så den går inte in i en vanlig bil :/ därefter åkte vi till ÖoB. Jag hade tyvärr glömt min mobil och därför också listan på vad jag skulle ha. Men det viktigaste var spik och det fick jag med mig iallafall. Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att jag behöver fler spikar i olika storlekar . Sist men inte minst åkte vi till Willys där Emma och Billy åt lunch. Sen hem för att sova (för Billys del) och städa (för min del). Kvällen har spenderats i sällskap med Therese. Vi har ätit pizza och kollat på film. Allt för min syster, usch så sorglig. Jag kan inte tänka mig hur hemskt det skulle vara om det hände min familj. Nu är det sovdags, på tok för sent idag igen men jag håller tummarna för sovmorgon imorgon ;)


Jag hoppas även kunna låna en dator igen s...

img_1380 (MMS)

Jag hoppas även kunna låna en dator igen snart. Har massa bilder jag vill visa men tills dess får ni hålla till godo med denna !


Gooood morgon! Uppe med tuppen (jag har al...

Gooood morgon! Uppe med tuppen (jag har alltså varit vaken ett tag) idag. Det blev alldeles för sent för mig igår och det får jag lida för idag. Jag är så trött men kan inte somna om, men det är inte Billys fel faktiskt. Det kanske va lite hans fel att jag vaknade men det är mitt eget att jag inte kan somna om. Har alldeles för mycket tankar som snurrar runt igen. Inga dåliga eller jobbiga tankar, utan mer "vart ska jag sätta upp de krokarna" (jag har lyckats köpa på mig en himla massa krokar), vart ska jag ha alla möbler stående och "vad borde jag skriva om på bloggen idag?". Jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Idag har vi iallafall lurat med oss emma till öppen hand. Hon får lite sovmorgon, så vi ska mötas vid elva och cykla tillsammans. Jag ska även tvinga med henne till ÖoB tänkte jag. Jag skulle behöva lite spik och sånt. Tänkt så händig jag låter ;)


Äääääntligen en dator

Emma och Carro är på besök och Emma hade med sig sin dator så jag passar på att låna. Såå skönt ! Vi har bakat scones och druckit te, försöker titta lite på tv också men ingen är riktigt tillräckligt koncentrerad ;)



Plötsligt hördes en svag duns och vi väntade på att Billy skulle börja gråta, men inget hördes. Vi gick in i sovrummet och möttes av detta (ursäkta den dåliga bilden men det vi va tvugna att agera snabbt ;))

Han sov vidare på golvet !

(Okej, skönt med dator men seeeeegt går det)!!

Billy har sovit väldigt dåligt på sista ti...

img_5810 (MMS)

Billy har sovit väldigt dåligt på sista tiden. Han har nästan alltid spenderat en del av natten i min säng och det är mig inte så mycket, jag är ju van. Men nu på sistone vaknar han hela kvällarna också. Det har ju blivit mycket nytt med dagis och flytt och så, så jag hoppas det blir bättre när han har vant sig mer. Idag bestämde jag mig för att testa att ta bort ena sidan på sängen. Det verkar fungera ganska bra. Han har vaknat en gång ikväll men började inte gråta som han brukar. Istället satte han sig upp, jag gick dit och stoppade in nappen, la honom ner och klappade lite på honom och då somnade han om. Jag tror att han får lite panik när han inte kan komma bort själv och han inte kan se någon i närheten. Nu kan jag dessutom sitta brevid honom när han ska somna, han kan känna att jag är nära, så jag hoppas att det ska gå lättare att somna med tiden också. Enda problemet är att jag är rädd att han ska ramla ut, han rör ju på sig ganska mycket när han sover Vi testar några dagar och ser hur det går. Det kan bli så att sidan får sättas tillbaka igen.


Idag har de varit lite jobbigt här hemma. ...

img_6357 (MMS)

Idag har de varit lite jobbigt här hemma. Billy blir så rastlös så han har bara gjort massa dumheter vilket har resulterat i att vi blir osams. Inte så roligt. Igår hade vi förresten middag för hela familjen här hemma, mamma, pappa, Erika och rickard. Jag bjöd på ris och ugnsgratinerad fläskfilé, lyxade till och med till det med bröd till maten och rulltårta till efterrätt. Hemmagjord dessutom ;) imorgon blir det jobb igen och på kvällen får vi lite besök igen. Det blir toppen!


Sitter och kollar på MTV best of 1999 och ...

img_8086 (MMS)

Sitter och kollar på MTV best of 1999 och förundras över flera saker, bland annat hur bra (ironisk, jaa!!) musik man lyssnade på. Vengaboys, backstreet boys och Britney Spears crazy. Och bland annat över Nick Carters frisyr!


Har precis återupptäckt hur himla roligt d...

img_1468 (MMS)

Har precis återupptäckt hur himla roligt det är med mariokart. Jag är tyvärr väldigt ringrostig men det ska nog ordna du snart :)


Såhär ser det ut hemma hos oss just nu !

img_4887 (MMS)

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu !


Kul att de tycker det är nödvändigt att sk...

img_8226 (MMS)

Kul att de tycker det är nödvändigt att skriva det i kläderna.


Erika visade mig en rolig app senast vi tr...

img_5507 (MMS)

Erika visade mig en rolig app senast vi träffades. "The suck up", perfekt när man behöver en egoboost ;)


Brännsåret på Billys tumme. Det sitter mit...

img_2256 (MMS)

Brännsåret på Billys tumme. Det sitter mitt i vecken så det går upp hela tiden, stackarn!


Det blev inte många friska dagar för Billy...

img_9048 (MMS)

Det blev inte många friska dagar för Billy. Febern är tillbaka. Upptäckte det när jag hade hämtat honom från dagis och kommit hem. Vi hade planerat tacokväll hemma hos Marre ikväll och så fick det bli ändå. Vi behövde mat och hade inget framtaget så det kändes lika bra. Det blev ju bara en stund innan vi skyndade hem. Nu sover Billy och jag ska pyssla lite här hemma innan jag slår mig ner i soffan .


Himla snyggt måste jag säga ;) haha

img_7915 (MMS)

Himla snyggt måste jag säga ;) haha


Äntligen hemma<3 idag har vi bara njutit a...

img_8128 (MMS)

Äntligen hemma<3 idag har vi bara njutit av varandras sällskap och klarat av massa tråkiga men nödvändiga saker, bland annat tvätt, disk och en sväng förbi Apoteket för att fråga om råd gällande Billys brännsår på tummen (han skulle vara duktig och lägga i en bit paprika som hamnade på golvet men la tummen emot kanten på stekpannan:() jag har lyckats klippa ungens hår också! Halleluja! Visar lite före och efter bilder så fort jag har tillgång till en dator igen.


Bra start på dagen !

img_7011 (MMS)

Bra start på dagen !


v

img_5538 (MMS)

v


Åh små pluttisar .v (jag kollar igenom fot...

img_6343 (MMS)

Åh små pluttisar .v (jag kollar igenom fotoalbum så därför kan det komma upp flera random bilder :))


Billy i magen <3

img_4563 (MMS)

Billy i magen <3


Myser i soffan innan det är dags att säga ...

img_8266 (MMS)

Myser i soffan innan det är dags att säga hej då ! :(


Jag va så glad för jag trodde att jag skul...

Jag va så glad för jag trodde att jag skulle kunna få ett fint kort på Billy utan några sår eller blåmärken (förutom ett litet på hakan) men strax innan vi skulle gå till dagis ramlar han ner från toan med huvudet före så han har två stora, röda bulor i pannan. Han klarade sig från att få en fläskläpp när han slog i munnen i gåvagnen några minuter senare, alltid något ;)


Haha Billy pratar i sömnen. Han har visst ...

Haha Billy pratar i sömnen. Han har visst alltid mycket för sig !


Billy verkar gilla Lewis lite extra mycket...

img_2487 (MMS)

Billy verkar gilla Lewis lite extra mycket. Alltid när han är i närheten jagar Billy honom för att kramas och pussas. Tyvärr har han inte förstått att Lewis inte är riktigt lika stabil som en vuxen människa, så han ramlar när Billy rusar fram i full fart. Summan av kardemumman=Lewis är inte riktigt lika förtjust i Billy som Billy är i honom. På bilden matas Lewis med äpple :)


Det är ju mycket roligare att läsa om man ...

img_3747 (MMS)

Det är ju mycket roligare att läsa om man tar alla böcker samtidigt !!


Förbereder sig inför dagisfoto med lite fi...

img_9940 (MMS)

Förbereder sig inför dagisfoto med lite fil och flingor


Får bli en bild på Marre och Elvin från fi...

img_9018 (MMS)

Får bli en bild på Marre och Elvin från fikastunden igår. Idag har varit en låång dag med jobba hela dagen. Mamma va snäll och hämtade Billy från dagis och passade honom hela eftermiddagen. Tyvärr sov han bör jag kom hem. Vi får mysa lite extra imorgon. Jag har kollat runt lite nu och imorgon blir det till att ringa en massa samtal. Eller jag hoppas att det inte ska behövas allt för många . Önska mig lycka till!


Fick hem ett paket med vinterskor till Bil...

img_2088 (MMS)

Fick hem ett paket med vinterskor till Billy idag :) fick även gardiner till kök och sovrum men sovrumsgardinerna får tyvärr åka tillbaka.


Idag skulle vi äta pannkaka till middag, m...

img_7977 (MMS)

Idag skulle vi äta pannkaka till middag, men vi lyxade till det och gjorde pannkakstårta. Första gången men jag är riktigt nöjd. Vi bjöd in emma också och lite senare kom även Annalie. När Billy hade somnat spelade vi risk, tyvärr hann vi inte spela färdigt. Klockan tickade snabbt iväg, men det va lika bra för annars hade jag nog förlorat ;)


Billy tyckte inte att han behövde ha blöja...

img_4236 (MMS)

Billy tyckte inte att han behövde ha blöja på sig efter att han varit på pottan så han drog upp byxorna, men missade visst lite ;)


Billy har fortfarande feber så vi blir hem...

Billy har fortfarande feber så vi blir hemma imorgon också. Det har inte varit så farligt att bara vara inne, en av de största fördelarna med eget hem. Det finns mycket mer han får göra och mycket mindre han inte får göra. Nu är dessutom alla utom en kartong uppackade så nu finns det yta att röra sig på. Men helt roligt är det ju inte ändå så idag har vi faktiskt tagit oss ut. Mamma kom och hämtade oss och tig med oss till svalsta. Där passade jag på att låna datorn. Dessutom rensade jag lite på vinden. Fick ned mig äkte leksaker till Billy och jag hittade den saknade ikeapåsen med kläder. Så ni har jag ännu mer att gå igenom.. Jag hittade även massa gamla möbler. Vem behöver loppis när man har föräldrar med vind ;) allt måste fixas och snyggas till innan det kommer in till mig dock. Jag hann både slipa och måla en av sakerna idag, hoppas bara att det inte behöver målas igen. Nästa problem är hur jag ska få in allt till stan.


Blir lite trött på blogg.se appen. Kanske ...

img_2664 (MMS)

Blir lite trött på blogg.se appen. Kanske bara är min, men det går inte att publicera inlägg därifrån.  Förut gick det inte att ha med bilder, nu går det inte alls :( får testa att ta bort och ladda ner igen tror jag. Här är i alla fall Billy i bilen på väg hem, supertrött efter en lång dag med feber och bara 40 minuters sömn på hela dagen. Att jag dessutom glömde väskan i svalsta och inte kom på det föräns vi stannade utanför porten, fick vända och åka tillbaka samma väg igen, hämta väskan och åka in till stan igen gjorde inte saken bättre ...


Funderar, funderar, funderar. Men jag tror...

Funderar, funderar, funderar. Men jag tror att jag har kommit fram till något bra. Återstår att se om jag lyckas...


Billy står på sin favoritplats och spanar ...

img_5249 (MMS)

Billy står på sin favoritplats och spanar efter bilar, eller ännu hellre, bussar och motorcyklar. Lyckan skulle vara total om det kom en traktor :)


24 par skor bort, check !

24 par skor bort, check !


Jag har varit duktig och rensat bland mina...

img_2552 (MMS)

Jag har varit duktig och rensat bland mina saker. En kartong kläder ska bort, ytterligare två ska ner i förrådet. Lite väskor ska kastas och nu är det dags för skorna !!


Nu är det dags att lägga undan dessa byxor...

img_6095 (MMS)

Nu är det dags att lägga undan dessa byxor. Jag köpte dem förra sommaren på H&M i storlek 68. Väl värda de 149kr jag betalde. Hade de inte blivit för korta hade de fortfarande funkat!


Billy skrämde nyss halvt ihjäl mig . Jag s...

Billy skrämde nyss halvt ihjäl mig . Jag står i klädkammaren i sovrummet och håller på att sortera mina kläder. Han står och leker med dörren, puttar igen och öppnar. Helt plötsligt stänger han helt. Det gör väl inget tänker jag först. Sen kommer jag på att det inte finns något handtag på insidan. Paniken håller på att bryta ut. Jag hade inte telefonen på mig och det finns ändå ingen som har nyckel hit! Jag sa till Billy att öppna dörren och som tur var lyckades han utan att dra ut hela handtaget. Det dröjer nog innan jag går in där igen !! :)


Sjukstuga

Vi har sovit dåligt hela natten , eller halva i alla fall. För efter ungefär halva natten hade Billys hals slemmat igen helt och han har hostat och hostat och hostat. Ingen av oss har kunnat sova efter det. Jag som hade hoppats på lite sovmorgon. Vid sex gav vi upp försöken att somna om och gick upp istället. Bytte blöja och tog tempen dom visade 37,5. Inte mycket feber men varmare än vanligt . Själv mår jag inte helt på topp heller. Låter dumt att säga så här men jag hoppas att Billy feber stiger lite. Jag avskyr när han är sjuk och jag tycker så synd om honom och känner mig hjälplös, MEN, ska vi bara vara inne kommer han snart att börja klättra på väggarna av tristess. Så han får gärna få lite mer feber så hans energi minskar lite. Annars blir han bara grinigare.


Jag passar på att laga mat som jag tycker ...

img_6117 (MMS)

Jag passar på att laga mat som jag tycker om (som inte Erika gillar) för nu får jag bestämma heeelt själv . Det bästa är att Billy äter allt! Idag blidde det makaronipudding, jag testade att lägga i lite broccoli också för att få med lite grönsaker och det funkar hur bra som helst :)


Jag råkade precis klicka hem dessa sötnosa...

img_5713 (MMS)

Jag råkade precis klicka hem dessa sötnosar. Hoppas de hinner komma innan helgen så jag kan få dem uppsatta i badrummet. Där kommer de passa perfekt!! :)


Bästa mamma köpte en dammsugare till mig i...

img_3775 (MMS)

Bästa mamma köpte en dammsugare till mig i inflyttningspresent idag, precis vad jag behövde. Tack mamma .v


Hinner inte

Jag blir nog aldrig klar här hemma . Det kommer stå kartonger med saker runt omkring i lägenheten i all evighet . Dela har jag ingenstans att göra av dem, dels är det inte lätt att packa upp när Billy packar tillbaka igen. Jag försöker få bort lite varje dag. Idag har jag knappt hunnit det ens. Sluta tidigt, hämta Billy, hem och äta lite mellis, försöka packa upp lite, ge upp efter att i tio minuter försökt lägga en sak på plats men varit tvungen att avbryta för att hindra Billy att göra något dumt, gått till lekparken, kommit på att jag behöver en roller, tagit en långpromenad till ÖoB, handlat lite smått och gott, åkt med mamma ut till svalsta. Där försökte jag fixa allt jag behöver en dator till eftersom jag min inte är klar ännu, ätit mat och målat färdigt mitt skåp. Jag hoppas att jag ska kunna få hem det i helgen när mamma och pappa ska komma hit och hjälpa mig sätta upp lite saker. Då får jag ju lite mer plats att packa upp mina saker på :) galet vad mycket skit man lyckas samla på sig.

Billy har varit väldigt trött idag, han är inte van vid att gå upp såhär tidigt men det gick förvånandsvärt bra att lämna av honom imorse. Hoppas på samma sak imorgon. Åter till tröttheten idag, när han är sådär övertrött blir han nästan hysterisk när han leker. Allt blir väldigt överdrivet och han gör allt för att hålla sig pigg. Idag snurrade han runt, runt, runt och tyckte att det var hur kul som helst att vara yr, bland annat.

Kan dessutom berätta att han har börjat säga fler ord nu, inte riktigt helt rätt men man förstår vad han menar. Bland annat baba (lampa) och blöblö (blöja). Svårt att förklara hur han säger men ungefär så ;)


Dööööh

Klockan ringer 05.15 imorgon, jag är taggad som bara den ... NOT!! god natt !


Efterlysning

Någon som ska åka till Ikea någon dag snart ? Jag behöver verkligen en hylla, men har inte riktigt tid att åka själv .. :( så snälla hör av er till mig om ni ska förbi där !!


Älskar min dörrmatta. Härligt med en egobo...

img_9708 (MMS)

Älskar min dörrmatta. Härligt med en egoboost innan man går hemifrån !


På't igen

Upp och hoppa, rise and shine! Nu är det dags att ta tag i kaoset igen . Jag hade tänkt att försöka sova lite längre men vaknade av grannens väckarklocka, lyhört ? Inte då! (man kan till och med urskilja ord!!)


Första natten

Nu är det sovdags för första gången i nya lägenheten. Nästan lite pirrigt, vet inte hur länge sen det är som jag sov helt ensam. Inte ens Billy är här:( men imorgon kommer han äntligen hem. Och får är det HEM på riktigt, även om det inte riktigt ser så ut ännu;)


Men fy va jobbigt. Malin va snäll och kom ...

Men fy va jobbigt. Malin va snäll och kom förbi med en skiftnyckel så jag skulle kunna skruva sängen för att kunna stå på den och sätta upp lampan. Lite ljus skulle inte sitta helt fel. Men så når jag ändå inte, fattas ungefär en decimeter. Det är jobbigt med högt i tak !!


Här är en del av mitt flyttkaos (blogg.se ...

img_8320 (MMS)

Här är en del av mitt flyttkaos (blogg.se appen kände inte för att ladda upp bilder nu så det får bli så här). I vardagsrummet har jag ju iaf en lampa som fungerar ^^


Kaos

Himla rolig kväll igår. Tack och bock till Therese för middagen och festen . Jag är imponerad över allt du hunnit med ! Tyvärr blev det lite för mycket vin för att jag skulle vara helt okej med att gå upp imorse. Men upp kom jag, alldeles för tidigt, eftersom jag var rädd att försova mig. Tog cykeln bort till lägenheten, inspekterade och godkände, fick nycklarna och la mig på soffan och dog en stund. Bultande huvudvärk :(

Hela förmiddagen gick åt till att flytta kartonger från Erikas lägenhet till min. Efter lunchen kom pappa och hjälpte mig sätta upp en lampa och hade med sig resten av sakerna hemifrån dem. Vid halv fem ungefär började flytten av möblerna. Emma och Dennis var gulliga och hjälpte till. Som tack fick de varsin obligatorisk flyttpizza. Emma va så snäll så jag till och med fick åka och handla, så nu har jag frukost tills imorgon också. Då kommer jag ha lika fullt upp om inte mer. Har ju inte hunnit packa upp så mycket, några få kartonger bara. Helst ska det ju vara klart innan jag ska hämta Billy imorgon. Önska mig lycka till!!


Välkommen till ditt nya hem . Jo jag tacka...

img_3655 (MMS)

Välkommen till ditt nya hem . Jo jag tackar jag !!


Kul att vakna till det här !

img_6567 (MMS)

Kul att vakna till det här !


Tusan

Jag är ju jättetrött men kan ändå inte somna om. Typiskt ! Jag har massa fjärilar i magen inför morgondagen. Äntligen flyttdags. Som jag har väntat, och längtat.

Lika bra att gå upp snart, men först ska jag njuta av möjligheten att kunna ligga kvar i sängen och dra mig. Det händer ju inte ofta. Sen upp och göra mig anständig, bära ner resten av kartongerna och sakerna från vinden, cykla till jobbet, jobba till fem, hem och duscha och fräscha upp mig och till sist hem till Therese på lite födelsedagsmiddag.
Vi får se hur mycket vin det blir ikväll, jag ska ju trots allt besiktiga lägenheten vid halv tio imorgon. Och orka flytta hela dagen. Det värsta är att har man väl börjat dricka brukar det vara svårt att sluta (och jag menar det på ett icke alkoholistiskt sett) !


RSS 2.0